IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Lego-Lassen seikkailut - PART 3Tiistai 28.02.2006 02:17

Kirjoittanut Ricku, minä, ricku, minä...jne.

Lego-Lasse avasi hitaasti silmänsä ja haukotteli äänekkäästi. Hän venytteli raajojaan ja hieroi silmiään pikkuisesti. "Missähän lienee tämä synkkä paikka, johon minut on tuotu...?" Lego-Lasse kummasteli ja huomasi, että hänen vieressään makasi joku

miespuolinen olento. Lego-Lasse katsoi häntä hetken hämmentyneenä, pöllähtänyt ilme kasvoillaan, ja alkoi pohtimaan mitä sitä tulikaan tehtyä edeltävänä päivänä. Hän tuli siihen lopputulokseen, että hänen täytyisi

No perkele, paeta tietysti! Ja vähän äkkiä sittenkin! Lego-Lasse aikoi rynnistää ulos tuosta paikasta, mutta kompastui ennen kun oli ehtinyt ottaa askeltakaan. Jokin oli kiinni hänen jalassaan!

KÄSIRAUDAT! No way dude! Mitä helv#%@& viime yönä tapahtui. Ja kenen kanssa?! Yhtäkkiä tuo miespuolinen olento liikahti ja päästi oudon örähdyksen. Lego-Lasse pelkäsi. Hän myönsi sen jopa itselleen. Kunnes Lego-Lasse huomasikin että tuo mikäliemiesonkaan käänsikin vain kylkeä. Lego-Lasse vilkaisi peiton alle. Hän näki pienenpienen... AVAIMEN! Hänen tilaisuutensa oli tullut.

Hän otti avaimen varovasti ja avasi käsiraudat. Hän juuri aikoi pinkaista ulos tuosta pimeästä huoneesta, tai missä hiton jemmassa nyt olivatkaan... Enivei, Lego-Lasse aikoi karata, mutta taas hän kompastui. Miespuolinen olento oli takertunut hänen jalkaansa ja Lego-Lasse päästi aimo parkaisun suustaan.

Yhtäkkiä valot napsahtivat päälle. Oli niin kirkasta, että Lego-Lassella kesti hetken ennen kuin hän näki mitään. Huone oli täynnä nahka-asuisia miespuolisia henkilöitä sekä paljon erilaisia laitteita. Lego-Lasse ei edes halunnut tietää mitä niillä tehtiin. Ahdistus kiiri Lego-Lassen ajatuksiin, kun hän huomasi että kaikki huoneen mieshahmot tuijottivat häntä.

"Olet siis herännyt." Eräs miehistä sanoi, erikoisen naisellisella äänellä. "Niin olen, mutta... Missä hitossa olen minä ressukka hiirulainen?!?" Lego-Lasse karjaisi, joka sai miehet pelästymään. Mitä ihmettä tämä oikein oli... Ei kai vain... Ei kai?!?!

Kyllä. Lego-Lassen Pahin pelko toteutui. Hän oli joutunut... Village People -bändin Keikkabussiin. "NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOU" Parkaisi Hiiriraukka. Village Peoplen jäsenet alkoivat laulaa kovaan ääneen Y.M.C.A -biisiä, ja Hiiri päätti hypätä ikkunasta ulos. Hän näki kuinka bussi huristi tiehensä. Lego-Lasse jäi yksin keskelle ei mitään..vai oliko hän sittenkään yksin?

"Huhuhuhuhu...." Alkoi kuuli Lego-Lassen selän takaa. Lego-Lasse kääntyi, mutta ketään ei näkynyt... Oliko tämä nyt taas niitä kauhuleffan jälkeisiä traumaunia...? Vai... Jotain ihan muuta...?
*kauniit ja rohkeat tunnarit*
Lego-Lasse katseli hätääntyneenä ympärilleen... Ja kuuli äänen... "Lego-Lasse..." Lego-Lasse kääntyi ja kirkaisi nähdessää hahmon. Hahmo oli... Se oli...

Oraakkeli elokuvasta Matrix!!!!! omfg asdf lol w00t. "Tiesin että tulisit.." Oraakkeli sanoi. "Whaaaaaa...?" Lego-Lasse sanoi. Oraakkeli katsoi Lego-Lassen päälle ja alkoi nauraa hillittömästi. "Voi perC reps!! Sinun tulevaisuudessasi tapahtuu jotain ihan hillitöntä!! Pian näet" Oraakkeli sanoi mitä naurultaan kykeni.

Ja siinä samassa Kantti-Alf putosi suoraan Lego-Lassen niskaan. "Lego-Lasse!!!!! Tervee!" Kantti Antti Alffi Affi kikatti (joo, älkää kysykö....) "Saatanan sikiörotta perkele! Kehtaatkin laskeutua hiirten sankarien niskaan!" Alf nauroi. "Eikö olekin hillitöntä?!" Alf räkätti äänensä piloille.

Oraakkeli nauroi jonkun ojan pohjalla. Häntä ei näkynyt, mutta hän kyllä kuului. Lego-Lasse oli järkyttynyt. Hän seisoi keskellä tietä kuin patsas ja tuijotti tyhjyyteen. Hän oli aivan lukossa.

Kantti-Alf yritti myös nauraa, mutta ei enää pystynyt kun hän oli nauranut naurusolunsa hajalle. "Voi hemmetti. Pitää käydä kaupassa ostamassa maitoa ja porsaansorkkia." Alf virnuili. Lego-Lasse ei tehnyt muuta kun jumitti siinä. Mikä helvetti oli tämän hänen seikkailunsa tarkoitus... Sitten hän keksi sen.... Hänen teki mieli kokata...

Lego-Lassen jumitus loppui ja hän lähti Kantti-Alfin perään. "Tulen mukaasi kauppaan, mutta sanoppa minulle, missäpäin täällä on kauppa? OLEMME KESKELLÄ EI MITÄÄN!!!!" Lego-Lasse sanoi kovaan ääneen. Kantti-Alf naurahti ja sanoi Lego-Lasselle: "kyllä minä näytän tien..."

"Minä vain teleporttaan meidät sinne ja..." Kantti-Alf virnuili ja alkoi heilutella kävelykeppiään. Lego-Lasse alkoi huolestuneena laittaa vastaan. "En oikein usko että se..." Foow! He olivat jo teleporttaamassa. Seuraava asia, jonka he tiesivät, oli että he putosivat. Mutta mihin...?


End of chapter 3.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.