IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Kotisivulle lisää pelejäMaanantai 28.11.2005 12:28

Niin, lisäilinpä kotisivulle lisää flash-pelejä. Niitä saa siellä käydä pelailemassa jos ei ole muutakaan tekemistä. :) Jossain vaiheessa hommaan niitä vieläkin enemmän sinne, jos löytyy jotain pistämisen arvoisia. Parhaat vastaantulleet pelit olen vain ottanut. Eli jos nuo ovat parhaat, pistää mietyttämään millaisia ne huonoimmat on. :D

Kaupassakin olen jo tälle päivälle kerinnyt käymään. Matkaan lähti makkaraa, marinoituja lihasuikaleita, pekoni-sipuli-perunamuusijauhetta, colaa, kanankoipipaloja, riisiä sekä maitoa. Eiköhän niillä nyt tämän päivän pärjää. :D Viimeiset rahat on tällä hetkellä menossa. Pitää toivoa että Perusturvakeskuksesta tulisi tällä viikolla rahaa. Voi nimittäin alkaa vähän viikonloppuna ahistaa jos ei sapuskaa saa. Mutta katsotaan nyt, kyllä tässä nyt vielä muutaman päivän pärjää.

Melkein tässä sais kohta alkaa ruokaakin tekemään. Olen nimittäin joskus viiden maissa aamulla jo herännyt. Menin aika aikaisin nukkumaan kun väsytti niin maan perusteellisesti. Muutaman kerran siinä yöllä heräilin, mutta onneksi nyt sai vähän unta kuuppaan sentään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.