IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Pohjanmaalle lähtöTorstai 02.03.2006 11:13

Voi jumaleisson kun on kurkku kipeänä. Ei meinaa pystyä niellä ollenkaan. Yritin tuossa äsken syödä mutta en pystynyt paljoakaan pistämään kurkusta alas, sai Tytti syödä lopus ruoat. Ollaan siis tässä lähdössä kohtapuoliin Perhoon mutsille. Mennään varmaankin Jyväskylän kautta ja kävästään Videodivarissa tai sitten Anttilassa. Pitää nyt katsoa miten sieltä löytää parkkipaikkaa.

Isäkin haluaisi että käytäisiin Nivalassa hänen ja eukkonsa luona. Saa kyllä maksaa Tytille bensarahaa jos sinne asti lähdetään, ei perhana se bensa ilmaista ole. Noh, eiköhän se faija maksa. Tai jos ei maksa niin sitten ei vai mennä, niin yksinkertaista se on. :)

Käytiin tuossa toissapäivänä Joensuussa. Tytin täti vai kummitätikö se oli, saatto olla kyllä kumpaakin, asuu siellä. Ihmetteli varmasti että mikähän psykopaatti toikin mies on kun ei meinaa puhua mitään. Olin nimittäin just siinä edellisenä yönä tullut kipeeksi ja kurkku oli kipeenä ja taisi olla kuumettakin. Ei oikein hirveästi pystynyt turisemaan niitä näitä, varsinkin kun edellisenä yönä ei meinannut saada edes unta.

Mutta eipä tässä jaksa tähänkään turista tämän enempää. Vois vähän vielä katsoa että mitä kaikkea sitä pitää ottaa reissuun mukaan. Vaikka eipä sitä hirveästi muuta tarvi ku vaatteita ja hammasharjan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.