IRC-Galleria

ei me mihkään onnelaan ikinä ees päästy. käytiin virginissä, koska oltiin tosi hip ja cool ja meillä oli nimet listassa ja näin ollen maksettiin 0 euroa siitä, että juotiin yhdet juomat ja mä sain sydämeni kyllyydestä toitottaa, kuinka mä vihaan heviä. ei, anteeksi, sori, typo, kuinka mä en siedä heviä laisinkaan. se tulee ihan yliäyräiden ja mun korvakäytävät ei vaan suodata sitä iänikuista ja raastavaa kiljuntaa ja äänen turhaa korottamista.

vaikka ei välttämättä ihan heti arvais, oon tullut siihen lopputulokseen että nykymaailma ja sen ihmissuhteet on totaalista schaibaa. ennen sitä sentään oltiin miehiä ja naisia ja sanottiinki niinkuin asiat on tai mentiin pakolla naimisiin ja opittiin vuosien myötä rakastamaan toista. nykysin jokasen kohdalla on esitettävä kylmää ja semmoista, että ei muo oikeestaan kiinnosta, oothan sä ihan kiva, mutta... mutta:n jälkeen lause olisi jatkunut, että 'mä en vaan uskalla sanoa mitä mä oikeasti suo kohtaan tunnen, sillä kuitenkin vaan loukkasin itteni ja mulle paljastuis, että sä olet täyttä liibalaabaa.' miten tähän on päädytty?

rakel liekki sanoi kerran viisaasti, että sitä ainakin ärsyttää, kun pitää kolme päivää viettää hiljaiseloa ja sitten pikkuhiljaa alkaa ottaa toiseen yhteyttä, mutta varovasti kuitenkin. ei ole soveliasta sanoa suoraan, että moikkamoi, vaikutat kauheen kivalta tyypiltä ja miten olis, jos heti huomenna tän nussimisen jälkeen mentäis vaikka mehulle? joo, nouvei. jos sä noin sanot, ihmisiä alkaa joko ahdistamaan tai sitten suo pidetään ihan airhead bimbona ja liian helppona. kaikista surkeinta tässä kuitenkin luonnollisesti on se, että me ihmiset olemme itse itsemme tällaiseen asemaan ajaneet. että nauttikaamme nyt sitten tästä.

ps. mä en ole siis tällaisessa tilanteessa, mieselämässä ei oo tapahtunut minkäänlaista muutosta, nunnailu on tässä ja nyt - edelleen.

pps. onneks espanja voitti. tää tästä olis vielä puuttunut, että saksa olis juhlinut mestaruutta. sitten olisin ollut ihan hajalla.

ppps. haluun vielä tähän loppuun ilmottaa, että mä en pidä juurikaan minään kotipizzan pizzoja ja ne vois vaikka mun puolesta samantien viskata avaruuteen kiertämään aurinkoa, ihan niinkuin mekin juurikin nyt tehdään!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.