IRC-Galleria

mitä olen kaivannutPerjantai 29.06.2007 05:14

istutaan emmin kanssa sen huoneessa kuuntelemassa täysin randomia musiikkia (tällä hetkellä RAPTORI, äskettäin - useampaan otteeseen - IHANAA LEIJONAT IHANAA), lauletaan mukana silloin tällöin ja ennen muuta fiilistellään.

kiitos unioninkatu 45 h 104 2006-2007, se oli siinä, mutta tämä EI ole tässä. eli näillä mennään: pidetään huumori yllä, ikinä ei anneta periks, ja eiku lisää paskaa housuun!

<3

ps.Keskiviikko 27.06.2007 17:25

kivaa on. pitkästä aikaa. vaikka vähän sataakin. jee.

tietty aina voi olla kivompaakin, eikä mulla ole oikein mitään selkeitä kesäsuunnitelmia, joten ehdotuksia otetaan vastaan!!

ongelmiaKeskiviikko 27.06.2007 17:20

olen huomannut, että aamuheräämisiä vaikeuttaa kovasti eräs pikku seikka. olen niitä ihmisiä, joilla heräämiseen todella menee hetki (sekoilen aina hyvän aikaa tokkurassa puolihereillä tajuamatta todellisuudesta kissan kikkelin vertaa), ja tästä johtuen tapahtuu seuraavaa: torkutan kännykän herätystä mitä ihmeellisimpien syiden verukkeella hiffaamatta ettei niissä ole mitään järkeä. tänä aamuna tarvitsin aina kymmenen minuuttia lisää esitelläkseni jotain täysin turhaa uutta keksintöäni aina milloin kenellekin ihmiselle, joka siinä mukamas oli kuuntelemassa. toinen vastaava tapaus minkä muistan selkeästi, oli lukion ykkösellä, jolloin minulla oli oikeus nukkua pidempään, "sillä olenhan ykkösristeilyn järjestäjä ja minut on valtuutettu myöhästymään koulusta jos huvittaa".

tätä tapahtuu harmillisen usein. laitan myös herätyksen usein kokonaan pois päältä muistamatta koko asiasta mitään myöhemmin herätessäni.

olen harkinnut oikean, kovaäänisen herätyskellon hankkimista ja sen sijoittamista mahdollisimman hankalaan paikkaan.

tanzen!Perjantai 18.05.2007 03:13

kuolleita ihmisiä:
- spede
- kirka
- kekkonen
- johannes virolainen
- jeltsin
- juice
- kikka
ps. electron är kort, käteinen är bort.

new era är bankkort.

such a fine daySunnuntai 06.05.2007 19:35

mahtava paiva. herasin aamulla kevyessa krapulassa markuksen parvelta, josta hetken voimia kerattyani kommin kiikkerat portaat alas, vedin markuksen verkkarit jalkaan ja liityin emmin, markuksen ja joonaksen seuraan keittioon. soimme yhdessa aamupalaa ja vietimme perinteista krapulaalaatuaikaa, katsoimme elokuvaa ja myohemmin tein rakkaimmilleni tomaatti-mozzarellasalaatin, perunamuusia ja grillimakkaraa. meille ominaisen ainaisen toistemme nalvimisen ja hammentavan alykkaan huumorimme tayteinen alkupaiva oli omiaan piristamaan yleismasentunutta olemustani, ja rokkenrollin ryydittama automatka auringonpaahteessa jollaksesta kruunuhakaan hipoi jo kaikessa kotoisuudessaan taydellisyytta.

nyt odotamme niklasta pullakahville, tarjoilu koostuu kolmesta omenakammasta, kahdesta dallaspullasta, korvapuustista ja kahdesta fazerina-levysta (unohtamatta tietenkaan JUHLAmehukattia, joka tosin osoittautui hienoiseksi pettymykseksi). markus laittoi oikein pyhatakin paalleen, jotta sunnuntaimme sujuisi saadyllisissa merkeissa.

hyvaa alkavaa kesaa kaikille paskapokaleille.

<3

tein tänään:Torstai 19.04.2007 15:20

päätöksen, että:
- tästä tulee paras kesä

ihana olo, ihana, ihana.

mun elämäSunnuntai 15.04.2007 02:30

milloin siitä tuli näin hämmentävä

TANJALTA KOPSATTULauantai 07.04.2007 22:29

Muodosta seuraavista kirjaimista nimesi, niin saat nähdä millainen olet.

A : you like to drink
B : Everyone wants you.
C : You are really silly.
D : You like to drink.
E : Damn good kisser.
F : You are dead sexy.
G : You never let people tell you what to do.
H : You have a very good personality and looks.
I : You Are Great in bed.
J : People Adore YOU!
K : You're wild and crazy.
L : Everyone loves you.
M : best kisser ever.
N : You like to drink.
O : Awesome kisser.
P : You are popular with all types of people.
Q : You are a hypocrite.
R : Fuckin crazy.
S : Easy to fall in love with.
T : You're loyal to those you love.
U : You really like to chill.
V : You are not judgmental.
W : You are very broad minded.
X : You never let people tell you what to do.
Y : Best g/f b/f anyone could ever ask for.
Z : Always ready.


M : best kisser ever.
A : you like to drink
R : Fuckin crazy.
I : You Are Great in bed


LOL

niin!Sunnuntai 25.03.2007 20:58

lahdin kuin lahdinkin sitten barcelonaan ja taalla ollaan! kamat tuli pakattua ihan hirveella kiireella eilen krapulaisena (tyyli: kauho kaikki vaatteet tuoleilta/sangylta/lattialta suoraan matkalaukkuun ja revi kaapeista muutama ensimmainen kateen osuva viela paalle) ja tanne saapuessa oli kevyen epatodellinen olo, varsinkin kun lentomatkakin meni onnellisesti torkkuessa, eika ajatukseen maisemienvaihdoksesta ehtinyt oikein varautua, kun viela aamulla eparoin koko lahtemisen mielekkyytta.

paikan paalla, tehtyani tuttavuutta tapotayden jaakaapin sisaltoon ja aiheutettuani itselleni mukavan raukean olotilan ruoan, paihteiden ja robot chickenien avulla, tulin kuitenkin siihen tulokseen, etta paatokseni lahtea kaikesta huolimatta oli kaikkea muuta kuin vaara.

tanaan ollaan kierretty kaupungilla - nain vihdoin sen kuuluisan sagrada familiankin, vasta kolmannella barcelonan-reissullani siis - ja, no, harhailtu ympariinsa ja syoty tapaksia. myohemmin illalla olemme kuulemma menossa irkkupubiin, missa pojat ajattelivat pelata jalkapallopelia. itse tuttuun tapaani luultavasti istun vain poydassa nauttimassa baaritiskin antimista. myohemmin olisi suunnitelmissa kayda syomassa paivallista rita bluessa, jonka jalkeen siirtynemme sunnuntaibileisiin rentoutumaan entisestaan.

valitettavasti saa on kylmempi kuin viime viikkoina, melkein samoja asteita kuin suomessa, mutta aurinko lammittaa tuulisinakin paivina enemman kuin kotona. rannalla tuskin tulee kuitenkaan loikoiltua, kuten oli suunnitelmissa, kun pojat kertoivat asteiden olevan lahella hellelukemia. nailla nakymin arkipaivat kuluvat nakematta jaaneiden lostien, kaupoissa tuuttailun ja jabien kanssa siestalla lounastamisen merkeissa. lauantaina lahdemmekin sitten janin kanssa viikoksi roomaa ihmettelemaan.

kotiin palaan 8.4., nahdaan paasiaisen jalkeen kullanmurut. <3

-pikkuhiljaa taas melko mairea mari

yesTorstai 22.03.2007 17:00

joskus oli hyvin helppoa kirjoittaa blogia, kun ei tapahtunut oikein mitään, ja sitten kun tapahtuu, niin se kaikki tapahtuu niin nopeasti ja lyhyen ajan sisään, ettei edes oikein tiedä mitä pitäisi sanoa, kenelle pitäisi sanoa ja minkä takia. vaan eipä tuo mitään, it's all good.

kun kokoaa jotain, eikä ole ohjetta, niin vaihtoehdoksi jää: yrittää laittaa kaikki osat sinne minne uskoisi niiden kuuluvan. mutta kun on maalaisjärjestä (logiikasta nyt puhumattakaan) puutetta niin joutuu aloittamaan alusta yhden jos toisenkin kerran.

lähden lauantaina barcelonaan, ehkä, en tiedä vielä. ja sieltä ehkä roomaan. voi olla. saatan myös jäädä kotiin - täälläkin on ihan mukavaa.

toisinaan en kykene aamuisin tuntemaan ihoani. se on jännittävää.