IRC-Galleria

zuice

zuice

Vieläkös täällä joku tuttu on? Edelleen käytän lähes tulkoon vaan FB:tä....sieltä löytää jos tahtoo...

Uusimmat blogimerkinnät

Elikäs juu....kävin tossa yöllä sitten Peijaksen päivystyksessä, kun ei pystynyt nukkumaan ku ei voinut niellä kunnolla...noh...soitin sitten taksin ja menin...olin joskus yhen aikaan yöllä siellä...kuulemma pitkä jono siellä...ei se mitään, jäin kuitenkin odottamaan. Eihän siinä mennyt kun neljä ja puoli tuntia että pääsin lääkärille eli joskus puol kuuden aikaan aamulla..Ku ei siellä ollu ku yks lääkäri. Ei siel sillai paljoo porukkaa ollu..mut sit oli tietty pari tämmöstä jotka tuotiin ambulanssilla. Yksi tuotiin kai vatsahuuhteluun... Sitten oli yks kundi joka tuli mun jälkeen sinne venaa lekurille pääsyä, tai no pikemminkin tikattavaksi, oli tapellut jonkun kaverinsa kanssa ja saanut sitten avohaavan päähän. Ja oli kännissä...Hoitohenkilökunnalla meni yhessä vaiheessa hermot siihen :)
No, sitten kun pääsin vihdoin ja viimein, olin muuten viimeinen joka pääs, lääkäri sitten tutki kurkun ja katto korvat, kuunteli keuhkot ja tunnusteli kaulan.. Sitten kirjotettiin saikkua ja resepti (Burana600 ja Panacod) syynä oli määrittelemätön äkillinen nielurisatulhedus. Eli saikulla oon nyt sitten 2.10 asti.
Ai niin, otettiinhan multa vielä nieluviljelykin, tuloksia soittelen huomen Korsosta tai sit lauantaina Peijaksesta.

Kävin tossa joku aika sitten hakemassa lääkkeet, ostin samalla yskänlääkettä ja Sebamedin ClearFace tuotteita. Meni melkein 40€ yhteensä apoteekkiin.

Että sellasta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.