IRC-Galleria

tisba

tisba

takaisin Suomessa. For now ;)
..JAIKS.. Ei siis tosissaan montaa päivää enää.. Tämä, huominen ja maanantaina lähtö..Eli siis kahden päivän päästä tähän aikaan odottelen tuolla Helsinki-Vantaa-lentokentällä ensimmäistä lentoa Müncheniin ja sieltä sitten toinen Pariisiin.. Ihana päästä jonnekin, jonnekin pitkälle.. Siellä kun en ole koskaan käyny, tai siis on paljon paikkoja missä haluaisi käydä mutta sitä ei vaan ole tullut lähdettyä.. Nyt siis uusi paikka taas ja uudet kujeet.. Jokseenkin on sellanen tunne et vois olla jo maanantai, pääsis lähtee.. Mutta sitten toisaalta, on jotain vähän selvittämättömiä asioita täällä päässä niin ne ois kiva saada selviks.. Mutta minnekäs ne täältä häviäis..

Pitäis siivota ja pakata.. Mutta on vaan niin poikki, hih, eilen alkoi loma... Kaks ja puol viikkoa ei Prismaa... JÄJ!!! Joo ja en tosissaan sinne meinaa astua.. Tai no se kyl nyt sit taas riippuu.. Viikon päästä ehkä pakko.. Mut sit nyt onneks viikko erossa kaikesta siellä, ja samoin sit se toinenkin viikko.. Mummin luokke chillailee, ja lyömään aivot ihan kokonaan narikkaan.. Siellä jos jossain sielu ja hermot oikeesti lepää..

Mutta kai se on pakko alkaa vaan laittaa vaatetta päälle ja alkaa siivoomaan.. Tuo Tugetsikin ilmestyy jossain vaiheessa tänne..

Adios Amigos!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.