IRC-Galleria

tisba

tisba

takaisin Suomessa. For now ;)

back in town!Sunnuntai 22.06.2008 13:41

Näin siis kävi, ollaan takaisin koto-Suomessa.. tultiin pe-la välisenä yönä.. oli ihana päästä kotiin, mutta toisaalta taka-alalla oli ihan hirveä haikeus siitä että miksi sitä pitikään lähteä pois..

kaikki sujui hyvin siihen asti kunnes toi polvi alkoi temppuilemaan, kiitos ihanan pomon, hän ymmärsi että en pysty sillä tekemään töitä.. olisittepa nähnyt sen silloin, se oli ihan hillitön..

niin siis mika lähti, timi ja kumppanit tuli.. oltiin pe ja la ottaa niiden kanssa keittoa ja sen jälkeen nähtiinki ne vasta perjantaina kun oli lähtöpäivä edessä.. koko viikko meni meidän osilta ihan miten sattuu.. torstaina päästiin sit oikeesti ottaa aurinkoa, käytiin tigakissa ja oltiin ihan auringonlaskuun asti.. perjantaina, lähtöpäivänä käytiin syömässä viimeisen kerran strandilla ja sanoo hejsan kaikille tutuille siellä.. siitä sitten kiertelee ympäri kossia ja ostelee jotain tuliaisia..

ja kaikille tiedoksi : 2010 tää tyttö on kattoo Etelä-Afrikassa jalkapalloa! (ja yhtä ihanaa ihmistä)

reissu meni kaikin puolin tosi hyvin, paremminkin olis voinu mennä, jos niin olisi niin en olisi vielä täällä.. jos vaan olisikin ollu niin paljon rahaa että oliskin voinu jäädä sinne vaan nauttii auringosta.. täällä on ihan hirmusti pilviä ja tuulee ihan kamalasti.. nyt kyllä tekisin kaikkeni että pääsisin takaisin.. no jos sitä pian taas lähtisi uudestaan.. pakko..

mutta onneks olin taas siellä oma itseni tia, ja töpeksin pariin otteeseen.. :P niin kuin aina..

mutta kohta takaisin töihin, kattoo mitä siellä on tapahtunu ja kuinka paljon on uusia naamoja tullu kesäks meille.. jänskää vähän vastaanotto siellä, kun piti olla koko kesä poissa..

nyt nauttimaan noiden kahden pikkutytön seurasta, kun niitä näin kuukauden jälkeen näkee taas.. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.