IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Ostin isoa!Keskiviikko 31.05.2006 20:51

Nyt on hillitön järkäle tässä minun pöydällä. Ostin nimittäin 19-tuumasen monitorin, merkiltään ja malliltaan Nokia 446XS. Ja pistin resoluutioksi 1600x1200 @ 75Hz. Ja voin sanoa että nyt sopii tavaraa ruudulle! Ja tuo kuulosti ihan kuin surffailisin pornosivuilla. Mutta enivei, näytöllä on kokoa ja rivejä sopii "hieman" enemmän mitä vanhalla 15-tuumasella resoluutiolla 1028x768. :) 30 euroa tästä näytöstä jouduin pulittamaan, mutta ei se minun mielestä hirveä summa ollut näinkin isosta putkesta.

Mutta jatkais säätämistä. =)

Tuntitunti...Keskiviikko 31.05.2006 17:08

Jälleen kerran se alkaisi työpäivä olemaan voiton puolella. Tunnin verran täällä vielä pitäisi noin suurinpiirtein jaksaa olla. Ja tekemistä ei ole tosiaankaan ollut koko päivänä yhtikäs mitään. Tässä olen vaan istuskellut kun muut ovat olleet töissä. Sais kyllä jo se viikonloppu tulla sieltä, sais paremmin vähän levähtää ja rentoutua. Tässä on jopa niin tylsää ollut, että olen tehnyt hommia joita ei edes tarvitsisi tehdä. Tai no, itseni vuoksihan minä sen tein. Tällä hetkellä olen yhden toisen häiskän koneella istumassa, kun hän on lomalla. Mutta minulla on käytössä tuossa "oma" kone myöskin. Se on sen verran hitaampi että olen tässä toisen häiskän koneella hänen lomansa ajan. Mutta tosiaan, tuohon omaan koneeseen lisäsin muistipalikan. Kun se kone tuntui hemmetisti swappaavan kovalevylle ja hidastelevan, niin ajattelin että josko se auttaisi. Pistin siihen puolet lisää, eli siellä on nyt kaksi 128 megan palikkaa kiinni. Luulis tuon nyt ainakin jotain auttavan.

Aika hemmetinmoinen nälkä taas meinaa olla. Kämpällä otin jauhelihan pakkasesta sulamaan, elikkäs samaa sapuskaa on luvassa mitä söin eilenkin. Keitän spagettia ja sitten paistan jauhelihan. Vähän plöräyttää kepsuttia päälle ja kurkkusalaattia viereen niin sehän on siinä loistava ateria. :) Jalapenojakin siellä olisi, mutta en tiedä uskaltaako sitä syödä kun huomenna sitten joutuu istua koko päivän paskalla täällä työpaikalla. Mutta toisaalta, menishän se aika niinkin. :)

Se olisi sitten kuun viimeinen päivä. Puolenyön jälkeen pitäisi periaatteessa tulla asumistuki tilille. Ja toivottavasti tulee, pitää Discshopille maksaa ne Hellraiserit. Ja sitten huomenna voisi käydä kaupassa ostamassa viikonlopulle jotain hyvää. ;) Vois kysellä tutuilta että meinaavatko he lähteä viikonlopun aikana missään käymään, vaikkapa lauantaina. Tiedä vaikka löytyisi vierasta pildeä. :D Perjantaina voin olla niin väsynyt työpäivän ratoksi ettei jaksa mihinkään lähteä vaan nukkuu koko illan. :)

Mutta nyt voisin täytellä tuntilistaan ajat milloin olen tullut töihin ja mihin aikaan sitten täältä lähden. Ruokatuntia kun en pidä ollenkaan niin aina pääsee sitten aikaisemmin lähtemään. En kyllä tiedä onko se sallittua, mutta mitä hemmettiä minä ruokatunnilla teen kun en tuolla maksullisessa ruokailussa käy syömässä kun viisi euroa se ruoka maksaa. Ja kämpällekin on niin pitkä matka että se menisi tunti jo sinne kävellessä ja takaisin. Eväitäkään en ota mukaan. Ja vaikka ottaisinkin jotain pientä, niin sitä voi aina tässä samalla mutustella kun tekee töitä, eli surffaa netissä. :)

Soitin verotoimistoonKeskiviikko 31.05.2006 12:58

Piti soitella verotoimistoon tuossa, kun ihmettelin miksi ihmeessä pidättävät 15 prosenttia minun tulevasta palkasta veroja. Kun eihän minulla ole tänä vuonna ollut mitään tuloja, ellei asumistukea lasketa. Lähettävät muutosverokortin ja todennäköisesti veroprosentti tippuu nollaan prosenttiin. Elikkäs koko tonni tulee ihan puhtaana käteen. Hyvä homma sinänsä, voi sillä rahalla ostaa jotain jännää mitä olisi veroihin mennyt. :D Sillä rahalla voisi ostaa vaikka jonkun halvan digitaalikameran. Enpä minä mitään kallista tarvi, jos sillon tällön tänne galleriaan pistän kuvia. :) Ai niin ja sitten pitäisi ostaa USB-kortti, nimittäin mulla on niin vanha kone ettei siinä ole USB-reikiä tarjolla. Mutta katsoo nyt mitä sitä ostaa. Digiboxi olisi kyllä kans ihan hyvä investointi, joskus sekin on kuitenkin ostettava. Katselin että Expertillä ois Handanin boxi joka kävisi sekä antenni- että kaapelitalouksiin. Niin jos pitää muuttaa ettei sitten tarvitse uutta boxia ostaa. Nykyisessä asunnossani kun on kaapeli. Mutta pitää tosiaan nyt katsoa mitä sitä oikeasti tarvii.

Kylläpäs täällä on hiljaista. Kaikki ovat ympäri Varkautta asennuspuuhissa. Ja minä yksin kökötän täällä ja surffailen netissä. On tämäkin työtä. :D Mutta jonkunhan täällä on pakko olla passissa, jos tulee puhelinsoittoja tai jollain jotain perkeleen tärkeetä asiaa / ongelmia. Ja minähän ne osaan ratkaista, se on saletti. Ja oho, lehmä lensi ikkunan ohitse juuri.

Muahaha, hillitön päivitysrumbaKeskiviikko 31.05.2006 12:10

Juoksevat kuin sopulit noi muut ATK-hemmot täällä töissä. Koko ajan on jotain hukassa ja menevät paikasta toiseen päivittelemään sitä jotain laskutusohjelmaa. Minä saan tässä tyytyväisenä istua ja surffailla netissä. Jos minulla olisi auto, niin olisin minäkin joutunut lähteä tekemään töitä. Mutta onneksi ei nyt ole, niin ei tarvi evääkään liikauttaa. :D

Aamulla heräsin jo viiden aikaan. Käväsin siinä pikaisesti suihkussa ja kahvit keittelin. Pari makkaraa heitin siinä hetulaani ja sitten olikin aika lähteä tänne töihin. Saattaapi olla että koko päivä tässä on taas tätä istumista. Ja vähänkö toi yks häiskä tossa kuuntelee kun näpytän ihan hemmetin nopeata vauhtia tätä tekstiä. Se ite tyyliin kirjottaa parilla sormella ja oikein hitaasti. :D Ois kyllä kiva taas jossain mittauttaa että onko kirjotusnopeus kasvanut vai onko vanheneminen tehnyt tehtävänsä. :D

Vois mennä vaikka pelaamaan jotain. =)

Vielä tuntiTiistai 30.05.2006 17:24

Vielä olisi tunti jäljellä tätä työpäivää, noin suurinpiirtein. Varmaan muutaman minuutin aikasemmin lähden kuten aina. =) Eipä tässä ole nyt tehty tuon aamuisen urakan jälkeen mitään muuta kuin pyöritty netissä. Meinaa kyllä taas tässä vähän väsyttää. Ja sitten kun kämpälle kävelen ni voi olla että oon taas ihan naatti. Vaikka nukuin kyllä viime yönä ihan hyvin. Illalla siinä jo torkuin muutaman tunnin ja yölläkin sain vielä monta monituista tuntia koisattua. En tiedä sitten tuliko nukuttua liikaa että se nyt tällä kertaa vähän vätystää.

On kyllä tullut viime aikoina tänne päiväkirjaan naputettua ihan hillittömästi juttua. Ja kaikkea ihan turhaa. Mutta sen siitä saa kun täällä töissä on niin helvatun tylsää. Jotenkin pitää aikaa saada tapettua, oli sitten kyse vaikka muutamasta minuutista vaan. Kotisivullani olen pelanut Tennis-peliä vähän väliä, mutta sitäkään ei oikein enää taida hirveästi jaksaa pelata kun se on niin helppo. Vaikka huonoimmalla pelaajalla pelaan niin ylivoimasesti voitan koko turnauksen. :) Siinä on pelattavuus vähän samanlainen kuin ikivanhassa DOS-pelissä "4D Sports Tennis". Sitä tuli aikoinaan pelattua jonkin verran kun oli huippunopea 286 12 megahertsinen ensimmäinen PC:ni. :) Oi niitä aikoja, kun pelit olivat hyviä eikä tarvinut uusinta uutta konetta että pystyi pelailemaan uudempia pelejä.

Mutta nyt voisi vielä hetken jossain käydä surffailemassa. Sitten voisikin heittää pian repun selkään ja lähteä löntystelemään kämppää kohti. Toivottavasti siellä ei sada kovin kauheasti vettä, vaikka se kyllä lupaili kovaakin sadetta...

Töitä oli, hui!Tiistai 30.05.2006 13:31

Joutu lähteä töitä oikein tekemään. Mentiin Lehtoniemen koululle vähän merkitsemään paperilappuselle mitä koneita sieltä lähti kaatopaikalle. Se oli sellanen parin tunnin homma kun ne siinä käytiin läpi ja kirjoiteltiin sarjanumerot ynnä muut sellaiset tiedot ylös. Ensviikolla sitten samalle koululle pitää mennä hommiin, pitää roudata ATK-luokasta kaikki vermeet toiseen luokkaan. Se rupeaakin sitten olemaan kohtalaisen rankkaa hommaa. Pitänee varmaan viikonloppuna vähän rentoutua oluen merkeissä että sitten jaksaa maanantaina mennä töihin. ;) Onneksi tuolla yhdellä Raimolla on auto, ni sillä pääsee sitten ja se saa kilometrikorvauksia kun ajelee autolla työhommia.

Nyt varmaankaan ei tälle päivälle ole enää hirveästi hommia. Joten surffailuksi taitaa mennä loppupäivä. Mutta ei se mitään. Pääsis vaan äkkiä pois täältä, varmaan tänään tulee ne Hellraiser 7 & 8 -leffat, pääsis niitä katselemaan. :)

Pelailtua on tullutMaanantai 29.05.2006 17:27

Pelailinpas tuossa kotisivullani huvikseni Space Invaders -peliä. Ois sitä voinut tiesti jatkaa vaikka miten pitkään tahansa, mutta lopetin kun pisteitä oli noin 230 000. Ja elämiäkin oli monta vielä jäljellä. Mitähän lie pari tuntia sitä veivasin, eipä oikein parempaakaan tekemistä ole ollut. Ja vielä pitäisi vajaa tunti täällä jaksaa olla. Vois mennä melkein täysistunnolla käymään. Siellä istuis sen kymmenen minuuttia vaikka, kännykkä mukaan ni voi samalla siinä jotain pelailla. :D

Ensviikolla ois jopa hommiaMaanantai 29.05.2006 14:57

Tuossa kävi toi ATK-pomo just sanomassa, että seuraavalla viikolla voisi olla jopa jotain hommia. Johonkin koululle pitäisi mennä ATK-luokkaa järjestelemään tai jotain sellaista. Joskus tällä viikolla myöhemmin saadaan tietää mitä kaikkea pitäisi tehdä. Ja pitää sitten minulle jonkun kyyti järjestää, en kyllä lähde kävellen pomppimaan ympäri Varkautta.

Enpä ole vielä tänään tehnyt mitään töitä. Ei taaskaan ole ollut mitään tekemistä. Tässä vaan istunu, surffaillu ja pelaillut pelejä. Siinäpä ne tärkeimmät. Ai niin, ja söin tuossa pari banaania. Se on toistaiseksi ollut rankinta mitä täällä tänään tehnyt. :D

AhkerointiaMaanantai 29.05.2006 12:07

Taas täällä työpaikalla ahkeroidaan kovasti. Leffasivuilla olen surffaillut. Ja tuli perhana kaksi leffaa tilattuakin. "Hellraiser: Deader" ja "Hellraiser: Hellworld" lähtivät tilaukseen. Varmaankin huomenna ovat minulla. Sittenpä on koko Hellraiser-sarja alkuperäisinä DVD:inä. Jee. :)

Minä en kyllä ymmärrä miten täällä ATK-puolella on minun lisäksi kolme muutakin töissä. Kun hommia on niin hemmetin vähän, että kaikki vaan istuskelee täällä päivät pitkät. Luulis kaupungin vähän tarkistavan tarviiko palkata lisää työvoimaa vaiko ei.

Eipä tullut yöllä nukuttua kuin pari tuntia. Ei vaan väsyttänyt yhtään. Siinä sitten yöllä kun söin niin sen jälkeen sitten sain vasta nukuttua. Tein hirmuisen salaattiannoksen, johon pistin jäävuorisalaattia, kurkkua, paprikaa, ananasta, tonnikalaa ja makkarapaloja. Päälle sitten tietenkin plöräytin hillittömästi salaattikastiketta. Sen kun siinä huitasi hetulaan ja katsoi yhden jakson Boston Legalia niin alkoi väsyttämään. Ja kello oli kolmen paikkeilla yöllä. Puoli seitsemältä sitten olikin herätys.

Jahas, mutta voisi mennä lukaisemaan tuoreimmat uutiset.

Kaupassa käytyLauantai 27.05.2006 12:41

Nyt ostettiin vähän ruokaa tuonne mun jääkaappiin. Eipä sinne kahden viikon ruokia saatu ostettua, mitä isä äidille oli uhonnut ostavansa. Faijalla oli ihan hirveä kiire kaupasta pois, kerinny ees kunnolla tutkailla mitä sitä ostais. Mut jonkin verran sain ruokaa, enköhän minä nyt joitakin päiviä noilla selviä. Ja sitten sain ostettua shampoon, hoitoaineen, suihkusaippuaa ja deodoranttia. Ostin sitä Axen Clickiä, se vaikutti ihan hyväntuoksuiselta. Ties vaikka alkais naiset pörräämään ympärillä. ;) Ja isä osti itselleen vähän matkaevästä. Banaaneja ja sitten juomaksi tietenkin lonkeroa. On ihme jos se ei joku kaunis päivä polta korttiaan kun tommosia juo ajaessaan. On se menny taas ihan hunningolle, se ryyppää samaa tahtia kun silloin pahimpina vuosina jolloin se oli ihan täysi alkoholisti. Kovasti Aria kännissä mollaa, mutta eipä kauaksi isukkikaan heitä pojastaan.

Hillitön vanha viina haisee täällä kämpässä, hyi hemmetti. Ja tonne vessaan en vielä ilkeä mennä kun se kävi siellä vääntämässä krapulapaskat. Varmaan laatatkin tippuu seinistä siellä tällä hetkellä. :D Oli kyllä faija yllättävän hiljanen, ei paljoa puhunu eikä pukahtanu kun putkasta tuli. Voi olla että hävettää, varsinkin kun siitä tietää nyt melkein koko suku. :D Ihan oikein sille, mitäs rupeaa kikkailemaan.