IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Voi kuoleman käki...Maanantai 26.03.2007 01:25

Kaipaan hetkiä, kun sai istua auringonpaisteesta nauttien. Kun sai olla ajattelematta. Kaipaan niitä pieniä hetkiä, kun joku hymyili tai sanoi jotain. On ikävä aikaa kun kaikki oli helpompaa ja ei-stressaavaa. Sai elää vain päivä kerrallaan. Unohtaa tulevaisuus. Miksen voisi vain palata siihen? että osaisi elää päivä kerrallaan. En ole osannut pitkään aikaan.

Ikävä sitä kun sai tuntea toisen käden kädessä. Kaipaan sitä kun uskalsi tuntea. Joka ikinen kerta saa pettyä. En tahdo enempää pettymyksiä. Siksi en enää uskalla tuntea. Etten hajoa henkisesti. Joskus osasi vielä elää täydellä tunteella. Tarpeeksi monta kertaa kun on ruukun joutunut liimaamaan kasaan, kerta toisensa jälkeen se on vaikeampi saada ehjäksi. Jossain vaiheessa se täytyy heittää pois. Kuka haluaisi ruukun joka on liimattu kasaan monta, monta kertaa? Ei kukaan. Etenkin jos joutuisi katsella sitä rikkinäistä ruukkua jossa jokainen särö muistuttaa jostain. "ainiin tuo tuli vuonna seitsemänkymmentäkahdeksan kun se ystäväni Pentti loukkasi minua syvästi..". Mahtavaa.

Vitutus on 'hieno' tunne. Joskus vituttaa pienet asiat. Tyyliin jos tekemäsi ruoka paloi pohjaan. Fuck that. Hetken vituttaa ja myöhemmin naurat tilanteelle. Ja paljon. Joskus taas heräät vitutus päällä, ja kaikki asiat vituttaa. Jos yksi hius sojottaa pystyssä tai et saa kenkää jalkaan, niin olet valmis itkemään. Vituttaa vain vituttamisen ilosta. Joskus toiset saavat sinut vittuuntuneeksi. Se on yksi pahimmista. Olet ensin hyvällä päällä, mutta sitten joku sanoo tai tekee jotain, joka saa sinut vittuuntuneeksi. Sitten sitä vituttaa vaan sen takia että joku sai huonolle tuulelle. Että hv vaan.

Nyt tuli jotenkin emo-fiilis. "the world is like.. cruel.. and I want to cry and cut my wrists and stuff..". Järkyttävää. Vois lopettaa ajattelemisen. Unohtaa kaiken, olla reagoimatta mihinkään. Hyvältä kuulostaa. Nyt kyllä eteenpäin.



Niinjoo. Ja huomenna Valhallaan käymään! \o/ toivottavasti huomenna on yhtä hyvä ilma kuin tänään. <sydän>Aurinko<sydän> Sitä on odotettu.

Niinjoo2. Sitä vaan piti sanoo että oon ehkä vähän jopa aidosti onnellisempi taas. Tosin vain vähän. Nimittäin on ollut aika sekavaa aikaa tässä nyt... Eikä siitä sen enempää. Mutta aurinko on saanut mut heräämään ja vienyt osan pahasta olosta pois. Yay.

Niinjoo3. np: Lehtivihreät - Satu loppuu

--
Tell me that it's worth fighting. Tell me that I don't care. Tell me that I'm allright and I don't need happiness.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.