IRC-Galleria

zuice

zuice

Vieläkös täällä joku tuttu on? Edelleen käytän lähes tulkoon vaan FB:tä....sieltä löytää jos tahtoo...

Uusimmat blogimerkinnät

flunssa...Maanantai 04.09.2006 23:37

Olipas kivaa, kun taas iski flunssa viime torstaina..eihän tää oo kun vasta viides tänä vuonna..
Keskiviikkona olin täysin terve ja olin juhlimassa yhen baarin 6vee synttäreitä ja siitä jatkoin sitten pariin muuhun baariin...no torstaina kun heräsin ni oli törkeen kuumeinen olo. Mittasin kuumeen...vaivaiset 38.2 astetta kuumetta. Ei muuta ku ilmotan työharjottelupaikkaan, että oon kipee.
Menin käymään sitten terveysasemalla ja sain sit kaks päivää saikkuu. Oli muuten tuskaa käydä kuumeessa julkisilla terkkarilla.. No, sitten kun tulin kotiin, meni joku tunti ennen kun mittasin taas kuumeen...oli sit noussut 38.6 asteeseen... Ja koko torstain mulla oli kuumetta 38.2-38.6 astetta...lähempänä tota korkeempaa lukemaa..
No sitten perjantaina mulla ei ollut enää ollenkaan kuumetta..mutta sitten tulikin yskä ja nuha, jotka vaivaa vieläkin..tuntuu että yskin keuhkot ulos koko ajan ja mistä tota räkääkin tulee koko ajan.!!??
Tänään sitten menin aamulla työharjotteluun...huomenna pitäis mennä tuntii aiemmin sinne...mutta joo...sellasta...ja tuli oltuu mökillä viikonloppu...maalasin mökin ulkoseinän!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.