IRC-Galleria

such a fine daySunnuntai 06.05.2007 19:35

mahtava paiva. herasin aamulla kevyessa krapulassa markuksen parvelta, josta hetken voimia kerattyani kommin kiikkerat portaat alas, vedin markuksen verkkarit jalkaan ja liityin emmin, markuksen ja joonaksen seuraan keittioon. soimme yhdessa aamupalaa ja vietimme perinteista krapulaalaatuaikaa, katsoimme elokuvaa ja myohemmin tein rakkaimmilleni tomaatti-mozzarellasalaatin, perunamuusia ja grillimakkaraa. meille ominaisen ainaisen toistemme nalvimisen ja hammentavan alykkaan huumorimme tayteinen alkupaiva oli omiaan piristamaan yleismasentunutta olemustani, ja rokkenrollin ryydittama automatka auringonpaahteessa jollaksesta kruunuhakaan hipoi jo kaikessa kotoisuudessaan taydellisyytta.

nyt odotamme niklasta pullakahville, tarjoilu koostuu kolmesta omenakammasta, kahdesta dallaspullasta, korvapuustista ja kahdesta fazerina-levysta (unohtamatta tietenkaan JUHLAmehukattia, joka tosin osoittautui hienoiseksi pettymykseksi). markus laittoi oikein pyhatakin paalleen, jotta sunnuntaimme sujuisi saadyllisissa merkeissa.

hyvaa alkavaa kesaa kaikille paskapokaleille.

<3

tein tänään:Torstai 19.04.2007 15:20

päätöksen, että:
- tästä tulee paras kesä

ihana olo, ihana, ihana.

mun elämäSunnuntai 15.04.2007 02:30

milloin siitä tuli näin hämmentävä

TANJALTA KOPSATTULauantai 07.04.2007 22:29

Muodosta seuraavista kirjaimista nimesi, niin saat nähdä millainen olet.

A : you like to drink
B : Everyone wants you.
C : You are really silly.
D : You like to drink.
E : Damn good kisser.
F : You are dead sexy.
G : You never let people tell you what to do.
H : You have a very good personality and looks.
I : You Are Great in bed.
J : People Adore YOU!
K : You're wild and crazy.
L : Everyone loves you.
M : best kisser ever.
N : You like to drink.
O : Awesome kisser.
P : You are popular with all types of people.
Q : You are a hypocrite.
R : Fuckin crazy.
S : Easy to fall in love with.
T : You're loyal to those you love.
U : You really like to chill.
V : You are not judgmental.
W : You are very broad minded.
X : You never let people tell you what to do.
Y : Best g/f b/f anyone could ever ask for.
Z : Always ready.


M : best kisser ever.
A : you like to drink
R : Fuckin crazy.
I : You Are Great in bed


LOL

niin!Sunnuntai 25.03.2007 20:58

lahdin kuin lahdinkin sitten barcelonaan ja taalla ollaan! kamat tuli pakattua ihan hirveella kiireella eilen krapulaisena (tyyli: kauho kaikki vaatteet tuoleilta/sangylta/lattialta suoraan matkalaukkuun ja revi kaapeista muutama ensimmainen kateen osuva viela paalle) ja tanne saapuessa oli kevyen epatodellinen olo, varsinkin kun lentomatkakin meni onnellisesti torkkuessa, eika ajatukseen maisemienvaihdoksesta ehtinyt oikein varautua, kun viela aamulla eparoin koko lahtemisen mielekkyytta.

paikan paalla, tehtyani tuttavuutta tapotayden jaakaapin sisaltoon ja aiheutettuani itselleni mukavan raukean olotilan ruoan, paihteiden ja robot chickenien avulla, tulin kuitenkin siihen tulokseen, etta paatokseni lahtea kaikesta huolimatta oli kaikkea muuta kuin vaara.

tanaan ollaan kierretty kaupungilla - nain vihdoin sen kuuluisan sagrada familiankin, vasta kolmannella barcelonan-reissullani siis - ja, no, harhailtu ympariinsa ja syoty tapaksia. myohemmin illalla olemme kuulemma menossa irkkupubiin, missa pojat ajattelivat pelata jalkapallopelia. itse tuttuun tapaani luultavasti istun vain poydassa nauttimassa baaritiskin antimista. myohemmin olisi suunnitelmissa kayda syomassa paivallista rita bluessa, jonka jalkeen siirtynemme sunnuntaibileisiin rentoutumaan entisestaan.

valitettavasti saa on kylmempi kuin viime viikkoina, melkein samoja asteita kuin suomessa, mutta aurinko lammittaa tuulisinakin paivina enemman kuin kotona. rannalla tuskin tulee kuitenkaan loikoiltua, kuten oli suunnitelmissa, kun pojat kertoivat asteiden olevan lahella hellelukemia. nailla nakymin arkipaivat kuluvat nakematta jaaneiden lostien, kaupoissa tuuttailun ja jabien kanssa siestalla lounastamisen merkeissa. lauantaina lahdemmekin sitten janin kanssa viikoksi roomaa ihmettelemaan.

kotiin palaan 8.4., nahdaan paasiaisen jalkeen kullanmurut. <3

-pikkuhiljaa taas melko mairea mari

yesTorstai 22.03.2007 17:00

joskus oli hyvin helppoa kirjoittaa blogia, kun ei tapahtunut oikein mitään, ja sitten kun tapahtuu, niin se kaikki tapahtuu niin nopeasti ja lyhyen ajan sisään, ettei edes oikein tiedä mitä pitäisi sanoa, kenelle pitäisi sanoa ja minkä takia. vaan eipä tuo mitään, it's all good.

kun kokoaa jotain, eikä ole ohjetta, niin vaihtoehdoksi jää: yrittää laittaa kaikki osat sinne minne uskoisi niiden kuuluvan. mutta kun on maalaisjärjestä (logiikasta nyt puhumattakaan) puutetta niin joutuu aloittamaan alusta yhden jos toisenkin kerran.

lähden lauantaina barcelonaan, ehkä, en tiedä vielä. ja sieltä ehkä roomaan. voi olla. saatan myös jäädä kotiin - täälläkin on ihan mukavaa.

toisinaan en kykene aamuisin tuntemaan ihoani. se on jännittävää.

---Keskiviikko 24.01.2007 20:02

Muistatko sinä, joka juuri luet tätä tekstiä ja tunnet minut (esim. omistat puhelinnumeroni, olet paras kaverini, olet joskus jutellut kanssani jne.) miten tapasimme? Minä muistan (ehkä!) mutta muistatko sinä? Ole kiltti ja kommentoi että tiedän sinun muistelleen meidän kaveruuttamme :)

Sinä, joka kommentoit (tai luit tätä) kopioi tämä omalle sivullesi ja ylläty siitä, miten moni sinut muistaakaan!

terkkuja barcelonasta!Sunnuntai 21.01.2007 04:45

farkut repes.

jännittääTorstai 18.01.2007 11:24

1730 helsinki-barcelona!

samuel beckett: huomenna hän tuleeKeskiviikko 17.01.2007 20:00

edit: huomenna hän menee
<3