IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Panin munaa suuhunTorstai 30.03.2006 07:23

Ja teille kaikille härskeille ja pervoille otuksille tiedoksi, että ihan kananmunaa vain pistin suuhun kun sitä paistoin kera makkaran ja sipulin. :) Semmoisen satsin tuossa heitin naamariini kun katsoin elokuvan "House of Wax". Ei kyllä hirveän hyvä elokuva ollut, mutta kyllähän tuon katseli. Ja Paris Hiltonkin siinä jopa yritti näytellä. Päivemmällä katsoin kyllä yhden ihan hemmetin surkean leffan nimeltään "The Exorcism of Emily Rose". Harvoin kyllä yhtä tylsää elokuvaa on tullut katottua.

Kellokin ja taas huitelee puoli viisi aamulla. Melkein joutuu kohta kokeilla jos saisi unta jossain vaiheessa. Vaikka eipä tässä vielä edes hirveästi väsytä. Menin illalla torkahtamaan Simpsoneiden jälkeen kahdeksi tunniksi niin tässä sitä nyt taas valvotaan. Nooh, jos kattois vaikka pornoa jos se auttais nukahtamaan. ;)

Synttärit! Jee!Tiistai 28.03.2006 04:59

Nyt minä sitten virallisesti vanhenen tämän päivän aikana. Tarkkaa aikaa halajaville kerrottakoon kellonaika 14:02, se on virallinen syntymäaika. :) Eipä tässä kyllä yhtään sen vanhemmalta itseään tunne, ainakaan toistaiseksi. Voi olla että tossa hetken päästä iskee ihan hillitön kriisi päälle. :D

Vois tässä valvoa niin myöhään kuin jaksaa. Ottaa sitten päivällä torkut jos jaksaa. Tai aamusella. Nyt ei ainakaan vielä väsytä yhtään. Ja kahviakin tuossa pistin tulemaan, ajattelin että vois tässä jotain elokuvaa alkaa katsomaan. Pitää vaan kaivaa tuosta kasasta jokin katsomisen arvoinen pätkä.

Vieläkin ollut tänään maha sekasin. Ei kyllä ole mitään hajua mistä johtuu. Tai hajua kyllä on ollut mutta syytä en tiedä. :D

Mutta nyt on toi kahvi valmista. Jos hakis kupposen ja sitten mansikkakeksiä kans. Tässä mutustelis ja katsoisi mitä kaikkea tuolla irkissä höpistään ja sitten alkais penkomaan sitä jotain katsottavaa leffaa.

Perästä kuuluuSunnuntai 26.03.2006 17:13

Kyllä, jonkinmoista mahatautia on nyt päällä. Jatkuvasti pitää käydä vessassa istumassa, ei ole ollenkaan kivaa. Persukseen koskee niin jumalattomasti ettei meinaa pystyä tässä istua tietokoneen ääressä. Kohta menenkin kyllä sohvalle pitkälleen kun tulee Simpsonit. Ja sitten voisin vaikka katsoa leffan, nyt olisi tiedossa "Hellraiser: Hellseeker". Kuudes osa tuosta loistavasta leffasarjasta.

Tytti lähti kävelemään asemalle tuossa noin tunti sitten. En pystynyt mukaan lähteä. Tai olisin pystynyt mutta sillä reissulla olisi kyllä tullut paskat housuun. Joten parempi kun en lähtenyt, olisi pitänyt haara-askelin pomppia pihalla.

Perjantaina synttärikestit meni ihan hyvin. Vieraita ei paljoa ollut mutta ei se mitään. Antti oli paikalla, Anu ja Henna tuli seuraavaksi ja sitten Neea ja Marjo vielä lisäksi. Naisia oli siis kämpässä monta. :D Tässä sitä iltaa istuttiin ja sitten Rock Caféhen mentiin kun Rightslide oli siellä soittamassa. Ja hyvinhän ne soittikin taas kerran. :)

Mutta nyt taidan taas käydä paskalla. Prööt.

Huomenna synttärikestit!Torstai 23.03.2006 20:19

Elikkäs huomenna sitten juhlin synttäreitäni muutaman päivän etuaikaan. Kahville saavat tulla kaikki tutut jotka haluavat, joskus siinä päiväseltään kolmen neljän maissa tai vähän jälkeen olisi ihan hyvä aika. Ja siinä illan mittaan sitten varmaan vähän kuppiakin otetaan ja Rock Caféhen katsomaan sitten Rightslide -orkesteria! Siinäpä olisi hyvä toimintasuunnitelma, joten kaikki tutut messiin vaan! =)

Legend of the Red DragonTiistai 21.03.2006 04:10

Katselinpas tuossa huvikseni otsikossa olevan elokuvan, pääosassa Jet Li. Aikamoista mätkettä oli kyllä, täytyy myöntää. Nyt vois aamulla sitten mennä huitomaan samalla tavalla viattomia mummoja kaupungille. Ai miksi mummoja? No ne on ainoita joille voisin hyvällä tuurilla pärjätä. :D

Tytti on sitten päivällä tulossa tänne. Just tuossa hän pisti viestiä, että sängyssä pyörii eikä saa unta. En viitsi lähettää mitään viestiä takaisin, jos onkin sattunut saamaan unenpäästä kiinni niin sitten herää viestiin ja taas jatkuu pyöriminen. Eiköhän tuo unta saa kun vaan yrittää ja minä en sen ihmeemmin häiritse. :)

Melkein tässä vois vielä jonkun leffan katsoa. Tuossa vissiin seuraavana odottaisi katsomista elokuva nimeltään "Gen-X Cops 2: Metal Mayhem". Jonkinmoista mätkettä siinäkin olisi luvassa, tosin hieman modernimmassa maailmassa.

Mahakin on taas vaihteeksi kivasti sekaisin. Mutta tällä kertaa taas on syy ihan omassa itsessäni. Menin syömään punaisia jalapenoja ison kasan päivällä, niin nyt on saanut taas istua vessassa. Taitaapi olla että tässä 12 tunnin aikana lähemmäs kymmenen kertaa olen käynyt näyttämässä hanuria pöntölle. :D

Mutta vois vaikka ottaa lasillisen simaa, siis ihan oikeaa simaa ettei mitään kaljaa tai viinaa, ja vois vähän surffailla torrenttisivuilla katsomassa onko tullut mitään uutta ja jännää jota ois ihan pakko koneelle saada.

Huomista odotellessaMaanantai 20.03.2006 19:50

On sitten jotenkin väsynyt olo. Vaikka puoleenpäivään asti nukuinkin. Tosin aika myöhäänhän minä taas valvoinkin. Tuli yöllä katsottua elokuva "Aces Go Places V: The Terracotta Hit". Ihan hyvä tuo leffasarja, nyt on jokainen osa nähty.

Tänään en olekaan sitten ihmeempää touhuillut. Kaupassa käynyt hakemassa Atrian kumipizzoja ja niitä täällä mutustellut. No, lähteehän se nälkä niilläkin. Jalapenoja sitten vielä ostin ja pistin päälle niin sai vähän makua niihinkin. :)

Perjantaina sitten pitäisi olla jonkinmoiset synttäribileet. Kaikki ovat tervetulleita jotka haluavat tulla. Lahjoja otetaan vastaan. Erityisesti viinalahjat ovat mieleen (ja makuun). :D

Huomenna sitten Tytti olisi taasen tulossa tänne. Ilmeisesti siinä kello 16 paikkeilla on perillä tuolla asemalla. Varmaankin siinä sitten samalla kävästään jossain kaupoissa, ja Halpa-Kirjassa pitää kyllä käydä myös katsastassa olisiko siellä mitään kivoja DVD-leffoja tullut myyntiin. :) Citymarketissakin vois kävästä kun siellä jotain tarjouksia oli, nakkeja sai ainakin halvalla. Joten nakkikeittoa tiedossa ilmeisesti. :D

Ja pitääpä sitten vielä tähän loppuun tehdä pienimuotoinen avautuminen. Voi viddu että mua ärsyttää nämä kaiken maailman kyselyt ja haastamiset täällä IRC-Gallerian päiväkirjoissa. Siis päiväkirjanko idea on täytellä kaiken maailman joutavia kyselyitä? Kuinkahan moni omaan käsin kirjoittamaansa päiväkirjaan sellaisia raapustelee... On vaan jotenkin turhauttavaa kun katselee tuolla ihmisten päiväkirjoja niin joka toinen vähintään rupeaa olemaan jo joskin jonkinlainen kysely mihin ovat vastanneet. Eipä ärsytä juurikaan muuta kuin ihan perkeleesti. Kiitos että sain avautua. Nam.

Hurjan väsynyKeskiviikko 15.03.2006 13:10

Eipä tullut taas hirveän montaa tuntia nukuttua. Yöllä kun ei oikein uni meinannut kovinkaan aikaisin tulla, niin katselinpa siinä elokuvan nimeltä "The Abyss". Ja kyseessä oli vielä Special Edition -versio, niin kestoahan sillä oli lähemmäksi kolme tuntia. Mutta hyvä elokuva on kyllä, täytyy myöntää. Olin sen joskus todella kauan sitten pikkusena tyttönä joskus nähnytkin.

Perhanan sosiaalitoimisto! Vieläkään ei ole tämän kuun toimeentulotukea tullut. Tämän kuun vuokra on maksamatta siis. Voi olla että vuokranantaja ei oikein tykkää tällaisesta. Mutta minkäs teet, eipä sitä vuokraa perseelläänkään voi maksaa. Ja sosiaalitoimisto on ainoa paikka mistä tällä hetkellä rahaa sen verran saa että vuokran kattaa. Työttömyyskorvausta kun ei ole mahdollista saada. Pitäisi erota koulusta lopullisesti jos sellaista haluaisin.

Maha oli kyllä äsken vähän sekasin. Piti varpusparvi käydä päräyttämässä. No, se oli odotettavissakin kun eilen menin syömään jalapenoja pitkästä aikaa. Hyvä ettei pönttö haljennut. :)

Kotisivu siirretty taasTiistai 14.03.2006 22:52

Kotisivu on siirretty jälleen uuteen paikkaan, ainakin väliaikaisesti. Täällä on enemmän tilaa, joten flash-pelitkin sain takaisin. Ainoastaan muutaman pelin jouduin ottamaan pois, koska yli kahden megan tiedostoja ei saanut olla. Mutta tosiaan suurin osa peleistä on taas pelattavana. Ja osoite kotisivulle on: http://node.fi/~tiger/

Kotisivu väliaikaisesti toisessa paikassaMaanantai 13.03.2006 16:45

Kun th11n3xx.com -palvelinta ei vieläkään ole saatu roudattua toimintaan, joudun nyt sitten väliaikaisesti pistämään kotisivun toiseen osoitteeseen. Soneran tarjoaman tilan vuoksi flash-pelit jouduin poistamaan, ne veivät liikaa tilaa. Mutta ne tulee sitten takaisin jos ja kun th11n3xx taas on toimintakunnossa. Eli nyt siis väliaikaisesti kotisivu löytyy osoitteesta http://personal.inet.fi/bailu/tiger/

Karstula-CityLauantai 11.03.2006 19:24

Karstulassa olen tällä hetkellä Tytin kotonakotona. Kävästiin tuossa äsken saunomassa ja nyt Tytin vanhemmat menivät vuorostaan persuksenpesulle. Ja nyt tässä saunaoluen kumoan ja Tytti meni täysistunnolle vessaan. Tuossa jonkin ajan päästä Tytti menossa Kouheroon töihin, sillon joudun jäädä tänne Tytin vanhempien kanssa. O-ou... :)

Eipä tässä kai mitään sen ihmeempää. Viime viikolla torstaina Perhoon mutsille tosiaan mentiin. Ja perjantaina sitten ajeltiin ja käytiin Nivalassa isän ja sen naisystävän luona. Ja samalla reissulla sitten kävästiin Kokkolassa Anttilassa. Ja yllättäen DVD-levyjä siinä sitten tuli kollattua. Lauantaina käytiinkin sitten täällä Karstulassa pikavisiitti, näin jopa paikallista baarikulttuuria. Ja voin sanoa ettei kovinkaan hääppöseltä vaikuttanut Nättijussi -räkälä. :D Ja vetäsinhän minä siellä karaokeakin, Raptorin Debi Gibson sai tiger-tulkintansa. :) Mut ilmeisesti se meni hyvin kun kehuja tuli. :)

Sunnuntaina Tytti sitte lähtikin Perhosta Karstulaan ja jatkoi sitten Seinäjoelle. Olin sitten mutsilla odottelemassa että nyt perjantaina, eli eilen, Tytti käy minut hakemassa tänne Karstulaan. Todennäköisesti sitten sunnuntaina jatkan Varkauteen.