IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Riisiä ja koipipalojaMaanantai 13.02.2006 19:27

Uunissa olisi nyt Kariniemen kanankoipipaloja, sekä villiriisiä ja tummaa riisiä. Eiköhän niillä nälkä tässä lähde. Tuosta kun kunnolla syö niin että korvista pursuaa niin eipä sitten tänään tarvi edes muuta syödäkään.

Heräsin tuossa ennen neljää jo "yöunilta". Joskus millon lie seitsemän kahdeksan maissa menin nukkumaan. Tuli vaan taas yöllä surffailtua netissä ja sitten tuossa sohvalla röhnötettyä ja leffaa katseltua. "Austin Powers in Goldmember" oli tällä kertaa katsontavuorossa. Onhan senkin nähnyt mutta edellisestä kerrasta olikin aikaa ja ihan kivoja DVD-ekstroja oli levyllä.

Tytti irkissä tuossa sanoi, että hän saattaisi tänne olla jo tulossa keskiviikkona. Aikaisemmin oli puhetta että vasta tuossa puolentoista viikon päästä tulisi, mutta nyt hän sitten päätti että tulee tällä viikolla. En pistä kyllä ollenkaan pahitteeksi, onhan se ikävä jo ihan mieletön. Kunhan vaan nyt sitten myös seuraavalla viikolla tulee, kun sitten hänellä alkaa hiihtoloma ja sillon saisi koko viikon olla yhdessä. Että parasta olisi tulla tai muuten suutun ja mustaksi muutun. =)

Muuten tässä nyt ei ole mitään sen ihmeellisempää tapahtunut. Ainiin, Markukselta sain tähän koneen "uuden" näppäimistön. Vanha kun alkoi olemaan jo siinä kunnossa että ei oikein tietyt kirjaimet ottaneet, tai jos ottivat niin tuli kahteen kertaan. Sen siitä saa kun about kymmenen kertaa kaataa kaljaa näppäimistölle. Tosin saattaa sieltä löytyä kaikenlaisia muitakin eritteitä. ;) Mutta nyt tosiasan on hyvä kirjoittaa, kun kaikki napit toimii. Tuntuma on kyllä vähän hukassa vielä, kun tällä on ihan erilainen kirjoittaa mitä sillä vanhalla. Mutta eiköhän tähänkin aikanaan totu. =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.