IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

TISSITTiistai 24.01.2006 14:53

No ei täällä mitään tissejä oikeasti ole, halusin vaan herättää teidän perverssien mielenkiinnon. Mutta nyt kun olet lukemassa, voitkin ihan piruuttasi lukea loputkin tekstit. =)

Pistinpä tuossa just uuniin sapuskaa. Lidlistä kävin ostamassa pyttipannua ja gordon bleuta. Eli ihan hyvät sapuskat on tiedossa. Puolisen tuntia menee niin on valmista. Nälkä kurnii jo.

Hemmetti kun täällä kämpässä on vieläkin kylmä. Nännitkin on ihan hemmetin kovana. Näillähän voisi vaikka leikata lasia. Vois kyllä tulla jo kesä niin ei tarvis hytistä jatkuvasti. Olen varsinainen vilukissa.

Nyt näkyy telkkarikanavat taas. Eilen illalla jostain kumman syystä meni kaikki kanavat pimeäksi. Mutta nyt aamulla kun nappasin telkkarin päälle niin siellähän näkyi niin suloisesti jokin paska kännykkävisailu, että nopeasti peukalo hapuili sammutusnappulaa.

Virpi tulee tässä ihan just käväsemään. Hakee minulta lainaan muutaman kauden Frendit -sarjaa. Ihme kun siitä tykkää, yleensä se katsoo vaan suomalaista skeidaa. =)

Pärjäisköhän sitä tämän päivän käymättä kaupassa. Ei oikein meinaa olla mitään mehua eikä limpparia. Tosin, eipä mulla kyllä ole oikein rahaakaan tällä hetkellä. En kyllä mitenkään pärjää enskuuhun jos ei jotain keksi ja pian. Joutuu pian rötöstelyhommiin saadakseen ruokaa. =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.