IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Elikkäs, joka toinen kohta on itseni kirjoittama, ja joka toinen on Rickun kirjoittama...Siis ensimmäinen on minun kirjoittama, toinen Rickun... jne. Got it?

Olipa kerran hiiri nimeltä Lego-Lasse. Hänellä oli kaunis koti kärpässienen alla, mutta hän ei ollut tyytyväinen. Hän halusi nähdä maailmaa. Hänen sisällään kuohusi seikkailijaverta.

Ja kerran hänen seikkailijaverensä virtasi pitkin pöytää, kun hän kerran kokatessaan viilsi vahingossa sormeaan. Joten hän otti ja pakkasi tavaransa, ja lähti maailmalle.

Ensin hän suuntasi itään. Matkalla hän tapasi Kilpikonna-kallen. Kallelta hän sai mukaansa hieman ruokaa sekä varusteita. Kalle sanoi Lego-Lasselle varoituksen sanat: "Vaara vaanii nurkan takana, joten varo nurkkia." Lego-Lasse oli hieman hämmentynyt, eikä oikein tiennyt mitä Kalle tuolla tarkoitti.

Lego-Lasse käveli likaisia polkuja pitkin, kunnes saapui kaupunkiin. Hän käveli tyytyväisenä taivasta katsellen, mikä oli suuri virhe, sillä Lego-Lasse oli pläjäyttänyt pienen jalkansa hirvittävän hajuiseen torakan paskaan.

Lego-Lassen kauhistuksen huuto kaikui pitkin katuja. Eräs Rotta, joka esittäytyi Ristoksi, tuli kysymään mikä Lego-Lassella oli hätänä. Lego-Lasse vain järkyttyneenä osoitti jalkaansa. Risto tajusi asian vakavuuden, ja vei Lego-Lassen paikalliseen jalkapesulaan. Pesulan täti yritti saada järkyttyneen Lego-Lassen ajatukset selkeiksi kertomalla että näin tapahtuu usein.

Lego-Lasse tuijotti tätiä silmät suurina ja huudahti sitten: "Ei hätää! Sillä NYT torakat saavat kyytiä, eivätkä pasko pitkin katuja enää IKINÄ! Mwahaha!"
Ohikulkijat tuijottivat toisiaan ja valittivat, että hiiri melusi liikaa. Mutta eihän Lego-Lasse mitään kuullut, kun ainoa ääni joka hänen korviinsa kantautui, oli hänen naurunsa.

Lego-Lassen ilme oli psykopaattinen. Hän heilutti puista merirosvomiekkaansa jonka oli saanut Kallelta ja huusi "Torakat tuomiolle!!". Kunnes Lego-Lasse oli löytäny tiensä kaupungin reunalle, ja vastaan tuli torakka. Torakka oli suunnilleen Lego-Lassen kokoinen, ehkä isompikin! Torakka kertoi nimekseen Teppo Tor Akka, Ja kätteli Lego-Lassea joka oli hiukan hämillään siitä, että torakat olivatkin herrasmiehiä/-naisia!

Lego-Lasse tuijotti torakkaa ja huudahti: "Miksi te paskotte ympäri kaupunkia?!" Lego-Lassen ilme muuttui yhä psykopaattisemmaksi ja se sai torakan hieman perääntymään hiirestä.

Torakka alkoi pelätä Lego-Lassea, joka tuli puumiekkansa kanssa yhä lähemmäksi torakkaa. Torakka alkoi huutaa paniikinomaisesti: "ARMOA ARMOA!! Pasko ympäri kaupunkia enää mä en! Pidän kokouksen kanssa torakoiden! Mitä vain mä teen, kunhan pysyt kaukana!" Lego-Lasse katsoi torakkaa alta kulmien, ja hänen ilmeensä ei enää ollut niin psykopaattinen. Torakan hämmästykseksi Lego-Lasse alkoi hymyillä.

Lego-Lassen hymy muuttui ennen pitkään sekopäiseksi virnuksi ja Torakan hämmästys totaaliseksi kummastukseksi. Mikä ihme oli hiireen pieneen mennyt?

Kun torakka alkoi jo pelätä Lego-Lassen kummallista virnettä, Lego-Lasse tokaisi: "Okei, pidä se kokous torakoiden kanssa. Ette pasko enää kaduille."
Torakka huokaisi helpotuksesta, ja lähti samantien kutsumaan torakoita koolle. Kun Lego-Lasse meni takaisin kaupungin keskustaa kohti, Ja ohikulkijat katsoivat häntä kuin sankaria.

Lego-Lasse virnuili tyytyväisenä kaduilla kävellessään ja hoilasi itsekseen: "Olen sankaari, olen sankaari, olen hiirien sankaari!"



End of chapter 1.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.