IRC-Galleria

oivalluksia elämästäKeskiviikko 22.02.2006 13:10

minusta on hienoa huomata, että vanhanaikaiset, huonoksikin todetut keinot saattavat edelleen toimia; oman läppärini hiiri toipuu aina hidastelusta kun pamauttaa konetta napakasti oikeaan alareunaan.

päivän runoKeskiviikko 08.02.2006 00:58

kevätsiivous!
päätä särkee
oksettaa.

[Ei aihetta]Torstai 02.02.2006 19:46

sain tosi hyvän idean tehä tollasen samanlaisen listan mun kaikista maailman oudoimmista fobioista ilman nakitusta!

1) suihku
pyrin käymään suihkussa aina vaan niin et muitaki on saman katon alla. jos oon himassa ni pidän ovenki auki. yksin en jostain syystä uskalla, tai pakkotilanteessa pystyn siihen mutta joudun koko ajan katsomaan ovea enkä pysty sulkee silmiä ja yritän olla tosi nopea. mä en osaa sanoa et mikä siinä on niin pelottavaa. niin joo ja vihaan jos kylpyhuoneessa on peili jonka näkee pakosti suihkutellessa. siis sil ei oo mitään tekemistä sen kanssa etten haluis katella itteäni peilistä vaan pelkään kai et sieltä peilistä näkyis jotain mitä ei pitäis.

2) liukuportaat
aina ku oon liukuportaissa yksin niin että edessäpäin ei oo ketään ni rupeen miettii miten kamalaa olis jos joku tuuppais mut pää edellä tästä alas ja menis kallo tohjoks ja.... ja sit tietty rupeen pelkää sikana ja tarraudun siihen kaiteeseen rystyset valkosina.

3) yksin kotona nukkuminen, tai joskus ihan muutenki vaan nukkuminen yksin vaik omassa huoneessani tai jonku vieressäki eli oikeestaan nukkuminen noin yleensä
tää alkaa menee jo ohi. tai sit ei. on nimittäin kausittaista. joskus ahdistaa niin paljon et hikoilen sängyn märäks enkä pysty nukkumaan. tästäkään en osaa sanoa et mikä siinä on niin pelottavaa.

4) ahtaat paikat
ei tää kyl oo ees mikään omituinen juttu.

5) ampiaiset
mua ei oo ees ikinä pistäny ampiainen, mut jostain syystä meen aina ihan sekasin jos kuulen ees etäistä surinaa. siks tähän vois melkee lisätä myös kärpäset ja paarmat, hehe. hämähäkkejä yms ötiäisiä en kyl pelkää yhtään.

haaste!Maanantai 30.01.2006 21:31

noni sain tanjalta haasteen, et pitää luetella viis oudointa tapaani. no niitähän riittää.

1) kynsienpielten ja kynsinauhojen pakonomainen riekaleiksi repiminen
niin, ei tää kai ees oo kauheen harvinaista ja tää on se mun kaikkein ärsyttävin tapa minkä kaikki tietää. sormet aina vereslihalla! eipä kai siitä sit sen enempää. sormiin ja kynsiin liittyen mul on myös semmonen ihme tapa et aina ku rupeen esim kirjottaa kokeessa ni painelen kynnenpielet peukalonkynnellä ja painan keskisormia yhteen. (??) :D

2) jalkojen yhteen hierominen peitto välissä
mä saan paremmin unta jos mä sänkyyn mentyäni hieroskelen kevyesti sisempiä jalkapohjanreunoja yhteen lakanan läpi.

3) ikenien kynnellä painelu ja ylähuulen pureksiminen
tää on kausittaista, mut jatkuu yleensä pari viikkoa putkeen, mistä seuraa ylähuulen sisältäpäin rikkoutuminen ja kipeät ja kutisevat ikenet (tosin se paineluki johtuu siitä, en tiiä onko ensin muna vai kana!). tätä tapahtuu onneks yleensä vaan kerran vuodessa tai harvemmin, nyt just kausi päällä, en ois muuten varmaan ees muistanu.

4) siisteyden tarve
mä en pysty joskus nukkumaan jos huone ei ole järjestyksessä (nyt on poikkeustilanne, ku oon kokoajan niin väsyny ja stressissä kirjotuksista). ja kaiken täytyy aina olla siistissä järjestyksessä, mä vihasin sitä ku sisko jätti aina näppiksen vinoon.

5) itekseen mumiseminen
mä saatan helposti yksin ollessani ruveta mumisemaan melkeen ääneti esim. kuvitteellisia tilanteita mitä satun kelailemaan. ja piirtelemään kevyesti ilmaan jotain kuviota sormillani. ei siinä muuten mitään mut noloa esim. bussissa.

mulla on kyllä tosi paljon tommosia erilaisia riittejä niinku toi sormijuttu ja vastaavanlaisia tapoja noin yleensä, kuten esim. isovarpaan ja etuvarpaan yhteen hierominen (en voi sietää kenkiä joissa sitä ei mahdu tekemään), niiden luettelemisessa menis ikuisuus!

ja haasteen saavat:
kaksu
LarryCrane
semisti
lorie
ja lopuks vielä siskoni frug mut ei se varmaan ees lue tätä eli luultavasti aika turha yritys :(
/muokkaus: ja johannes!

heräämisiäKeskiviikko 25.01.2006 11:26

heräsin tänään 05:00 herätyskellon soittoon. hetken hämmentyneenä mietittyäni muistin, että olin jossain vaiheessa keskellä yötä havahtunut puolivalveille unesta, ja vielä unen ja valveen rajamailla, jotenkin uneen liittyen, muuttanut herätyksen viideksi.

tosi ärsyttävää, ku en muista, mitä siinä unessa oikein tapahtui, ja miksi piti herätä viideltä.

mun vuosi uusi kaksituhattajakuusiLauantai 07.01.2006 20:38

alkoi päivän myöhässä, eli tänään on 6.

tajunnan rintaaMaanantai 02.01.2006 19:16

O_____________________o


joskus voi käydä näin.

tänään ohjelmassa: ruoka-aika!Lauantai 31.12.2005 21:00

söin ensimmäistä kertaa lähes neljään vuorokauteen tuossa muutama tunti takaperin (kinkunsulattelupaasto, rikoin tosin lähes kaikkia mahdollisia sääntöjä syömiskieltoa lukuunottamatta). kävin seuralaiseni kanssa testailemassa forumin sisäpihan uuden ravintotarjoilu-huoneen, locandan. söin pupunfileetä ja vuohenjuusto-kukkakaali-höpöhöpömössöä. vatsani ei tätä oikein ymmärtänyt, ja on edelleen hieman närkästynyt asiasta.

mutta ruoka oli hyvää, hinta-laatu-suhde kohdallaan. suosittelen kyseistä paikkaa lämpimästi kaikille!

muistojaPerjantai 16.12.2005 00:41

olin kerran riparilla isosena. esitimme pikkusille kaksi näytelmää: elinan surma ja suunitelma b.
elinan surmassa olin jukkapalmu.
suunnitelma b:ssä olin hyvän ja pahan tiedon puu.
kumpikaan rooli ei sisältänyt vuorosanoja.

t. aliarvostettu näyttelijänalku

yks kaks kolmeSunnuntai 11.12.2005 18:49

yks kaks
yks kaks
yks kaks kolme

jos olis kolmas jalka
ni pääsis pidemmälle


ps. puhe ei ole: KIKKELIstä