IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Liian lyhyet unetTorstai 03.08.2006 09:44

Heräilin tuossa joskus ennen viittä jo, vaikka menin puolenyön jälkeen nukkumaan. Nooh, tuossa jonkin verran tiskailin kun ei muutakaan tekemistä ollut. Ja ettei pahimmat astiat jää tänne haisemaan kun tossa muutaman tunnin päästä faija tulee hakemaan ja vie minut mutsille. Tuleekin sitten pidemmänpuoleinen nettitauko, ikävä kyllä. Noh, ainahan netin voi korvata tupakilla. :D

Vähän meinaa tässä kyllä väsyttää. Toivottavasti faija ei pyydä mua ajamaan, voin pian nimittäin nukahtaa rattiin. Kamat on aika pitkälti kasassa. Vois ehkä pari DVD:tä kaivaa mukaan, että jos siellä tulee tylsää niin voi niitä kattella.

Suihkussa pitäisi kävästä ennen kuin matkaan lähdetään. On rasvaset hiukset. Ainiin ja pitäs hiuslenksuja etsiä. On se perhana ku ne aina häviää jonnekin. Pitäis joku vakiopaikka niillekin olla.

Tuli sieltä apinat.fi -ylläpitäjältä sähköpostia. Pyysi yhteystietoja, lähettävät viikon parin kuluessa minulle sen iPod Nanon. Otin mustan soittimen, näytti jotenkin hienommalta mitä se valkoinen. Ja tosiaan giganen soitin se on. Kyllä sinnekin jonkin verran sitä musiikkia sopii, yhen reissun verran aina.

Jahas, siellä alkaisi pian Huomenta Suomi. Vois katsoa uutiset.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.