IRC-Galleria

tisba

tisba

takaisin Suomessa. For now ;)

.:: elämä edessä, muut takana::.Sunnuntai 21.01.2007 15:31

Muistankohan vielä kaikkea..oon niin tunnettu siitä että asioita unohtuu.. :)
elikkäs siis vietimme viikon egyptissä..kaikkea tuli nähtyä ja nauruhermot oli jokseenkin aina todella kovilla..ainakin sen yhden illan jälkeen..
Ne ensimmäiset pari päivää meni ihan siinä kun otettiin arskaa,polteltiin vesipiippua, pelattiin bilista ja ennen kaikkea maisteltiin hotellin antimia(nestemäisiä tosin)..sitten koitti lähtö cairoon, no mä olin vielä humalassa kun siihen bussiin astuin, ja podin kyllä sitten krapulaakin koko sen ensimmäisen päivän ajan siinä mitä cairossa oltiin..vaikka mä kyllä olin ihan sitä mieltä että migreeniä se vaan oli.. :P yeah right.. käytiin siis Citadelin linnoituksella ja Muhammed Alin alabasterimoskeijassa,jonkä jälkeen suunnattiin egyptiläiseen museoon ja sieltä syömään siihen samaiseen jokilaivaan jossa oltiin viimeksikin syömässä..sitten hotellille..käytiin siinä sitten syömässä ja lähdettii taksin avustuksella ostoksille ja ostamaan tietty lisää keittoa.. Damn.. oltiin kaikki jo niin väsyneitä niin mentiin jokainen sitten ajoissa nukkumaan.. tuli seuraava aamu, syömään aamupalaa ja laittaa kamat kasaan ja kohti pyramideja..mieletöntä, ne vaan on siellä pystyssä.. :) siitä papyrus-instituuttiin(sama mikä viimeksikin), siitä syömään jonka jälkeen vielä Khan El Khalin basaarialueelle tekemään ostoksia.. ja sitten alkoikin bussimatka kohti hurghadaa..niin tosissaan piti nukkua se matka,mutta bah..vedettiin lisää keittoa koko matka ja sitten höpöteltiin niiden immeisten kanssa.. oli kyl niin helmi cairon matka.. mm.. sitten oon kyl aika out kaikesta.. no mutta ne viimeset päivät sitten siinä, vietettiin aikaa henna&jukan kanssa ja myöskin katrinan,raulin,rain ja vaiken kanssa; he ovat siis yksi perhe ihan tästä kulmilta.. käytiin yhdessä pubissa,se oli ihan siisti,sellanen saluuna tyyppinen, livemusaa aina välillä ja muutenkin hyvä meininki..sitten käytii calypsossa, juhlittiin siinä samalla jukan synttäreitä.. se tuli sille ihan puun takaa, ei ollu ajatellukaan mitään sellasta..ja muutenki oikeestaan koko loma meni siihen että otettiin keittoa joka ilta ja jopa heti aamustakin.. nautittiin vielä viimeisistä päivistä rannalla, kierrelle ympäri hurghadaa, hurghadan basaareilla..ja niin löydettiin yksi karkkikauppa sieltä, suklaata mielin määrin..tai vaike sen meille näytti.. vautsi..oisin voinu viettää siellä vaikka koko päivän..
mutta sitten kumminkin koitti se päivä että lähdettiin..mä en ollu pakannu tavaroita yhtään joten lähtöaamuna sitten könysin aten ja roopen huoneesta sitten pakkaamaan..meni vaan joku puol tuntia että oli silleen helppo keikka..sitten ostaa vielä viimeisiä juttuja ja laittaa ne laukkuun ja kattoo muutenkin että kaikki on tallella..siinä yhdentoista jälkeen tuli sitten bussi joka vei meiät kentälle.. onneks aika meni siellä tosi nopiaa, ettei tarttenu kovin pitkään odotella..kaikkien turvatarkastusten ja passintarkastusten jälkeen käytiin syömässa ja tax freessä..sitten koneeseen, kuultiin joku kuulutus helsingin koneesta..mutta ei kunnolla että mitä siinä sanottiin..lähettiin sitten kävelee portille päin ja kuultiin se paremmin mitä siinä sanottiin..se oli last call.. oltiin et ei hyvään aikaan lähetty kävelee portille päin.. no sitten koneessa..mun piti nukkua mutta nyt oli valittu sellaset leffat et halusin ne kattoa..sain luettua iltasanomista uudet lööpit ja muut..

oli kyllä helmi reissu..tolla porukalla vois tehdä toistekin jonkun reissun.. :) oli rentouttava ja sai muutenkin nollattua kaikkia ajatukset..tuntuu ettei ajatellu yhtään että mitähän täällä päässä tapahtuu.. oli kyllä kiva tulla kotiin mutta ainahan sitä voisi pidemmäksikin aikaa jäädä..se on joka kerta..joistain paikoista sitä ei kyllä koskaan haluaisi lähteä(nipsu tiiät kyl mitä tarkoitan).. yks kyllä pojille luvattiin että vielä me nipan kanssa päihitetään ne biliksessä..koska niin sitä en tiiä mutta joskus kuitenkin..

sen pituinen se..vitsi kun olis kirjottanu jotain juttuja ylös et mitä milloinkin tehtiin mutta ei..oli paljon kaikkea muuta puuhaa..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.