IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Vieläkin ihmiset jaksaa. :DKeskiviikko 07.10.2009 10:27

Tässä saa vieläkin naureskella ihmisille, jotka yrittävät epätoivoisesti jotain feikki-blogimerkintöjä suoltaa kaksin käsin tänne Galleriaan. Aivan varmasti sellaisilla (kiertokirje-tyylisillä "tarpeeksi kun valitatte niin kyllä onnistuu!), ja jollain turhanpäiväsellä adressilla, ylläpito alkaa palauttamaan teknisesti kehittymättömämpää Galleriaa takaisin. Varsinkin, kun uuteen on kulunut mieletön määrä työtunteja (ja rahaa).

Jatkakaa vain valittamista. Niin minäkin täällä jatkan teille nauramista. Roger.

Älkää kusetuksia uskoko!Tiistai 06.10.2009 20:26

Ei ole tulossa aikarajoituksia alle 16-vuotiaille. Älkää nyt oikeasti hyvät ihmiset uskoko ihan mitä tahansa paskaa teille syötetään! :D

Lukekaa ihan itse säännöt "Tietoa" -linkin alta, älkääkä uskoko toisten ihan jonninjoutavia jorinoita.

Ilmaisia viestejä!Tiistai 30.12.2008 21:20

Haluatko kymmenen ilmaista tekstiviestiä, sekä huomenna uudenvuodenaattona rajattomasti ilmaisia viestejä? Säästö on huomattava, kun lähettää kymmeniä uudenvuodentoivotuksia, jopa niillekin tutuille joille ei ole vuosiin lähettänyt!

Mikäli vastaus on kyllä, niin sitten vaan osoitteeseen http://www.viestikunkku.fi/register.php?ref=22941 ja rekisteröitymään (huom. tarjouskoodia ei tarvitse kirjoittaa), se on ilmaista.

Ja jos saat uusia kavereita käyttämään kyseistä palvelua, saat aina itsekin kolme ilmaista lisäviestiä tilillesi. Helppoa kuin heinänteko!

Joten siis marsmars osoitteeseen:
http://www.viestikunkku.fi/register.php?ref=22941

Iiks!Tiistai 02.12.2008 18:52

Jos et kopioi tätä päiväkirjaasi seuraavan 30 sekunnin aikana, viikon päästä kaverisi kuolevat. Sinut myöskin perseraiskataan kahden viikon päästä. Peräsuolesi vahingoittuu jynkytyksessä niin pahasti, että suoli pullahtaa osittain ulos. Myöskin vuoden päästä saat tietää sairastuneesi raiskaajan toimesta HIV:iin. Lähimmät perheenjäsenesi ajavat autokolarin kohtalokkain seurauksin, sekä lemmikkisi tukehtuvat syötyään jotain kiellettyä. Toivottavasti sinulla ei ole lapsia, sillä he karkaavat ja hukkuvat lähimpänä olevaan vesistöön.

Uskallatko olla kopioimatta tätä päiväkirjaasi häh?

Haluatko tietää...Maanantai 14.04.2008 20:01

...Mikä on juuri sinun Anssi Kela -nimesi?

Jos vastauksesi on kyllä, niin surffaa osoitteeseen http://www.cs.tut.fi/~saukkonj/anssikela.html ja saat tietää vastauksen!

Äly hoi!Torstai 08.11.2007 11:52

"Kun luet tämän viestin, vietä muutaman minuutin hiljaisuus heille, ketkä menehtyivät Jokelan ampumakohtauksessa. Kun olet viettänyt hiljaisuutta, kopioi tämä viesti ja lisää se omaan päiväkirjaasi. Menehtyneet ansaitsevat hiljaisuuden."

Paskat.

Kun luet tämän viestin, vietä muutaman minuutin hiljaisuus miettien, annatko lisää julkisuutta Jokelan tappajan teoille. Nimittäin tätä hän juuri haluaa, ja aina kun asiasta puhutaan, se on yksi voitto hänelle lisää. Julkisuutta haki tempauksellaan itselleen ja ideologialleen, ja te suotte sitä hänelle jatkuvasti lisää. Menehtyneet eivät "ansaitse" mitään julkista hiljaisuutta. Antakaa omaisten surra rauhassa, he eivät tarvi mitään tuntemattomia selkääntaputtelijoita tällä hetkellä. Tiedän kokemuksesta.

Miettikää oikeasti seuraavan turhanpäiväsen ketjukirjeen- ja/tai viestin saapuessa, laitatko sitä eteenpäin. Siitä ei ole kuitenkaan mitään hyötyä omaisille.

Kotisivun paikka vaihdettuTiistai 23.10.2007 01:51

Vaihdoin kotisivun paikkaa. Joten te kaikki, jotka sivullani käytte ja mahdollisesti kirjanmerkeissä pidätte, vaihtakaa osoitteeksi http://users.nodnet.fi/~tiger/

Se on nopeamman yhteyden päässä.

Kotisivu päivitettyKeskiviikko 19.09.2007 12:30

Olikin kulunut suhteellisen pitkä aika edellisestä päivityksestä. Ja nyt kun tässä ei parempaakaan tekemistä ollut, niin ajattelin päivittää sivuni. Tosin, sykäyksen sille antoi se, että käyttämäni vieraskirjasivusto lopettaa toimintansa. Joten vaihdoin nyt toisen vieraskirjan sivulle. Ja samalla siinä vähän tietoja päivittelin, vaihdoin muutamat kuvat ja lisäilin omia pärstävärkkikuvia. Että käykää katselemassa kuka jaksaa.

HalihaliSunnuntai 19.08.2007 23:00

Nyt on halilaskuri lisätty ihkuboxiin. Joten nyt vaan kaikki halimaan minua! :)

KatutappelijaTiistai 29.05.2007 18:43

Hohhoijakkaa... Suhteellisen tylsä päivä on ollut. Yöllä katselin elokuvan "Street Fighter" pitkästä aikaa ja totesin, että yhtä surkea se oli mitä silloin teininäkin. Ja tuli nukuttua aika myöhään. Millon lie joskus tuossa kahden maissa heräilin. Nyt heitin tuonne kolme kanankoipea uuniin, voisi vielä riisiä keittää lisukkeeksi kunhan vaan jaksaisi perseen tästä nostaa ensiksi.

Lauantaina tuli käytyä asentamassa Olelle DVD-soitin. Oli todella vaikea homma, löin soittimen scart-piuhalla digiboksin perään niin se oli siinä. Ja olihan Ole käynyt jo valmiiksi ostamassa parit porno-DVD:t, yllättäen. Niillä pääsi testaamaan ja hyvinhän siellä tissit ja pimpit vilkkuivat ruudulla.

Kylläpäs tuolla kanankoivet ihanasti litisee uunissa. Ne varmaan kohta räjähtää sinne...