IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 08.02.2008 03:24

Hei sinä maailman valtias, ihkudaa pinkkiin pukeutuva pissis.

Mikä kumma siinä on, että helsinkiläinen laumassa kulkeva nuori nainen ei osaa käyttäytyä? Mikä kumma siinä on, että oma napa on niin tärkeä, ettei toisia ihmisiä voida ottaa huomioon edes puolentoista tunnin ajan? Jos tämä nyt on niin ylitse pääsemätöntä, olisiko paha rasti Finnkinolle järjestää sitten erillisiä "Hei me textaillaan, soitellaan, heitellään ruokaa toisten päälle, huudellaan, keskustellaan niin ettei edes 5n rivin päässä kuule suomenkielisen elokuvan puhetta" -elokuvanäytöksiä? Juuh, kyllä olisi senkin hakeaivo. Maailma ei pyöri juuri sinun ympäriilläsi.

Me maksoimme tänään mieheni kanssa nauttiaksemme elokuvasta pitkästä aikaa yhdessä. Kotona meillä on pieni poika, joka usein kotona elokuvia katsottaessa kommentoi ja häiritsee hieman juoneen paneutumista. Kuitenkin, kotonahan tämä on sallittua varsin hyvin. On myös varsin ymmärrettävää, ettei nelikuinen vielä osaa olla hiljaa ja antaa katsomisrauhaa. Luulisi kuitenkin, että 14-15 vuodessa tämmöinen asia olisi ehkä jo opittu. Se, että juuri sinä (ja sun niinku bestikset fooeva!!!11) olet maksanut elokuvasta, ei tarkoita että voisit pilata muiden elokuvakokemuksen. Sitä oikeutta sillä piletilla ei saa.

Jos "Hei me textaillaan, soitellaan, heitellään ruokaa toisten päälle, huudellaan, keskustellaan niin ettei edes 5n rivin päässä kuule suomenkielisen elokuvan puhetta" -elokuvanäytös on juuri se mitä haet, ole niin ystävällinen ja jätä menemättä elokuviin. Vuokratkaa kavereiden kanssa joku raina ja pankaa kotona pyörimään. Samahan se mikä, kun ette sitä kuitenkaan katso.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.