IRC-Galleria

terkkuja neve jorkista!Maanantai 09.06.2008 22:06

taal on ihan saatanan kuuma, semmonen mita meilla suomessa ehka kolme paivaa vuodessa. jos kitisin suomessa viikko sit et yhyy kuuma nii taa on tuplakuuma! tartteeki tajuta olla valittamatta ens kerralla (ei siks et siistii et on kerranki kuuma vaan et siisti ku ei oo nii kuuma mita jossai muualla). lahen ens yona seattleen lentokoneella venalaispimatsun kanssa, nyt vaan hengaan new yorkissa. mun uudet puolalaisystavat lahtee jo joskus tunnin paasta kaliforniaan, etta tarttee keksii jotain lisatekemista tai ottaa venalaispimatsu kiertoajelulle mun kanssa. taal on siis kello jotai 12 vasta.

new yorkkiin saapuminen ei IHAn menny suunnitelmien mukaan. oltiin ihan ajoissa ja kaikkee ja olin toiveikas mutta sitten jfk-lentsikkakentalla oliki ukkosmyrsky ja meilt oli bensiinit lopussa nii ei voitu kierrella ja ootella saan paranemista vaan mentiin laskeutumaan newarkiin. sit meidan ccusa-tyypit olis ollu siel jfk:lla vastassa, mutta kukaanhan ei meita sielta jerseysta tullu hakemaan. me ollaan siis mina ja nelja puolalaista joihin HALLELUJAA tormasin lentokentalla. vitutti elamaa suuremmin etta ne molotti koko ajan puolaa vaikka maa olin paikalla (toki olin niin urpo etten viittiny niille sanoo mut naytin kyl tylsistyneelta), mutta ilman niita en olis IKINA loytany yksin tanne. haahuiltiin muutama tunti ettimassa tiettyja asemia ja toki siin matkustuksessaki meni aikansa. tosta vois ccusalle vaha risuja antaa, ku asenne oli vaha semmonen nokoittakaaloytaajokukyyti. puolalaiset osoittautu sit lopulta tosi kivoiks, kun mentii niitten kera kierteleen vaha noita lahialueita ku oltiin saavuttu ja ne alko puhumaan englantiaki, ku niita ei enaa stressannu se kun ei ikina loydeta columbia universitya.

vaha janskaa se huominen orcas islandille saapuminen, jos se onki ihan persiista se paikka ja pesukarhut syo mut... siel on sit kai kaks konetta 80 ihmista kohti, etta katotaan milloin kerkian kertomaan kuulumisia lisaa. heippati!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.