IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

HupsistaKeskiviikko 27.09.2006 17:06

Piti herätä kahdeksalta, että kerkeän tehdä matikanläksyt ja sitten lähteä kouluun. Jooh, heräsinpäs ja kello oli puoli kaksi päivällä. Jäitä sitten tunnit väliin. :D Vähän kyllä potuttaa, mutta eipä se mitään. Sainpahan nyt ainakin kunnolla nukkua, kun toissayönä en tainnut nukkua kuin tunnin pari. Nyt unta tuli sitten vähän reippaamminkin, varmaan 14 tuntia. :D

Voihan kyynel, tämä Ansku tekstas eilen ja motkotti jotain etten minä siitä saa puhua kenellekään. Arvatkaapas miten paljon kiinnostaa mitä mieltä se on? Kiinnostaa yhtä paljon kuin kivien elämä. Minähän teen just niin kuin minä itse haluan, jos ei hyväksy niin se vaan on helvetin iso henkilökohtanen voivoi. Iso kyynel. Nyyh.

Tänään vois vähän pestä pyykkiä. Rupeaa olemaan taas vaatteet likasina. Ei viitti suihkun jälkeenkään pistää alkkareita jalkaan jotka haisee pallihieltä ja luoja ties miltä eritteiltä.

Eilen oli Prismassa halpoja leffoja, kaksi euroa kappale. Minä sieltä nappasin kolme mukaani: "Frost: Portrait of a Vampire", "Housebound" ja "Serving Sara". Eipä noista todennäköisesti kuin tuo viimeinen ole hyvä, mutta eipä ne kalliita olleet.

Mitäköhän sapuskaa sitä tänään laittais... Minulla ei taida tuolla jääkaapissa olla kuin muutama kalapuikko, makkaraa ja sipulia. Niillähän se varsinainen gourmet-ateria syntyy. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.