IRC-Galleria

kummia juttujaTiistai 31.01.2006 23:36

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä(paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.


1. Kadulla pitää aina astua niiden halkeamien yli tai päälle siten, että joka toisen ylittää oikea jalka ja joka toisen vasen jalka. Samaten portaat pitää mennä silleen, että se jalka joka aloittaa, ei lopeta sitä yhtä porrasosiota. Jos portaita on sen verran, että sama jalka aloittaa ja lopettaa, niin täytyy sen sitten mennä vuorotellen tai sitten pitää astua jonkun portaan yli.

2. Syön maksalaatikkoa mansikkahillon kanssa. Ja se on hyvää.

3. Tiskaan "väärin". En koskaan laske tiskialtaaseen vettä, vaan tiskaan astiat aina juoksevan veden alla, vaikka tiedänkin, että se tuhlaa vettä (tosin tiskaan niin harvoin, että tuskin kovin paljon keskivertotiskaajaa enemmän vettä tuhlaan) ja vaikka mitä, mutta kun ällöttää jos siellä veden seassa on ruuantähteitä ja kosken niihin vahingossa.

4. Keskustelen yksinäni tai vastailen radiolle tai televisiolle, mikäli sieltä tulee joku juttu, joka mielestäni kaipaa vastausta. Usein kuvittelen oman heittoni olleen sen verran hyvä, että jaksan naureskella asialle kauan. Usein suoritan itseni kanssa keskustelun jollain muulla kuin äidinkielelläni, useimmiten englannilla, mutta joskus myös ruotsilla tai ranskalla (ja sekös vituttaa kun ei muista jotain sanaa ja on juttu kesken). Harrastan myös brutaaleja väittelyitä keskenäni.

5. Pesen hampaat suihkussa.


Haastan: syndrome^, virtuaalischeis, JacklynTripper, AnniinnA, minska

Muutki saa tehä jos tekee mieli ^^.

kkkääkMaanantai 30.01.2006 00:56

huomenna alkaapi sitten se työkkärin koulutus iiks. alkaa jo ärsyttää että edes pääsin sinne, mieluummin menisin johonki kivempaan paikkaan josta vaikkapa tiedän, missä se tarkalleen sijaitsee ja kauanko tästä kestää sinne kävellä. ja oon aika vakuuttunu että ne kaikki muut kurssilaiset on jotain vammapäitä, joiden kanssa en tosiaan halua viettää montaa tuntia päivässä. söldfkjsdflksd. pitäisi ehkä vähentää hermoilua.

kävin tänään äänestämässä jotain varttia ennen ku se aika loppu. äänestäminen on kivaa kun se on niin yksinkertaista vaikka se kuulostaakin monimutkaiselta. vois olla jotain vaaleja useamminkin. ja onneks tarja sentään voitti, vähä meinas jännittää kun se sauli kiri koko ajan. ja hyi että se äijä on ällöttävä "mies se on hävinnytkin, suutelen kättänne", ois kyl ton kuolaepisodin voinu jättää väliin.

siivoominen on vielä kesken mut oon sentään edistyny ja jatkan varmaan huomenna sitte, tuskin tässä yöllä enää viitin. ollaan kateltu pojan kans losteja koko päivä jotakuinkin, ei tehty ees mitään ruokaa, vaikka kerrankin ois mistä tehä.

äiti ja sisko tulee ens viikolla käymään ja ois kyl jotain pakko saada siivottua vaikka kiinnostus on reippaasti alle nollan.

vituttaa jo valmiiks kun mietin sitä miten aamulla vituttaa kun pitää ihan hemmetin aikasin herätä.

SIIVOUSPÄIVÄ!Lauantai 28.01.2006 22:43

mullon siivouspäivä ja muistinpa heti vartti siivoamisen aloitettuani miks mulla ei koskaan oo siivouspäiviä. nää on jotain vittumaisimpia päiviä ikinä! oon keränny varmaan sata pussia roskia eikä se tunnu edes auttavan. mulla on myös maailman vittumaisin vuodesohva, jonka mielelläni laittaisin polttopuiksi heti mikäli jostain saisin paremman tilalle.

tällä hetkellä oon saanu puolet tästä isosta huoneesta siivottua sekä vessan jokseenkin. olen myös pessyt kaksi koneellista pyykkiä (jokseenkin haasteellista tuo ripustelu kun mullon vaan yks pyykkiteline, mihin menee aika tarkalleen se yks koneellinen). vielä on siis jäljellä keittiö(+tiskaus), sänky ja tuo sängyn puoleinen osa huoneesta sekä eteinen. eipä lopu tekeminen kesken. en oo viittiny ees kattoo mitä teeveestä tulis ja nälkä, mutta en saa syödä ennen kuin olen siivonnut loppuun tämän puolen, mihin ei kyllä pitäisi enää kamalasti aikaa mennä.

mut parasta: oon löytäny yhen talvi-konvehdin ja yhen enkeli-suklaapatukan!

hihheiKeskiviikko 25.01.2006 22:47

"Teidät on hyväksytty hakemaanne koulutukseen.

Koulutus: Ravintola-alalle ohjaava kielipainotteinen (englanti) koulutus,

Aika: Alkaa 30.01.2006
Päättyy: 25.04.2006

Kouluttaja: Tampereen Aikuiskoulutuskeskus

...

Hakijoita 32, hyväksyttyjä 15

Valinnan suoritti: Tampereen tvtsto Hämeenkadun toimipaikka

Koulutuksen järjestäjä lähettää mahdollisesti Teille lisätietoja koulutuksesta..."


Öhh, MAHDOLLISESTI? :D Sietivät kyllä ottaakin, kun saatana pakottivat hakemaan. Mutnii, kyl mua ainaki ihan kiinnostais tietää jotain kellonaikaa esimerkiksi, että milloin tuonne pitää mennä, joten olisin ihan kiitollinen jos ne MAHDOLLISESTI jotain sieltä ilmoittaisivat... Hitto noi työkkärin touhut on kyl aina niin.. tommosia.

Ja hihhei, nyt ei tarvi ettiä työharjottelupaikkaa eikä tarvi kuunnella tiettyjen ihmisten vinkunoita aiheesta "Kyllä sun nyt jotain pitäis tehdä!".

Täytyy vaan tää vuorokausirytmi korjata maanantaihin mennessä, koska ryssin sen taas tänään ja heräsin vähä ennen Salkkareita.
nyt se on sitten pakko tehdä se, mistä olen tässä aika kauan puhunut. siivota siis. äiti tulee kylään viikon päästä :o. oh noes! emmää jaksais millää mut pacco, koska hävettäis jos äiti näkis paikan tämmösenä ja en kestäis sitä et se vaan siivois sit ku se tulee tänne.

[Ei aihetta]Keskiviikko 18.01.2006 16:44

OK asutaan näköjään Siperiassa! (voisin mennä peiton alle hengaileen johonki kesään asti)

[Ei aihetta]Keskiviikko 18.01.2006 13:27

pitää muistaa pelätä.
aina kun lakkaa pelkäämästä ja alkaa luottaa,
huomaa, että pelko olisi ollut aiheellista sittenkin.
ja jos tarpeeksi valmistautuu, niin ehkä se ei sitten tunnukaan niin pahalta.
se oli taas liian lähellä.


(näin sitä taas käydään omia sanojaan vastaan)mähSunnuntai 15.01.2006 04:17

piti mennä tänään nauttimaan reggae-musiikista mutta emmää sitte jaksanukkaa. onko sitä nyt jumalauta pakko mennä jos ei huvita? mun mielest ei koska vaikka joskus käykin niin että onkin tosi kivaa vaikkei aluks halunnu mennä, niin useimmiten sitä sitten on sielä sillee "pitiki lähtee"-asenteella ja miettii mitä vois kotona tehä ja en haluu olla semmosella mielellä liikenteessä.

valon juureenPerjantai 13.01.2006 23:28

Tahtoisin nähdä jotain kaunista.

Ja ei helvetti tämä lannan Valon juuri rokkaa akustisena :o."Niin kuin varjona ilman hahmoa
josta kasvonsa vois tuntee
Kadotettuna valon juurella
jossa tikkaat loppuu kesken"

pöhTorstai 12.01.2006 18:57

olenpas pettynyt itseeni. mutta huomenna uusi päivä ja uusi yritys paremman elämän aloittamiseksi.