IRC-Galleria

Loman tarpeessa!Keskiviikko 21.02.2007 23:53

Khyllä.. Se on nyt sellainen aika vuodesta, että hiihtoloma on enemmän kuin lähellä. Enää kaksi päivää puurtamista, niin loma ottaisi uupuneen uurastajan hellivään hoivaansa. Tämä tulee hyvinkin tarpeeseen. Jälleen kerran. Tänäänkin brutaalin pitäksi venähtänyt koulupäivä on imaisuut arjenurhosta viimeisetkin voimamehut.

Huomenna potkaistaankin käyntiin Meduusa-TV:n uusi kausi. Jotain eroottista, jopa pornahtavaa, on luvassa. Joten kaikki kynnelle kykenevät! Klo.14.00! WWW.MEDUUSA.TV! Uusi kausi tuo mukanaan paljon uutta ja jotain vanhaa. Yhdistellään, ravistetaan ja herkutellaan.

Iloisen kaudenavauksen lisäksi huomenna olisi luvassa maanisdepressiivisen uuvuttava ja tuskallisia kirosanan pätkiä kielelle nostattava, Typografian- tentti... Lukeminen on ehkä jälleen jäänyt hieman retuperälle ja siitä ei voi syyttää kuin itseään. Lukuaineiston kiinnostavuudesta taas voinemmekin heittää muutaman halveksuvan katseen nimeltämainitsemattomia tahoja kohtaan. Kiinnostavuudeltaan materiaali kun on ollut lähinnä Peräpershikiän Marttayhdistyksen vuosikokouksen luokkaa. Tuskallisia korahduksia ja parahduksen tapaisia.

Mutta mitä sitä sen kummemmin valittamaan. Huomenna on totuuden paikka edessä kyseisen tentin kanssa. Nähtäväksi jää kuinka rapakasti se paksa sinne tuulettimeen moksahtaa.

-Rakkaus on kuin löysä paska, joka valuu käsiin. 19 miljardia kärpästä ei voi olla väärässä, sen on pakko olla hyvää...-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.