IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Oon ihan märkänäTiistai 23.05.2006 09:10

Käväsin tuossa vähän aikaa sitten suihkussa. Ja nyt on pää märkä. Hemmetti kun ei ole kunnon hiustenkuivaajaa. Joku iänkaikkisen vanha ufo tuolta löytyisi mutta sillä kestää varmaan puoli tuntia jos hiukset kuivaa, sen verran hiljaa puhaltaa. Noh, ei kai siellä ulkona taida nyt pakkasta olla että kun tuossa seitsemän paikkeilla lähtee kävelemään töihin, niin tuskin hiukset sentään jäätyy. Vois kyllä nyt ottaa jotain juomista mukaan sinne. Eilen kun siellä muutamia koneita availtiin niin hillittömästi pölyä alkoi leijailemaan huoneessa ja alkoi janottamaan. Jospa tuolta ottaisi hiilihapotettua vettä messiin niin eiköhän sillä pärjää. Ja se vois ehkä vähän sitä näläntunnettakin viedä kun tunkee vettä naamariin. Ja voipahan pitää useita kusitaukoja. :) Hitto ku ois joku kannettava pelikonsoli, tuolla siitä ois hyötyä. Sen verran paljon luppoaikaa.

Väsyttäis taas ihan kivasti. Eilen menin todella aikasin nukkumaan, mutta sitten Tytti perkule lähetti tekstarin ja siihen säpsähtämällä heräsin. Noh, sain siinä kuitenkin sitten yöllä pari tuntia vielä nukuttua, vaikka vähän pyörimiseksi se taas meni. Minulle ei kyllä sovi tällaiset "normaalit" työajat kyllä ollenkaan. Jos olisi yötöitä niin sellaiset menisi paljon paremmin. Ollut koko pienen ikäni semmonen yökukkuja.

Täyttelin tuossa sosiaalitoimistoon lappusen. Jotenkin jännää kun töissä alottaa niin pitää silti sossuun kiikuttaa hakemus. Mulla kun se pieni palkka mitä tästä duunista saa, niin maksetaan vaan kerran kuussa, eli sitten kun työsuhde päättyy juhannuksen paikkehilla. Joten pitäähän mun rahaa saada kesäkuun alussa että voin maksaa vuokran ja ehkä ruokaakin olisi ihan hyvä saada. Eri asia sitten miten nopea sosiaalitoimisto taas on. Saan varmasti päätöksen yhtä nopeasti kuin purkka lähtee tukasta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.