IRC-Galleria

KoulutusTiistai 13.05.2008 16:05

Nykyinen koulu lähenee loppuaan, muutama koulupäivä jäljellä ja näyttötyötä tarvisi alkaa pikkuhiljaa kasaamaan, jotta ei jäisi kaikki kesälle..

Päätin hakea kuitenkin jatkokouluttautumaan ja pääsinkin Markkinointi Instituuttiin Helsinkiin suorittamaan ensi alkuun Palkanlaskijan tutkinnon; alkaa syyskuulla ja kestää puoli vuotta.. Työtehtävänihän tulevat muuttumaan ensi vuoden alusta kun alan laskemaan palkat kokonaan; nyt teen vaan avustavat työt..Toisaalta houkuttelee myös lähteä hakemaan samaan paikkaan joko Laskenta Assistentin tutkintoa tai Johdon Assistentin tutkintoa.. Mutta en oikein osaa päättää kumpi; vai peräti molemmat..Onhan mulla viel aikaa opiskella.. Toi Laskenta Assistentti kuitenkin ehkä olis enemmä mun juttua..

Urheilusaralla elämä jatkuu edelleen hyvin, tuloksia tulee koko ajan tasaiseen tahtiin! Nyt alko pari viikkoa si uusi "lukkari" jossa on paljon pitkiä muokkausjumppia, tykkään niistä kovasti! Ja uus Dance-Mix oli ihan paras!

Muuten kovasti jo ajatuksissa odottaa EC Turku viikko kesäkuun alussa..Varmasti ehkä jotain parasta mitä tänä kesänä tulee eteen! Nyt lauantaina oliski si oman kamarin kesänavaus, kiva päästä pitkästä aikaa bilettää, josko tulis käytyy tsekkaamassa myös kaupungin uusi baari =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.