IRC-Galleria

Punapäät ei pääse taivaaseen..Maanantai 03.04.2006 22:46

Juuh, kävin tossa äsken ostaan semmosen hiusvärin, että pitäs näkyä vähintään kilometrin päähän, toivottavasti tulee ihan h...n punanen!! ja ollu taas vaan töitä, töitä ja töitä!! ja joku hemmetin lintuinfluenssa iskeny, kauhee lenssu ollu koko ajan, trööt!! Onneksi tuli perjantaina käytyä baarissa, suuri kiitos vaan loistavalle seuralle :D Paitsi siinä kohtaa kun jouduin itse itseäni puolustamaan kauhealta känni örvelöltä , mutta sanoilla: WAS? Sprechen Sie Deutch, bitte? tilanteesta selvittiin paremmin kuin hyvin.. toivottavasti kaveri ei sen jälkeen kuullu kun sanoin Harrille kiitos ja otin drinkkini ja lähdin meneen, hehe :D Ja kumisaappaat ois ollu voittajan valinta, sinne vaan roikkuun narikkaan, hyvä etten hukkunu matkalla kotiin.. Ai kauheeta, mun varpaat on ihan jäässä pelkästä ajatuksesta, hyrr!

Ja taas on töitä tällä viikolla 40 tuntia ja koulua päälle, ja tentit ja raportit ja esitykset.. mä nii-iin kuolen.. enää kuukausi, enää kuukausi..

Eipäs tässä taas kummempia, kiva huomata ittestänsä uusia puolia, hyvässä ja pahassa.. Mutta eipä ole bilettäneen voittanutta..

Ja Mellon sanoin: Yhtä kova menemään kuin puhumaan

Pistetään oikein maanantain kunniaksi muutama ikivihree kuva meikäläisestä :D hyvä jos ite tunnistan..

Terden: Jääkarhu tossut

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.