IRC-Galleria

kikkeliskokkelisMaanantai 23.06.2008 09:51

heippati! ensimmainen vapaapaiva, tajusin vasta tanaan, etta voishan sita muutakin teha ku toita... mutta eikohan siihen totu taas, seuraavaa vapaata saa kai vahasen odotella (ts. en tieda milloin semmoinen on). kaytiin tyttojen kera (venalais- ja puolalaispimatsun kanssa siis) tuolla "kaupungissa" vahasen ostoksilla. ostin sellaiset hassut housut, hitsi ne on ihanat, ja uuden huivin kans. keittiossa tarttee joka paiva kayttaa huivia, ja aloin jo kyllastya mun kolmeen varivaihtoehtoon. oli kiva mesta, tosin siella kaikki naytti olevan jotain vanhoja hippeja partoineen ja kaupat meni kii jo neljan maissa, koska sunnuntai (normaalisti ne on auki jopa viiteen, lollers). eilen olin purjehtimassa kun oli sellainen henkilokunnan matka, oli ihan janskaa. en tosin karseesti nukkunu, ku se mun sanky oli ihan sikakapea ja pelkasin, etta putoan alla nukkuvien tyyppien paalle :D. sit nain sellasen jonkun kotkan (bald eagle, mikalie suomeks, kun mun kasittaakseni mitaan kaljukotkaa ei oo olemassa). ja muutama paiva sitten oltiin ratsastamassa hevosilla, oli jannaa kun en ollut ikina ennen ratsastanut hevosella. sen jalkeen oli jannista paikoista lihakset kipeet.

ylihuomenna alkaa tositoimet, kun tulee 175 leirilaiskakaraa. tahan asti ollaan tehty ruokaa vaan 90 henkilokunnan jasenelle. paakokkeja on kaks, brittipimu on ihan huippu, mutta amerikkalaisheebo on vaha allo. yritan opetella tykkaamaan siita mut hitsi se on vaikeeta. mut toi isoin pomo on ihan kaikista huipuin ja kylla nyt lukuunottamatta tota isoa mustaa miesta kaikki on tosi mukavia ja kivoja ja semmosia. valilla tosin meinaa menna hermot, kun nuo jotkut on niin palleja, mutta ei kai se niiden oma vika ole (hohoh). tanaan oli varmaan eka oikeesti lammin paiva, kaikki koko ajan vakuuttelee, etta kylla taa saa tasta paremmaks muuttuu eika yleensa oo nain kylma.

tossa pari tyyppia odottaa tietsikkavuoroaan, niin tarttee kai menna, etta noikin paasee. tanaan ku on koko henkilokunnalla vapaapaiva niin meita on vaan muutama tyyppi taalla, mutta tulevina paivina taa tietokonemesta on varmaankin ihan taysi. parjailkaa siella suomessa, toivottavasti vietitte hyvat juhannukset ja pitakaa hauskaa.

ai niin, oon myos vahan miettinyt, etta jos siirtaisin takastulopaivaani muutamalla paivalla eteenpain, kun se kavis aika helposti, tarttee vaan neuvotella juhan kanssa, etta mita mielta se olis (tuskin tykkaa kauheen hyvaa kuitenkaan). haluaisin ehtia nahda edes vahan enempi paikkoja ja tuhlata rahaa (kun taalla tolla rahalla saa paljo enempi mita suomesta kuitenki). vi ses!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.