IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Aamulenkki heitettyTiistai 01.08.2006 13:58

Kävinpä tuossa sitten kaupungilla piipahtamassa. Piti Kelalta hakea yksi lappunen täytettäväksi. Kävin siinä sitten samalla kirppiksellä pyörähtämässä. Ja tietenkin Halpa-Kirjassa katsomassa olisiko mitään DVD:itä tarjolla. Eipä siellä mitään sellasta ollut, mikä olisi ollut pakko ostaa. Jotain semmosia ehkä-leffoja, mutta enpä sitten viitsinyt rahaa tuhlata. Päätinkin siinä sitten, että teen mielummin tänään jotain oikein kunnon hyvää ruokaa. Ja pizzaahan minä päätin sitten tehdä tänään. Joten köpöttelinpä siitä Prismalle. Hiivaa ja öljyä piti ostaa, jauhoja minulla tuolla onkin. Tosin en tiedä miten vanhoja ne on. Jos on matoja seassa niin onpahan ainakin lihaisampaa pizzaa. :D Vaikka toisaalta, tuohon tulee kyllä ihan tarpeeksi lihaa. Nimittäin ostin jauhelihaa, kebablihaa, kinkkusuikaileita, tonnikalaa, ananaspaloja ja jalapenoja. Ne kun siihen päälle heittää niin johan on syötävää. Ja sitten tietenkin tomaattisosetta ja juustoa ostin. Luulis että tommosella mätöllä nälkä tänään illemmalla lähtee. Ostin myöskin mehua ja villivadelma-vichyä. Jotain erikoisempia mehuja ostin, semmosia mitä en ole vielä maistanut. Ainakin puolukkamehua oli. Luulis olevan ainakin terveellistä. Muuten kun ei noita hedelmiä oikein tule syötyä.

Eilen illalla nukahdin joskus yhdeksän jälkeen. Luulin että nyt saa kunnolla nukkua. Mutta ei, joka puolen tunnin välein heräilin. Ei päässyt kunnon syvään uneen, joten tässä sitä ollaan yliväsyneenä ja silmiin koskee vieläkin. Mutta ei auta valittaa. Toivottavasti seuraava yö sujuu kunnon unien merkeissä. Ja mieluiten eroottisten. Minä ja monta naista. Ja kermavaahtoa. Ja purkki liukkaria ja käsiraudat. En ole väsynyt en, jutuista ei ainakaan sitä huomaa. :D

Taas tuo Suomi24:n treffipalvelu on vähän jumissa. Se on vähän väliä ihan juntturassa. Oisin käyny vaan kattomassa olisiko joku kiva nainen käynyt minulle kirjoittamassa. Vaikka harvemminpa sieltä mitään vastauksia tulee. Tiiä sitten mitä naisetkin sieltä etsivät.

Tänään on sitten päättynyt se apinat.fi -kilpailu, missä tulin kolmanneksi. Ja kolme parastahan voittaa Apple iPod Nanon. Elikkäs minun sellainen pitäisi nyt sitten voittaa, toivottavasti ottavat pian yhteyttä niin pääsee leikkimään soittimella. :) Eihän se varmaan ole kuin joku gigan muistilla varustettu soitin. Mutta kyllä sekin riittää, ja muistaakseni myös kuvia näyttää. Kerronpa sitten myöhemmin lisää jos tällä viikolla ottavat yhteyttä sieltä paikasta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.