IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 29.01.2008 16:22

Jos oli eilen hyvä päivä ni tänään ei todellakaan oo ollu..prkl...mikään ei oo onnistunu ja kaikki vituttanu. Onneks suvi parka ei ollu kotona kun tulin koulusta...olin meinaa todella kiukkunen sillon. Toivottavasti tää päivä vielä tästä vähä paranis...pitää kuunnella hyvää musiikkia ja koittaa unohtaa kaikki vitutus.

[Ei aihetta]Maanantai 28.01.2008 19:40

No en nyt tiedä oliko se niin hienoa päästä pelaan lauantaina...mä harkitsen vakavasti koko jalkapallourani hautaamista...mutta ei siitä sen enempää...en halua muistella sitä sen enempää...liian noloa. Mutta muita vähän kivempia asioita sitten tapahtukin vkoloppuna...hmm...mistäs sitä alottaa...noo...ainakin olin syömäsä ja aivan mielettömän hyvää ruokaa, sitten näin rakasta kummipoikaani, joka on vielä vaikka nimeä, mutta pari viikkoo enää niin nimikin selviää...sitten pääsin leikkaan hiuksiani ja värjään ne joten nyt mun pää näyttää kenties hieman siedettävältä. Niin sitten näin Sannin, Jonnan ja Satunki...ai niin ja Tolstin, Annen ja Raivon kans. Näin siis paljon kavereita, joita en ollu nähny taas vähään aikaan. Siinä mun vkoloppu tiivistettynä...oli hyvin hyvin kiltisti, koska paperit jäi lahteen ja tällä naamalla ei alkomaholia saa eikä todellakaan pääse minnekään sisälle ilman papereita :D että joo...sellasta tällä kertaa..

Niin ja jotain tästä päivästä...tässä se on lyhykäisyydessään
9.00 herätys
9.30 pyöräily mustakalliolle n. 2,5 km
10.00 Telinevoimistelua
11.30 pyöräily koululle syömään
12.30 Hiihtoa Salpauksella
14.00 Pyöäräily jäähallille n. 2,5 km
14.30 Luistelua
15.30 omaa vapaata eli lähtö kesken tunnin työpaikalla käväseen eli pyöräily keskustaan 3 km
16.30 pyöräily kotiin 3km
17.00 uupuneena keittiöön syömään lidlin jugurttia ja tummaaleipää

sammun varmaan joskus 9 tänään...oon aivan puhki poikki väsynyt...joku vois olla kiva ja tulla hieroon mun jalat kuntoon, et jaksan huomenna taas telinevoimistelua

Jalkapallo kutsuuuuuKeskiviikko 23.01.2008 22:11

Oon ollu jotenkin yliahkera koulunsuhteen, mutta ei se haittaa. Ja viikonloppuna Tampereelle ja lauantaina pelaan futistaaaaa!!!! Oonkin kaivannut sitä lajia lähes yhtä paljon kuin kavereita ja perhettä. Hah voi vaan tulla mielenkiintonen peli, kun pallotuntuma on aivan hukassa, mutta onneks vastassa ei oo mikään huipputason joukkue. On ollu ikävä jopa Pirkkahallin tuoksua, mutta lauantainapa sitten pääsen siitäkin nauttimaan :DDD.

hähäää ei mulla muuta, on vaan niin ilonen mieli pitkästä aikaan, että oli pakko kirjotella tännekin!!

[Ei aihetta]Lauantai 12.01.2008 00:53

Viikonloppu edessä ja viettelen sen yksin täällä Lahdessa, kun Suvi lähtee kotiin juhliin synttäreitään. Kulutan aikani kattomalla paljon paljon leffoja :) ja ehkä pitäs siivotaki ja ehkä tehä jotain koulujuttuja, ettei ne taas kasaannu. Nyt taidan kuitenkin kaivaa kynttilät esiin, mennä sohvalle oleileen ja kuunteleen herkistelybiisejä :)

[Ei aihetta]Torstai 10.01.2008 23:32

joopa joo...ilma näyttää samalta kun mun mielialakin...synkkäääää! Oltiin sentään Suvin kaa elokuvissa ja oli hyvä leffa. Leffat piristää aina.
8 tunnin teorialuennoiden vois kuvitella puuduttavan ihmisen täysin, mutta hah...ei meillä :D. Oli sangen mielenkiintonen suomenkilen ja viestinnän kolmen tunnin luento. Me vaan mölistiin siellä luokassa ja opettaja anto esimerkkiä kuinka pitää mölistä...mielenkiintosta ;). Paljon toimintaa vähän puuduttavaa kuuntelemista...I like it...easy to remember. Lisäks muutaman tunnin englannin uoennotkin meni nopeesti, koska oltiin ite paljon äänessä ja kerrankin oli kiva kieltenopettaja, joka ei pakottanu opiskelijoita mihinkään :D.
On koulussa ne huonotki puolensa. Liikuntafysiollogiassa pitää heti tehä vartin esitelmä antinogeeneistä sun muista ihme aineista, jotka vaikuttaa immuunijärjestelmään...se ei oo ihan mun vahvinta aluetta, mutta onneks mun pari on sellanen nero, että se osaa tehä kaiken ja mä vaan kiltisti opettelen ulkoo tajuamatta mistään mitään.
Nyt meen suihkuun ja nukkuun, jos vaikka saisin nukuttua ;).

Ai niin, Suvi anto mulle eilen loistvan neuvon elämää varten.. "ala nyt jo unohtaan se, mitä sun pitää koittaa unohtaa kolmen vuoden päästä, vaikkei sitä pitäiskään vielä unohtaa, mutta sitten kun se pitää unohtaa, niin se ei oo niin vaikeeta unohtaa enää sillon" todella selkeetä, mutta kenties totta :)

[Ei aihetta]Tiistai 08.01.2008 18:48

on sitten eka koulupäiväkin takana...alko heti kivasti liikunta fysiologialla ja jatku saman tien kohti vahvaa ammattilaisuutta kurssilla...onneks sitten päästiin loppu päiväks ulos ja rinteeseen. Oli laskettelua kolmisen tuntia. Rankka jakso tulossa ja paljon tekemistä, toivottavasti en hyydy kesken kaiken :D
nyt oon ihan puhki ja meen syömään, kun on aivan kauhee nälkä.

paluu arkeenTiistai 08.01.2008 01:16

Koulu tosiaan alkais ja jouduin palaan lahteen...no on täällä yks asia miks halusin palata...nimittäin Suvi...ehti tuleen jo ikävä :D...oon niin tottunu sen seuraan. Ja se oli tehny mulle oikein ruokaakin kun tulin väsyneenä kotiin rankan bussimatkan jälkeen. mitään muuta kivaa kotiin palaamisessa ei sitten ollukaan. Tosin tampereellaki meinas välillä käydä aika pitkäks, mutta se johtu vaan siitä, että olin liian laiska tehdäkseni mitään kehittävää tai liikkuakseni minnekään, jotta oisin voinu tehdä mitään.
Suvi se vaan sai taas mut nauraan...tosin kiitos kuuluu osittain myös meidän uuden vuoden kuville.. :))). Kateltiin leffakin Suvin kaa...me ei ihan aina pysytty siinä mukana kun keskityttiin aivan johonkin muuhun...alettiin puhuun kesken kaiken aivan liian henkeviä...mutta henkevien puhuminen oli... noh... rauhottavaa.
kai varmaan pitäs nukkua, aamulla kuitenkin 8 kaouluun :S. On vaan uni ollu jokseenkin hukassa viime öinä...toivottavasti ei oo tänä yönä.

Uusi vuosi :)Keskiviikko 02.01.2008 13:39

En sitten taaskaan ota vastuuta tekstin oikeinkirjotuksesta tai selkeydestä :D saa korjata jos haluaa...erityis oikeudet korjaamiseen on dancerilla ;)). Niin ja kuvia tulee, kunhan saan ne kaikki kuvat eka haltuuni...sitten pitää vielä valita, mitkä voi laittaa tänne!

Tulin lauantaina iskän kyydillä Lahteen ja me käytiin kaupassa ja asennettiin mun digiboksi kuntoon, koska Yle Extralta tuli Rasmuksen keikka sunnuntaina ja se oli pakko nähä. Suvi tuli joskus siinä 2 maissa varmaan kotiin ja ne kävi kans kaupassa. Sitten alettiinki odottaan että Anun ja Hanna juna olis Lahdessa. Se oli täällä 16.54 ja iskä heitti meidät asemalla tyttöjä vastaan ja heitti se sieltä poiski. Mua jännitti ihan hirveesti tyttöjen tulo, kun ei ollu nähnyt niitä tosi pitkään aikaan. Sitten se juna viimein tuli ja mua meinas alkaa itkettään, kun näin ne. Oli ihana, kun Hanna ja Anu pääsi tuleen. Harmittaa hirveesti, kun Marja tai Mr. Ja, niin ku mä sen olin nimennyt, ei päässy tuleen, kun se tuli kipeeks just ennen kun piti lähtee. Mutta toivottavasti nään Marjan sitten viimestään kesällä.

Niin me sitten päädyttiin lopulta meille ja päästiin jutteleen ihan kunnolla. Iskällä tosin oli pieniä ongelmia poistua Lahden rautatieaseman valtavalta parkkipaikalta, niinpä se varuiks ajo sen kaks kertaa ympäri. Meillä sitten ruokittiin tytöt pitsalla ja me saatiin Suvin kanssa tuparilahjat ;). Saatiin meille keittiöpupu ja sitten molemmille omat webkamerat, jotta voidaan nähä toisiamme useimmin Hannan, Anun ja Marjan kanssa :). Oltiin erittäin iloisia Suvin kanssa niistä ja mun kamera asennettiinkin saman tien! Sain sitten ite vielä Hannan tekemät piirustukset Akista, Laurista, Paulista ja Eerosta. Ne meni mun seinälle ja niiden yhteisnimitys on My Boys. Sit saatiin tietenkin purkkiananasta!!! Meilläki oli sitten tytöille yllätys! Me oltiin tehty niille pieni tietokilpailu liittyen tyttöihin ja meidän yhteisiin juttuihin. Se oli vaikeempi kun oletettiin, koska kumpikaan ei saanu kun n. puolet pisteistä. Voittaja eli Anu sai tietenkin lakua palkinnoksi. Sitten en kyllä muista todellakaan kaikkee mitä tehtiin, mutta koitan kuitenkin. Ainaki naurettiin paljon ja ööö… otettiin kuvia ja syötiin ja valvottiin myöhään! Ai niin katottiin tietty MCR dvd ja kateltiin valokuvia keikoilta, mitä Anu ja Hanna ei ollu nähny ja kateltiin videoita myös youtubesta. Oli aivan ihana ilta ja maltettiin lopulta mennä nukkumaan joskus puoli 4 aikaan varmaan, kunhan oltiin Hannan kaa eka nähty MCR:n musiikkivideo telkkarista ;).

Seuraavana päivänä heräsin siihen, kun Anu ja Hanna supisi jotain ja Suvi sitten heräs siihen kun se kuuli mun suunnittelevan sen herätystä väkivaltaisella tavalla. Syötiin siinä sitten sellanen hotelliaamiainen ;) ja lähettiinkin sitten Prismaan, koska mun piti saada Kerrang ja me tarvittiin lisäks sipsiä, kurkkua ja dippejä. Se oli vika Kerrang, joka oli jäljellä, onneks ehin saamaan sen niin sain ”My Ways” seinälleni eli siis julisteen Geestä ja Mikistä eli Mikeysta. Päästiin kotiin ni alettiin Hannan kaa vääntään jauhelihakastiketta samalla, kun Suvi keitti makaroneja, kun se epäili, että me ei osattas niitä keittää. Hyvää tuli ruuasta ja mä tein jopa salaattia!! Eli me syötiin hotellipäivällinenkin :D. Ruuan jälkeen sivistettiin Hannaa ja kateltiin Pirates Of The Caribbeanin kaks ekaa osaa. Nyt sekin osaa puhua Jackia ja pysyy mukana mun ja Suvin jutuissa. Me syötiin leffoja katottaessa vähä lisää, kun ei vielä ihan hirveesti oltu syöty ainakaan suklaata tai mitään. Mut nyt syötiin oikeesti melkein terveellisesti, kun meillä oli porkkana ja kurkkutikkuja ja sitten oikeeta ananastakin. Oli hyvää!! Illan kohokohtaan oli leffojen jälkeen enää puolisentuntia.

Pitää tehä oma kappale illan kohokohdalle, koska se ei ois voinu parempaan aikaan tullakaan telkkarista, nyt kun Anu ja Hanna on meillä ja ollaan yhessä…tiiän että Marjanki oli hengessä mukana!! Mutta siis niin Yle Extralta tuli Rasmuksen keikkataltiointi vuodelta 2004 Ranskasta. Ja biisit, joita ne veti siellä oli aivan ihania. Tuli mm. Well Well, Days, If You Ever, Bullet ja Laurille onnittelulaulu, kun se täytti 25. Me todettiin, että ranskalaiset fanit ei osaa eläytyä, mutta me oltiin ihan fiiliksissä ja meidän naapurit varmasti rakasti meitä, kun laulettiin ja kiljuttiin siellä :DDD. Ei sentään itketty. Mutta vähä alko tekemään mieli keikalle, kun näki sen keikan ja oli tytöt siinä kans mun kanssa ja kaikkee <3. Keväällä päästään keikalle…ja viimeistään kesällä!

Keikan jälkeen en oikeen muista mitä tehtiin, mutta vasta joskus 2 tai 3 aikaan me mentiin kai nukkumaan. Me varmaan Hannan kanssa kiherreltiin ja kateltiin Youtubesta MCR videoita. Harmi kun en osaa kirjottaa sitä yhtä äännähdystä tähän kirjaimin, mutta Hanna tiiät mitä tarkotan *reps* Anu ja Suvi katteli valokuvia ja me kiherreltiin…kiva loppuilta meillä. Otettiin varmaan miljoona valokuvaa taas ja juteltiin kauheesti.

Sitten aamulla herään taas Anun ja Hannan jutteluun. Nautittiin jälleen se hotelliaamiainen!! Sit tyttöjen piti käydä ostamassa junaliput takasin kotiin. Mentiin sitten samalla kierteleen vähän keskustaan ja mä ja Hanna tai no oikeestaan vaan mä kuolasin Leatherheavenin ikkunan takana MONSTEREITA!! Hanna omistaa ne jo ja mä sain pitää niitä meillä ;)) ja olin onnellinen kun pieni orava :DD. Hanna vakuutti, että vielä joiku päivä mullaki on omat Monsterit, mutta mä epäilen sitä, koska kukaan tuskin koskaan ostaa mulle niitä. Oltiin me sitten muuallaki ku siellä kuolaamassa. Käytiin uudessa Triossa ja sitten Heseen syömään. Laaturuokaa laaturuokaa. NO oltiin niin väsyneitä ja täynnä, että päätettiin mennä bussilla kotiin. Me nähtiin, et bussi oli lähes lähtövalmiina kauppatorilla, ja päätettiin juosta varmuuden vuoks siihen. Bussikuski sitten totes, että on kiva, ku tytöt juoksee perässä ja että se oli hauskan näköstä, ku me juostiin. No asiasta voi tietty olla montaa mieltä! Päästiin kotiin ja oltas Hanna kaa oltu jo ihan valmiit paistaan lättyjä, mutta ei me ihan heti paistettua niitä. En kyllä muista mitä me sitten tehtiin, mutta kivaa oli. Joo ei ku muistan. Hanna osti uuden luomivärin ja se teki mulle Gee meikin!!! Ai että olin komee ilmestys. siitä ei tuu kuvaa tänne, vaikka se tosi hieno olikin.Sitten hinkkasin naamaani puhtaaks seuraavan puolituntia…no ei nyt sentään. Viimeinkin päästiin paistaan lättyjä. Hanna osas heittää aika hienosti ja ikuistin sen jopa videolle. Tuli tosi hyviä lättyjä ja söin itteni ihan täyteen. Alettiin siinä sitten pelaileen pelejä ja se oli hauskaa…toisessa pelissä kaikki sai paljastaa unelmiensa prinssin, ja Suvilla oli erittäin mielenkiintonen unelmien prinssi. Se on sellanen kalju mies, joka näyttää siltä, et se ois raskaana, kun se pullistaa mahaa ulos tosi paljon Kyseinen mies oli Toni Virtanen. Sitten kaikki muut joutu tekeen vatsalihaksia paitti mitä :D ja lopulta alettiin pelaan Aliasta ;) se oli hauskaa…mä ja Suvi voitettiin eka Anu ja Hanna, tosin oli ehkä vähä epäreilut parit, kun tunnetaan Suvin kaa niin hyivn toisemme…sitten Voitettiin Anun kanssa Hanna ja Suvi, mutta se oli tosi tiukka peli, lopuks otettiin sellanen pikapeli jossa olin Hanna pari, voitettiin Anu ja Suvi…Hanna selitti mulle tosi Chemisti kaiken :DD Oon Hanna pahoillani, etten heti tajunnu, et Mikey on siro tai sitä että Frank on keskikokoinen. Aliaksen jälkeen suunnattiin ulos katselemaan raketteja ja soitettiin Marjalle, jolle se puhelu ei ollut välttämättä ihan yhtä hauska kun meille, kun meidän jutut oli vähä sisäsiittosia :D. Kateltiin aikamme raketteja häröiltiin ja laulettiin, kunnes mentiin takas sisälle. Meidät yritettiin ilmeisesti kärventää, kun joidenkin idioottien raketti singahti johonkin muutaman metrin päähän meistä…no kun me ollaan tyttöjä ni totta kai me kiljuttiin :D. Eikä ne ees pyytäny anteks vaikka Hannan takki oli kärventyä!!! Sisällä me sitten kateltiin telkkarista musiikkivideoita, mutta sieltä tuli vaan videoita, joissa heilu naiset puolialastomina ja se ei oikeen innostanu meitä. Sitten muistettiin, et pitäs tinaa varmaan valaa…no valettiin sitten ja mun tina hajos varmaan 5 osaan, mutta yks oli selkeesti miehen hahmo ja yks Davy Jones. Oleiltiin hereillä vielä jonkun aikaa ja otettiin vaihteeks kuvia. Kyllä me lopulta nukkuunkin mentiin joskus varmaan 3 tai 4 aikaan.

Aamulla mun herätys poikkes aiaksemmista siten, että Hanna soitti mulle Geen versioo Umbrellasta :D Oli mukava herätys :))), Tää päivä oli ihan kamala, kun tyttöjen piti lähtee…niiden juna lähti 13.06. Me syötiin again se hemmetin hotelliaamiainen!! Sitten vaan oltiin, kun ei oikein mitään osattu tehä ja harmitti, ku tyttöjen piti lähtee. Lähettiin saattaan tyttöjä asemalle ja meinattiin jäädä väärällä pysäkillä pois, mutta onneks oli kiva bussikuski ja opasti meidät oikeelle pysäkille ;): Oltiin ajoissa asemalla ja ehittiin ottaan vielä viimehetken kuvat. Sitten vietiin tytöt junaan sisälle asti, kunnes me poistuttiin junasta, ettei päädytä pian Rovaniemelle Suvin kanssa. Halattiin ja hyvästeltiin Anu ja Hanna ja itku meinas tulla ja oli jo kurkussaki, kun tajus, että oikeesti ne lähtee nyt pois. Pääsin junasta ulos ilman kyyneleitä ja jäätiin ikkunan taakse vielä heiluttaan ja kattomaan, kun juna lähti. Laulettiin tytöille myös Cancerista se ihanin osa eli "cause the hardest part of this is leavind you" :'( Oli niin surullinen olo, kun käveltiin Suvin kaa kotiin. Ja kun päästiin sisälle, ni meillä tuoksu vielä ihan Hanna ja Anu ja heittäydyin Hannan patjalle ruikuttaan :D Suvin piti riisua mut eteisessä xD Ei sen oikeesti ois tarvinnu, mutta se halus auttaa. Piti pakata vielä omat kamat, tiskata ja laittaa ruokaa ennen kun lähin Tampereelle. Matka meni nopeesti, kun nukahdin matkalla. Kiva olla Tampereella, mutta ikävä on suunnaton jo nyt.

Oli aivan ihana uusi vuosi ja aivan ihanaa nähä Hanna ja Anu <33 Aika meni aivan liian nopeesti…Anu ja Marja katokkaaki, että nään teitä useemmin, kun puolentoista vuoden välein :)) ja Hanna ei se oo huono juttu ollenkaan, vaikka meki nähtäs useemmin, vaikka mä sulta vaikutteita sainkin jo ;) En haluu kuunnella musiikkia, koska aina tulee joku biisi, joka muistuttaa mua uudesta vuodesta<33 enkä vielä halua muitella sitä…koska se on liian haikeeta…myöhemmin sitä on sitten kiva muistella ja kattella niitä kaikkia 705 miljardia kuvaa, jotka otettiin kolmen päivän aikana :D

ps. Pitäkää kilhot ja lupuset tallessa...mä jo meinasin yhen kilhon hajottaa kun tiskasina ja lupuset on ollu kateissa ainakin 10 kertaa :D

Muokkaus:

Meille tuli kahtena iltana MCR:ääääää telkkarista ;) ja Apistaki tuli :) Ja vaikka me kuinka odotettiin Rihannaa niin ei vaan tullu...meitä alko jo ihan harmittaan...lisäks meidän "iloks" tuli Elastista ainakin :D ja Britneyta, Paris Hiltonia, Anna Abreuta ja paljon muita ihania bändejä, joita me rakastetaan, eli siis loistavaa musiikkitarjontaa Voicelta ja MTV:ltä

[Ei aihetta]Tiistai 01.01.2008 21:46

Uudesta vuodesta on tulossa raportti, kunhan se valmistuu :D ja kuvia kenties jos joku niistä on julkaisukelpoinen :D

[Ei aihetta]Sunnuntai 23.12.2007 22:28

Jees...joulu on jo ihan käsillä ja lumesta ei oo tietookaan, mutta kai se vaan pitää tottua lumettomiin jouluihin. Huomenna vielä töihin muutamaks tuskalliseks tunniks ja sitten pääsee rauhottuun jouluun. En kyllä oikeen oo tajunnu, et huomenna on joulu, mutta ei kai sen niin väliä...viimestään huomenna se totuus iskee!

Joulun jälkeen alan odottaan uutta vuotta, kun nään pitkästä aikaa Marjan, Hannan ja Anun <3333. LIian pitkä aika siitä, kun viimeks oon nähny noi!! Siitä tulee ehkä paras uusi vuosi ikinä<33 tätä on suunniteltu ikuisuus, pelätty pahinta ja toivottu parasta ja viimein se sitten onnistu, vaikka anu piti meitä jännityksessä aikas pitkään. Kiitos hannalle, joka kirjotti jonkun 10 sivun mittasen mailin, jonka seurauksena anukin pääsi mukaan! Haa sais aika kulua nopeeta :)