IRC-Galleria

Kuka sä oot?Tiistai 03.04.2007 02:34

Tää on oikein hyvää kysymys!! En mä tiedä oikeesti kuka mä oon.
Mä oon Joanne, 18v englannista. Mä osaan englantia, ranskaa, saksaa, vähän suomea, ja yritän opea ruotsia. Yössä, kaikki on ranskaksi, mutten tiedä miks. se aloitti viime vuonna kun olin koulussa. Se oli naurattava, mutta nyt ei ole niin.
Joka päivää mä puhun vain suomea. Tiedän, että se ei ole hyvää, mutta lapset ymmärrävät mua, sitten ei oo mitää haitaa. Kun mä puhun miun poikaystäväni kanssa, puhumme vähän englantia, ranskaa, ja suomea.

Nyt, asun valkeakoskella yli 6 kuukautta!!! Se on ihan vaikea tajua, että, se on nyt 73 päivää vaan menen takas englantiin. sitten, etsin työpaikka tänne, ja toivon, aloitta se syyskuussa...mutta... se on ihan vaikkea. Juuri nyt, mä haluan mennä takasin kesäkuussa, ja sitten mennä työhön englannissa, mutta elokuussa, mun perheeni ja mä mennä Cornwalliin. Yay!! Tintagel: Knights of the Round Table!!! Mutta.... tarvitsen rahaa. Aina se on ongelma... en halua mennä takas KFCiin, koska richard on vielä siellä, ja se ei ole hyvä ajatus että olemme samalla huonessa samalla aika. Oh no it isnt!!!

Häh, sitten.... oon kohta 19v. Mitäs mä haluan elämänissä? Taas on hyvää kysymys. Mä haluan oma perheeni, mä haluan lapset, ja haluan olla onnellinen :) kun asuin englannissa, minulla oli ihan tyttöystäväni, Emma. Ehkä toukokuussa saan kuvat meitä <3

Nyt mä haluan mennä nukuun!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.