IRC-Galleria

Indiana Jo :DTorstai 12.07.2007 18:26

Noh, katsoin peilille ja kuva näkyy outo :-s
Oon niin erilainen ku olin viime vuonna. Tänään oon menossa St Josiin, opetta opiskelijalle arkeologia :D mua jännittää... beelzebub (lapioni) on taskussa, ja oon valmiina mennä sinne.

Oon ollut aamulla kaupungissa työhaastattelussa, se meni ihan hyvin. Nainen kertoi, että jos saan työtä, mä opiskelen lävistyksiä :-s en mä haluu tehdä niitä lapsille- hän sanoi, että nuorempi ihmisiä ovat 4kk, ja se ei käy miulle.

Laitin just ruokaa, perunasoselaatikko- nämi! <3
kuulin juuri nyt Private Lineä "Already Dead" biisiä :D
ja, kohta mä meen kouluun :D Jezz (arkeologeja) on jo täällä, sama kui minun ex-opettajaa Herra Watson ja Herra Cater :D Viimeinen kerta siellä oli HAUSKAA :D ja mä rakastin se.

Eilen, menin satamaan ystäviä kaa ja me saimme rapuja! YAYA :D Mut, muä pelkää rapuja :-s ja hämähäkkejä. Yök.

Viime kesänä, olin työssä satamassa. Oon vapaaehtoisentyöntekoja arkeologejaan kanssa, ja olimme siellä. Löysimme siellä englannin vanhempi "dock guard" (emmää tiiä mitäs se on suomeks), ja siellä Medieval Ipswich, tai "Gippeswík" ^^ Olin medieval kaupassa, ja siel oli neulaa 'kupissa'...se on ihan outoa :D
Noh, olen talking bollocks again, mä näin eilen Rod, Stid ja Juha, he ovat työssä vastapäätä sinne, ja ne ovat löytävät sama!!! se on ihan yllätys kun, ei oo mitään sanoa että se pitäis olla sama siellä!!!!

Righty, bored you all to death, and you've probably had a laugh at my terrible attempts at your language :D

Nähään!!

XXX

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.