IRC-Galleria

Oh bloody hell.Tiistai 18.03.2008 03:28

Ystäviä täällä ovat jo kännissä. He rakastavat faktaa et tänään on St Patrickin päivää, kun se tarkoittaa että he voivat juoda. Meistä, se on vaan James, Mike, Sean ja Murray jotka ovat Irlantilainen, tai puoli, tai ihan mitä vaan :) No niin, he aloittivat juoda klo 20, niin eivät oo vielä todella kännissä. Mutta, herranjumala kun mun vanhat ystävät Ipswichissä olivat kännissä jo klo 18. WTF?
Aloitan nyt, saada viestejä heiltä, ja en ymmärrän mitä ne lukee!!!! Oikeasti!!! Mun mielestäni on, että he ovat tyhmä ja lapsellinen. He tietävät kuinka paljon he voivat juoda ennen he tulevat känniksi, mutta vielä he juovat liikaa, ja textavat mulle tyhmiä sanoja. Ugh.

Keittiöstä tulee ihan paha fiilis. Muut olivat siellä, ja he huutavat, ja heittävät Jackin rugbypalloa. Voi harmi. Mahdollisesti kun nousen aamulla, mä löytäisin hirveä sotku. Mutten siivo sitä. Ei oo mun homma. Olen täällä opiskella, ei siivota kuin joku Äiti. Voi.

No niin, mulla on huomenna ranskakielientutkinto. Se on kirjasta... mitkä en oo vielä lukenut kunnolla. Uh oh. Mut hei! Ross ei oo lukenut sitä, niin jos we fail, we fail together! Jees!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.