IRC-Galleria

niin!Sunnuntai 25.03.2007 20:58

lahdin kuin lahdinkin sitten barcelonaan ja taalla ollaan! kamat tuli pakattua ihan hirveella kiireella eilen krapulaisena (tyyli: kauho kaikki vaatteet tuoleilta/sangylta/lattialta suoraan matkalaukkuun ja revi kaapeista muutama ensimmainen kateen osuva viela paalle) ja tanne saapuessa oli kevyen epatodellinen olo, varsinkin kun lentomatkakin meni onnellisesti torkkuessa, eika ajatukseen maisemienvaihdoksesta ehtinyt oikein varautua, kun viela aamulla eparoin koko lahtemisen mielekkyytta.

paikan paalla, tehtyani tuttavuutta tapotayden jaakaapin sisaltoon ja aiheutettuani itselleni mukavan raukean olotilan ruoan, paihteiden ja robot chickenien avulla, tulin kuitenkin siihen tulokseen, etta paatokseni lahtea kaikesta huolimatta oli kaikkea muuta kuin vaara.

tanaan ollaan kierretty kaupungilla - nain vihdoin sen kuuluisan sagrada familiankin, vasta kolmannella barcelonan-reissullani siis - ja, no, harhailtu ympariinsa ja syoty tapaksia. myohemmin illalla olemme kuulemma menossa irkkupubiin, missa pojat ajattelivat pelata jalkapallopelia. itse tuttuun tapaani luultavasti istun vain poydassa nauttimassa baaritiskin antimista. myohemmin olisi suunnitelmissa kayda syomassa paivallista rita bluessa, jonka jalkeen siirtynemme sunnuntaibileisiin rentoutumaan entisestaan.

valitettavasti saa on kylmempi kuin viime viikkoina, melkein samoja asteita kuin suomessa, mutta aurinko lammittaa tuulisinakin paivina enemman kuin kotona. rannalla tuskin tulee kuitenkaan loikoiltua, kuten oli suunnitelmissa, kun pojat kertoivat asteiden olevan lahella hellelukemia. nailla nakymin arkipaivat kuluvat nakematta jaaneiden lostien, kaupoissa tuuttailun ja jabien kanssa siestalla lounastamisen merkeissa. lauantaina lahdemmekin sitten janin kanssa viikoksi roomaa ihmettelemaan.

kotiin palaan 8.4., nahdaan paasiaisen jalkeen kullanmurut. <3

-pikkuhiljaa taas melko mairea mari

yesTorstai 22.03.2007 17:00

joskus oli hyvin helppoa kirjoittaa blogia, kun ei tapahtunut oikein mitään, ja sitten kun tapahtuu, niin se kaikki tapahtuu niin nopeasti ja lyhyen ajan sisään, ettei edes oikein tiedä mitä pitäisi sanoa, kenelle pitäisi sanoa ja minkä takia. vaan eipä tuo mitään, it's all good.

kun kokoaa jotain, eikä ole ohjetta, niin vaihtoehdoksi jää: yrittää laittaa kaikki osat sinne minne uskoisi niiden kuuluvan. mutta kun on maalaisjärjestä (logiikasta nyt puhumattakaan) puutetta niin joutuu aloittamaan alusta yhden jos toisenkin kerran.

lähden lauantaina barcelonaan, ehkä, en tiedä vielä. ja sieltä ehkä roomaan. voi olla. saatan myös jäädä kotiin - täälläkin on ihan mukavaa.

toisinaan en kykene aamuisin tuntemaan ihoani. se on jännittävää.

---Keskiviikko 24.01.2007 20:02

Muistatko sinä, joka juuri luet tätä tekstiä ja tunnet minut (esim. omistat puhelinnumeroni, olet paras kaverini, olet joskus jutellut kanssani jne.) miten tapasimme? Minä muistan (ehkä!) mutta muistatko sinä? Ole kiltti ja kommentoi että tiedän sinun muistelleen meidän kaveruuttamme :)

Sinä, joka kommentoit (tai luit tätä) kopioi tämä omalle sivullesi ja ylläty siitä, miten moni sinut muistaakaan!

terkkuja barcelonasta!Sunnuntai 21.01.2007 04:45

farkut repes.

jännittääTorstai 18.01.2007 11:24

1730 helsinki-barcelona!

samuel beckett: huomenna hän tuleeKeskiviikko 17.01.2007 20:00

edit: huomenna hän menee
<3

huomennaKeskiviikko 27.12.2006 04:27

-8kg

eilenKeskiviikko 27.12.2006 04:27

kaiken kyvyn kadottaminen

YMMÄRRYYYYSSSSSLauantai 16.12.2006 11:11

aika kuluu ihan sairaan nopeasti ei pysty EI PYSTY? käsittää voimaton olo

ja perään hillitön energiapuuskaLauantai 16.12.2006 00:39

nyt se iski sitten, masentuneen homehtumisen jälkeinen yllättävä pirteyden puuska (joka siis toivottavasti kestää yli tämän illan).

puutoslista:
- 2kpl t-paitoja
- uusi neule, väh. 1kpl
- yhdet löysät farkut
- farkkumini
- koruja
- uudet kengät
- henkselit

budjetti edellisille n. 70e, auttakaa mua.

must do -lista:
- talvitakki pesulaan
- kirjat kirjastoon
- myöhäinen ylppärilahja henkilölle X (joka ei varmana tunnista itseään tästä mystisestä kuvauksesta)
- myöhäinen synttärilahja henkilölle Y
- joululahjat (vielä pitäis päättää kenelle kaikille.....)
- saada uusi tukka (EMMI PLIIS LEIKKAA MUN TUKKA)

mä oon ihan hukassa ku olis niin paljon tekemistä ja kaikkeen tähän on ens viikolla aikaa kaks päivää. no vaatteiden kanssa ei ehkä ole niin kiire, mut ne menee etusijalle kuitenkin. heh. no ehkä vois hoitaa noi lahjat pois alta ni sit voi keskittyä täyspäiväisesti shoppailuun!
ps. en tiiä mitä hankkisin henkilölle X
pps. en tiiä mitä hankkisin joululahjoiks
ppps. HALUAN MATKOILLE, MUTTA MINNE?


pusut<3