IRC-Galleria

15.11.08 Seikkailua HelsingissäSunnuntai 16.11.2008 14:51

Joo lähettiin joskus 11 junalla Helsinkiin Suvin kaa kuunteleen, mitä PMMP kertoo kirjastaan. No junamatkan puolivälissä Suvin viereen istu sellanen tajuttoman pahalle haiseva naisihminen :S Kyllä se matka siitä sitten taittu, vaikka vähän tuoksahtavissa merkeissä.

Helsingin päässä suunnattiin Kamppiin ja Suomalaiseen kirjakauppaan. Sitten palloiltiin siä jonkin aikaa ennen kun PMMP alotti. Lopulta sitten kello tuli yks ja tytöt ja pojat asteli stagelle, joka ei ollut kyllä mikään kunnon stage :P. Ne oli kauheen pirteitä tai sitten vaan vieläkin pienissä, kun ne oli ollu radalla perjantaina :D. No sit toki ne jako nimmareita ja Suvi pyys kirjaansa ja mä Jadelle paperilappuselle. Sitten voivottelin Paulalle, ettei mulla oo kirjaa vielä, mutta totesin, että tuun sitten Tampereelta hakeen nimmarit, kun saan synttärilahjaks kirjan. Sit Paula kysy, et koska mulla on synttärit ja totes "Hah no sillon sit!" Sitten Suvi pyys kans ne nimmarit ja se totes, että sillä tulee ihan joulu mieleen ja Paula vähä katto sitä pitkään, kun se viä lisäs, että sillä tuli jo kaks kuukautta sitten jouluolo :DD. Sitten hittolainen tulee hauska jutustelutuokio poikien kaa, voisin laittaa sen tähän :D

Juho "Tulitte sitten Lahdesta asti tänne"
Suvi "Joo kun mennään illalla viä Apiksen keikalle, ni samallahan tää tässä"
Mikko "Jaa missäs Apulannalla on keikka?"
Suvi "Nosturissa"
Heikki "Kai te tuutte taas MFB:n keikalle?"
Suvi "No ei tän vuoden puolella (ja pitkä slitys siihen, et miks ei) Koskas en vuoden puolella on keikkoja?"
Heikki "No helmikuussa"
Suvi "Hyvä me tullaan niille kaikille"

Ja mä ujona siellä taaempana seison :D Sitten jäätiin palloileen sinne kirjakauppaan viä, kun meillä oli AIKAA aivan sikana. Seisoskellaan siä ja "vakoillaan" poikia. Sitten Heikki heiluttaa Suville, kun se lähtee ja mä IDIOOTTI seisoin SELIN siihen sillon :''''''''''''''''''''''''(. No toivuin siitä järkytyksestä aika nopeeta ja mentiin sitten ahdisteleen Paulaa Ilveskeikan takia, ja käytiin huvittava keskustelu siitä, miten pääsisin sisään keikalle, jonne on ikäraja 22 :D Lopulta Paula ehdotti, että varaan hotellihuoneen sieltä, mutta hylkäsin sen ajatuksen kuitenkin ja lopulta senkin, että meen keikalle, mutta Paulan kaa oli tosi kiva jutella.
Palloiltiin sitten vielä hetki siellä kuunneltiin mitä Uniklubin kirjahaastis ja päiviteltiin niitä hassuja tyttöjä, jotka näytti siltä, et ne ois ollu yötä siellä, jotta ne pääsee eturiviin kuunteleen bändin haastista.

Sitten kierreltiin ympäri Kamppia ja Forumia ja molemmat totes olevansa liian rahattomia ostaan mitään. Sitten koitettiin kovasti tavottaa Emmiä, et oltas nähty se, mutta sillä oli peli eikä se ehtiny näkeen :(. Sitte mentiin Chico's nimiseen paikkaan syömään ja pähkäiltiin tovi ruokien kaa ja pähkäiltiin, pitäskö tilaa viiniä, mutta ei me sit jaksettu :D. Ruoka oli tosi hyvää, vaikkakin mulla oli lieviä ongelmia sen pienen maissin kanssa, joka mun annoksessa oli :D Mut oli tosi hyvää ruokaa ja tulin tosi täyteen. Käytiin muuten ostaan mulle sateenvarjo Anttilasta. Pyörittiin aj hyörittiin siä tovi, kunnes kysyin tädiltä, missä on sateenvarjoja ja totta kai me oltiin kävelty suoraa niiden ohi, muttei oltu huomattu niitä :D. Sain sateenvarjon ja matka kohti Nosturia saatto alkaa.

Käveltiin toki heti ensiyrittämällä oikeeseen suuntaan (niin varmaan). Sitten äiti soittaa jurs kriittisellä hetkellä ja se menee siihen typerään harhailuun taas :D Onneks sitten Helsingissä asuu niin avuliaita ihmisiä, että ne neuvo meidät perille. Mutta tosiasiahan on se, että me seistiin n. 100m päässä Nosestä xDD

Siellä ovien takan oli käsittämättömän vähän porukkaa (4) ja kellokin oli jo neljä, ovethan aukes siis 21.00. Istuskeltiin hetki ja mä taas onnistun avaan suuren suuni aivan loistavaan aikaan. Alan siinä suville pohtiin, "mikäs sen saasta tytön nimi olikaan, joka nähtiin klubilla" sit sieltä kuuluu "Se oli MINÄ!!" Eikös Sanna istu siellä ja mä nolostuneesti kysyn "Niin mikäs sun nimi olikaan?" xDD. Joo sitten saatiin porukkaa leikkiin taas ja meitä alko sellanen Keisarinna valistaan ja naurattaan :D Sinne oli siunaantunu muutama henki jo lisää kun se keisarinna tulee selittään meille jotain siitä kuinka Apulanta palaa helvetissä ja kuinka kaduilla ois verta, jos Toni ois keisari. Hän oli itse keisarinna ja miehensä keisari ja sit se kerto, että Sipe oli mukava, kun kiitteli häneltä saamaansa tyrnimehupulloo. Sit se kerto olevansa tältä palneetalta, kun joku kysy että missä se asuu. Ja totespahan vielä, että me ei ymmärretä mitään suomesta :DD Oikeesti kun meillä meinas pettää pokka ja pettikin xDD.

Sitten me vaan jonotettiin ja jonotettiin ja haettiin Sannalle Kokista ja jonotettiin ja plaah. Sitten muodostettiin riidan kautta jono siihen, kun eräät mieshenkilöt jotka oli jonottanu jotain puolituntia siinä alko valittaan kun mennään niiden eteen siihen jonoon STANA me oltiin jonotettu jotain 4 tuntia ja mitä ennen olevat 6 ni eikös meillä oo etuoikeus mennä niiden eteen. Saatiin jono muodostettua ja päästiin oikeille paikoille jonossa. Sitten Sanni, Siri ja Ottoki tuli sinne ja se vika tunti meni tosi hitaasti. Riisuttiin ittemme topeille, että pääsee narikasta nopeempaa ja kylhän me sitten eturiviin päästiinkin, vaikkakin niiden sisäänpäästö kusi totaalisesti, kun ei niillä oli narikassa vaihtorahoja valmiiks. Sit Jermaine alko lämppään ja ne oli niin sulosia ja hyviä!!!! Sitten vielä vikat 45 minuuttia ja Apis alotti.

Keikalla tuli tosi paljon uusia biisejä, joita en todellakaan osannu, mutta tuli onneks vanhaaki ja oli kivaa ja aivan järjettömän kuuma. Hiki vaan valu, vakkei ees hyppiny. Nose saa suuren suuren plussan siitä, että ne tarjoili vettä sieltä lavan edestä janoisille!! Aika meni tosi nopeesti ja sitten se keikka jo loppukin. Hitsiläinen. Ja biisilistat viedään käsistä, vaikka me ne pyydetiin PRKL. Sit vessan kautta narikkajonoon, joka oli tuhottoman hitaasti liikkuvaa laatua, mutta onneks ollaan hyviä röyiin ohi xD. Ulos kun päästiin Sanna oli odottelemassa poikia siellä ja mentiin sitten sen seuraan. No Suvi ja Sanna lähti juokseen Tonin perään, mutta turhaan. Sitten ooteltiin sipee, mutta ei me sitä bongattu. Sitten hahaa, ehkä illan kohokohta, mä bongaan AKIN!!! Juostaan Suvin kaa se kii ja tui se oli lutunen. Se oli ollu kaverin synttäreitä juhlimassa Nosessa ja kyseli oliks kiva keikka ja tuli mun kaa kuvaan aivan loistavalla ilmeellä ja se muisti meidät :D ja awwwws olin ihan taivaissa. Se oli niin mukava taas kerran.

Sit harhailtiin oikeesti eksymättä takas Kamppiin bussia ootteleen. No ollaan oltu siä hetki ni Sanna pelmahtaa sinne ja kertoo, että Sipe oli menny ja et se päätti tulla sitten meidän luo. Sen kaveri tuliv asta joskus 3 jälkeen sitä vastaan. Meidän bussi sitten tuli ja me emntiin siihen. Me saatiin matkaseuraa pienessä sievässä olevasta nuoresta miehestä. Se oli kyllä ihan hauska ja sillain. Oltiin sitten lopulta 5 aikaan kotona, eikä harmi kyllä nähty Etlarin jakajaa :D. Nukahdin heti kun menin sänkyyn.

Mutta siis ihan loisto päivä. Harvoin sitä näkee PMMP:tä Apista ja osaa Rasmuksesta saman päivän aikana ja ottaa huomioon, että vaan yhellä bändeistä oli keikkaa ;) Hups Uniklubi unohtu :DDDD Mutta siinä oli sen päivän seikkailut, pian taas lisää...ehkä...tai sitten ei, kun Suvi lähtee Leville, eikä mulla oo seikkailuseuraa :(

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.