IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Lounas syöty :DPerjantai 25.11.2005 07:58

Olipas maittava ateria. Yrttimarinoituja kanankoipipaloja ja riisiä kera jalapenoviipaleiden. Kyllä meinas mennä kieli perseeseen kun tuoksut tulivat uunista. Ihan hillitön nälkä oli. Pari tuntia sain tossa illalla nukuttuakin, mutta sitten sitä taas heräs ihan turhan aikaisin. Pitää ehkä yrittää sitten päivällä josko saisi tunnin parin tirsat vetästyä.

Tässä juon Pepsi Max Cappuccinoa. Ihan veikeän makuista on. Oli ihan pakko eilen ostaa testatakseen. Kyllähän tätä varmaan pystyy toisenkin kerran ostaa, tosin mielummin juon Greippi- tai vadelmalimpparia. Nam! :) Pikkusena tyttönä en greippilimusta tykänny yhtään, mutta nyt näin vanhempana se on suurta herkkuva. :)

Se ois tänään sitten perjantai taas. :) Joten tässä kaikille perjantai-päivän ystäville klassikkolinkki: http://sunherd.net/temp/perjantai.html :)

Saas nähdä mitä sitä illalla oikein keksii. Jotain pieniä suunnitelmia tässä on pähkäilty, mutta se pitää nyt sitten katsoa tuleeko niistä mitään. Ainiin, piti se kertoa, että Riina (^s00ziE^^) sai eilen vauvan. Lähetti minulle MMS-viestillä kuvan siitä. Aika sulonen pakkaus oli kyllä. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.