IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Valvomista taasenPerjantai 18.11.2005 06:50

Eipä oikein nukuta, kun päivällä nukuin krapulaa pois. Olin nimittäin Riinan ja Terhon luona keskiviikkona, eiköhän siellä Terhonaattori tarjonnut minulle vähän juomista. Ja minähän en ilmaisesta viinasta kieltäydy! :D Olutta meni aika hemmetinmoinen määrä ja sitten muutama tuju paukku siihen päälle niin sitten se alkoikin olla siinä. Tosin en minä ihan samanlaisessa kunnossa ollut mitä Terho, oli puhaltanut kuulemma 3,2 promillea. :D Ja kyllähän sen huomas että jotain oli hän nauttinut. Paskallakin piti käydä tuossa talon nurkalla. :D Kyllä me myös baarissa Terhon kanssa kävästiin. Telakalla oli joku klubi-ilta, siellä dance-musiikkia soi. Mutta eipä ollut hirveemmin Terholla tarjoilla juomia siellä. Ja itse olen aika pitkälti persaukinen tällä hetkellä niin eipä minullakaan ollut varaa ostaa.

Jahas, ja illalla se olisi sitten lähdettävä Jaskalle ja Annelle kuskiksi sinne Kuopioon Waltarin keikalle. Varmaankin Niina tulee mukaan. Ihan mielellään sitä lähtee täältä Varkaudesta välillä muuallekin. Ja kiva välillä ajella autollakin, kun viime aikoina se on jäänyt hieman vähemmälle. Pitää vaan toivoa ettei oikein liukas keli ole, sillä voi olla vähän epävarmaa ajo näin pitkän tauon jälkeen.

Juttelinpa tuossa jokin aika sitten puhelimessa kolme tuntia. Eräs minun ikäinen neitokainen soitteli minulle ja siinä rupatellessa aika meni kyllä kuin siivillä. Kovastihan hän olisi varmaan lähiaikoina tänne tulossa käymään, mutta katsoo nyt. Varsinkin kun on vähän jutut kesken erään toisen naisen kanssa. Mutta vapaahan minä olen tekemään mitä haluan, siihen asti kunnes seurustelee jonkun kanssa. :)

On se kyllä kumma kun ei vätystä vielä yhtään. Eikä kyllä varmaan hirveästi auta asiaa että tässä kahvia juon. :) Jotain makkaraa vois varmaan kohta mutustella. Kumma kyllä kun nyt jo nälkä, vaikka tuossa kymmenen aikaan illalla tein safkan. Riisiä ja hornet -kanansiipiä uunissa. Oli kyllä ihan maistuvaa ruokaa. :)

Pitäisköhän sitä jotain leffaa katsoa, ois tuossa Tappajahai ykkönen odottamassa katsojaansa. Onhan se tullut joskus pikkusena tyttönä katottua, mutta vois sen pitkästä aikaa vilkaista. Kun löysin sen DVD:n viidellä eurolla myynnistä. Nythän siitä on tullut joku 30-vuotisjuhlajulkaisu, mutta ei minua hirveästi ne extrat noissa leffoissa kiinnosta. Jos tässä hetken vielä surffailis Internetin ihmeellisessä maailmassa ja sitten siirtyis tuohon sohvalle röhnöttämään kuin mursu ja kyyläis leffaa. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.