IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Ei voi olla totta!Keskiviikko 24.05.2006 14:29

Pian ehkä joutuu tehdä jotain töitäkin täällä. Pitää viedä vanhoja tietokoneita ja näyttöjä Ekotorille. Ja saan minäkin tuosta ottaa yhden 15-tuumaisen itselleni, kun omassa näytössä on niin perkuleen tumma kuva ettei siitä meinaa saada mitään selvää. Ja sitten se sirisee hirveästi jos sitä pitää täydellä kuvalla. Nyt saa sitten sellasen monitorin siihen että sillä jotain jo tekeekin. Ja isompaa minä en periaatteessa tarvi, kun eihän mun kone jaksa mitään leffoja pyöritellä niin ihan hyvin minä tuollakin näen irkata ja surffata. :) Eri asia sitten miten minä tuon monitorin täältä kämpälle saan, kävellen sitä ei kyllä pysty lähteä roudaamaan. Pitää kysyä tuolta häiskältä jonka autolla viedään Ekotorille noi kamat, että josko vois kävästä mun kämpän kautta vaikka se onkin ihan eri suunnalla. Luulis tuon suostuvan kun on niin lepposen oloinen häiskä.

Mutta tosiaan tälle päivälle ei ole vielä mitään töitä ollut. Kusella tuossa käväsin, kai sekin työstä käy. :D Olen tässä vaan surffaillut Intter Netissä ja sitten vaan istuskellut ja katsellut kattoon. Paikan isokiho, joka minut tänne otti, kävi tuossa aamulla pyörähtämässä. Kyseli kovasti että joko me ollaan saatu ne koneet hoidettua mitkä maanantaina haettiin. No samana päivänähän me ne hoidettiin. Ehkä sekin vaan on tottunut että täällä työt tehdään normaalia verkkaisempaa tahtia. :D

Kaikki muut ovat täältä tällä hetkellä syömässä. Minä en kyllä tuolla syömässä käy, sapuskan hinta on viisi euroa. Helppohan se noiden on käydä jotka täällä saa kunnollista palkkaa, eihän se niillä tunnu oikein missään jos sata euroa kuussa menee työpaikkaruokalaan. Pitää nyt vaan toivoa että aika menisi nopeasti ja pääsisi sitten kämpälle syömään. Ei mulla oikein nälkä vielä ole kun aamulla sitä raviolia söin, joka perkele närästää vieläkin välillä niin että meinaa oksennus lentää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.