IRC-Galleria

zuice

zuice

Vieläkös täällä joku tuttu on? Edelleen käytän lähes tulkoon vaan FB:tä....sieltä löytää jos tahtoo...

Uusimmat blogimerkinnät

Pistä eteenpäin!Maanantai 04.12.2006 19:06

50


Lupaathan pistää eteenpäin?

Nasu tuli takaa Puhin vierelle. "Puh!" kuiskasi hän. "No mitä?" "Ei mitään", sanoi Nasu ja otti Puhin käpälästä kiinni. "Tarkistin vain että olet siinä".

Tällainen saapui Mannerheimin lastensuojeluliitosta. Kuunnelkaa nyt. Vietin 13 tuntia saadakseni kokoon sähköpostiosoitteita, ainoastaan auttaakseni erästä pientä tyttöä, joten lukekaa tämä. Tämä ei siis ole mikään ketjukirje, vaan meidän valintamme pelastaa pieni tyttö, joka on kuolemaisillaan vaaralliseen syöpään. Ole kiltti ja lähetä tämä kaikille jonka tunnet! Tällä pienellä tytöllä on ainoastaan 6 kuukautta elämää jäljellä ja hän halusi viimeisenä toiveenaan lähettää ketjukirjeen, joka pyytää kaikkia elämään elämänsä täysillä, koska hän
ei voi sitä tehdä. Hän ei koskaan voi läpäistä koulua tai mennä naimisiin ja perustaa perhettä. Mutta jos sinä lähetät tämän niin monelle kuin mahdollista, voit antaa hänelle ja hänen perheelleen hiukan toivoa, koska Amerikan syöpäsäätiö antaa pienen summan rahaa hänen lääkkeisiinsä, (6 cent) jokaista nimeä kohtaan kenelle tämä on lähetetty.
Yksi henkilö on lähettänyt tämän 500 henkilölle! Joten minä tiedän että sinä voit lähettää tämän ainakin 5-6 henkilölle. Jos olet niin itsekäs ja tuhlaat tämän lukemiseen 5-10 minuuttia, Mutta et sitten viitsi lähettää tätä eteenpäin, mikset? Se voisit olla sinä joka siellä makaa. Ja ne eivät edes ole sinun rahojasi jotka tässä kuluvat, vain sinun aikasi.
Tiedän että haluatte nyt kaikki yllättää minut. Rakastan teitä kaikkia.
LUPAATHAN LÄHETTÄÄ ETEENPÄIN?

Laura Tiainen
gsm. +358 50 353 2880
Kallenkatu 4 A 6
55100 IMATRA

Soile Pitkänen
projektikoordinaattori
Kaakkois-Suomen sosiaalipsykiatrinen yhdistys ry
Kymenlaaksonkatu 20 D 120
48100 KOTKA
p.050-351 33 28 / 05-3400 191
soile.pitkanen@kakspy.com
www.kakspy.com

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.