IRC-Galleria

Eilen keikkailtiin taasPerjantai 22.08.2008 18:22

Jei 21.8. oli PMMP:llä keikka Tavastialla ja toki me suunnattin sinne Suvin kaa, kun kerta kynsin ja hampaina taisteltuamme viimenkin saatiin liput itsellemme. Oltiin ajoissa Hesassa, ja käytiin syömässä, ettei kuolla nälkään. Mulla oli myös pieni operaatia nimeltä vaatteidenvaihto. Piti vaihtaa hame housuihin ja balleriinat tennareihin :D. Sit sellasta hillumista Tavastialla päin, et päästään eturiviin. Kulutettiin aikaa ja kulutettiin aikaa ja sitten me kulutettiin aikaa. Lopulta päästiin sisälle, mutta sitten me kulutettiin vielä sielläkin aikaa pari tuntia...päästiin kuitenkin sitten eturiviin!!!
En jaksa selostaa niin tarkasti tätä alkureissua, kun mitään kivaa ei taptahtunu :D.

No keikka sitten viimeinkin alko ja heti alkuun sellasia tappobiisejä, et olin ilonen, et mulla oli vettä :D Tuli kaikkia ihania biisejä ja mä nautin ainakin koko keikasta täysillä, kun ei taas tiiä koska pääse keikalla :S. Tai siis keikalle kyllä pääse, muttei PMMP:n. Keikka loppu aivan liian nopeeta, vaikka tulikin Niina vielä ylimääräsenä biisinä. Keikan jälkeen sitten palloiltiin Tavastialla, kun ei ehitty junaan. Kulutettiin sitten kaikki rahatki MFB paitoihin ja Suvi osti kassinki. Sit me jutltiin Juhon kaa ja Paulaa ja Miraakin kiiteltiin :) Sit meitä ahdisteli sellanen aivan tajuttoman ärsyttävä nuorimies, jonka kanssa lopulta kinastelin ja melkein jopa huusin sille sillä aikaa kun Suvi jutteli Juhon kaa.

Lähdettiin sit bussilla Lahteen ja se bussimatka on niin hiton puuduttava...!!! Oltiin kotona viimein ja nukahdin saman tien ja nukuin toooosi pitkään!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.