IRC-Galleria

Näissä merkeissä...Keskiviikko 25.10.2006 01:49

Tässä juuri parhaillaan selailen läpi taustamateriaalia tulevan torstain haastattelusta. Alkaa pirulainen tuntua ihan pro- meiningille (ainakin melkein). Tämä viikko ns. "projektiviikko"... Eli suomeksi tätä on joskus kutsuttu myös syyslomaksi!
Hassu juttuhan on se, että koulussamme ei varsinaisesti ole syyslomaa. Mielenkiintoista tästä seikasta tekee se, että miltei kaikilla opettajilla tällainen kuitenkin on...? Hmm... Viisaat ihmiset ovat tehneet viisaita päätöksiä. Niin näppärästi tällaisia mielenkiintoisia juttuja syntyy... ;)

Yöt ovat jotenkin menneet viimeaikoina valvomiseksi. Internetin ja kaiken muun turhan kutsuhuudot ovat ohjastaneet nuutuneen mielen aina aivan väärille urille. Tätä tämä nykykulttuuri ja yhteiskunta meille tekee. Se on sitä pelkkää sisällä jumittamista ja sättäilyä!

Eilen tosin olin ahkera ja kävin virkistämässä sisäistä taiteliaani. Kävin pienellä maaseutu matkalla etsimässä mielenkiintoisia valokuvauskohteita. Ilma tosin vaikutti harmaudellaan luomis intoiseen mieleeni ja kuvien ottaminen jäi kohtalaisen vähäiselle. Jos viikonloppuna olisi hieman kauniimpi sää, niin voisin jälleen antaa valokuvaaja alter egoni ottaa vallan...

- Sure, sure, it just happened. Could happen to anybody. It was an accident, right? You tripped, fell on the floor and accidently stuck your dick into my wife! -

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.