IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 08.11.2007 19:38

Muutaman päivän ollu kipeenä. Nyt kauhee stressi tosta opparista. Nytkin tarttis tehdä. Kyllä mä sen väännän jollain tavalla valmiiks.

Luin yhden ystäväni hyvän kirjoituksen asiakaspalvelusta. Ei oo todellakaan helppoo. Työstä saa kyllä sanoa, mutta henk.kohtasuuksiin ei tartte mennä. esim. mulle yks muija töissä:

"Siis sun pitäis edes sen verran tietää hyvästä asiakaspalvelusta, et fritsut kaulassa ei tulla töihin. Hei siis jotain järkee".

Olin ihan pihalla. Tossa on kyllä tavallaan pointtia. Mut vastasin:

"Sun pitäis sitten hyvänä asiakkaana tietää, että ne ei ole fritsuja vaan atooppista ihottumaa".

Siis eihän toi varmaan useempien mielestä ees kuulosta pahalta, mutta kun on koko aikuisikänsä siitä joutunu kuulemaan ja kärsimään, punaset läikät on ollu millon mitäkin. AAARGGGH. Eikä mulla ollu sillon ees kaulassa jäljen jälkeä. Himmeitä ihmisiä.

Voin kyllä sitten kertoa kaikille, jotka luulee että baaritiskin takana on helppoa vaan kaadella viinaa lasiin, niin se EI TODELLAKAAN ole helppoa olla siellä aina hymyilevänä ja pitäis tuntea kaikki maailman drinkit ja ymmärtää kun asiakas tilaa Jekkua ( järjen mukaan 4 cl Jägermaisteria) niin siihenhän oiskin pitäny tulla myös Batterya = JekkuBattery. Tai tilataan valkkaria (järjen mukaan valkoviiniä) niin se onkin valkovanäläinen. Tai kun tilataan musta ryssä, niin se tuleekin maidolla= valkovenäläinen. Et joko mun järki käy hitaalla tai sitten pitäisi joskus olla ajatustenlukija.

Mutta siis eihän kukaan kai olisi työssä mistä ei nauti. Mä ainakin tykkään mun duuneista, ja siks oonkin kai vähän himmee. Mut jee, mei lähetään kunnon työporukalla laivalle kahden viikon päästä. Voi tulla aika kosteet kemut :)


Rai rai, risteilemään!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.