IRC-Galleria

JoopajooTorstai 10.07.2008 14:40

Oltiin sitten taas Suvin kaa Helsingissä kattomassa My First Bandia. Lähdin pinellä kiireellä lähes suoraa töistä, et ehtisin junaan. No ehin mä siihen ja sit jäin jo Pasilassa pois, koska mentiin Markun ja Avin kanssa kattoon Hsa Cupin pelejä :D. Vähä ne pienet pelaajat oli sulosia ja vähä yhellä joukkueella oli hullu valmentaja. Onneks ne pojat voitti, koska olin aivan varma, et se valmentaja ois vähintään hirttäny ne, jos ne ois hävinny. Sit yhellä joukkueella oli aivan mieletön maalivahti. Siitä tulee Suomen uus Antti Niemi, jos se jatkaa jalkapalloo tarpeeks pitkään. Olin aivan kade sen potkuilleki :D. Mut joo katteltiin jonkun aikaa niitä pelejä siellä ja sit lähettiin kohti keskustaa ja Markku ja Avi vaan työnsi meidät johonki bussiin ja kerto, et sillä pääsee keskustaan.

Kyl me sit päästiin sinne ja alettiin ettiin ruokapaikkaa. Mentiin sit sellaseen johonki ihme paikkaa, josta sai hyvää ruokaa melko halvalla :P. Sit aateltiin et vois alkaa ettiin Semiä, me kun ei tunnetustikaan olla kovin hyviä kulkeen Helsingissä. No toki sit harhailtiin hetki ja hups, taas se paikka löyty ihan vahingossa, kiitos Suvin loistavan huomioimiskyvyn. Sit oli viel aikaa keikan alkuun ja päätettiin lähtee ettiin Lostari. Hah me käveltiin ja lkäveltiin ja taas hups..se löyty just sillon, kun aateltiin soittaa hannalle, et käy ettiin sen osotteen netistä :DDD

No sit kello oliki jo niin paljo, et lähettiin takas Semifinaaliin. Mentiin sisään ja todettin, et se oli pieni paikka, mutta ei se mitään. Ooteltiin, et pojat alottas ja siinä ohessa kytättiin vetyperoksidi vaaraa xDD No tulihan sekin sielti tietekin ja Suvi ystävllisesti yritti suojella mua, mutta liian myöhään :DD. Myöhemmin illalla mä sit näytin mitä mulle tapahtu sen vetyb
peroksidin takia ja Suvi vaan naro :(.

Viimeinkin kuten suuret starat, pojat alotti keikan puolisen tuntia ilmotetusta ajasta myöhemmin ja taas eka biisi oli se paras biisi, ja se sen takia, et se on ainoo biisi, minkä osaan niiltä :D. Oli tietenkin hyvä keikka ja tunnistelin jopa kappaleita sieltä ja naureskeltiin bändiläisten ilmeille aina välillä. Encoree ei tullu, koska ei pojat jättäny ekstrabiisejä, ne veti kaiken putkeen :D Hyvä keikka oli.

Sit kulutettiin hetki aikaa Semissä ja lähettiin kohti linja-auoasemaa. Löydettiin sinne pahemmin kesymättä ja istahdettiin taasen lattialle. Yks vähän sekasin oleva mies jo luuli, et meillä on joku hätänä, kun siinä istuttiin, mutta vakuutettiin, et kaikki on kunnossa. Suvin bussi tuli eka ja se meni sitten pois ja mä jäin yksin :'( Tiä koska taas Suvinki nään. No pääsin mäki bussiin ja matka kohti Tamperetta alko ja torkuin koko matkan ja painoin liian myöhään nappia ja menin sitten linja-autoasemalle asti jä kävelin sieltä.

Sellanen matka tällä kertaa, ei mitään hirveitä mokia tapahtunu onneks :))

No time for Loooooosers!!Maanantai 30.06.2008 03:20

Ja Espanjahan sen sitten voitti :DDD!! Bileet pystyyn vaan!! Oon kyl sitä mieltä, että Suvin antaumuksellinen maalikannustus siivitti Espanjan voittoon :D. Hahaa...ei mua nyt enää nukuta, kun Espanja voitti! Ei sit varmaan pidä nukkuakaan, jos vaikka lähtis keskustaan riehuun Espanjan lipun kanssa...eli jos mua ei näy vähään aikaan poliisit on poiminu mut talteen ;)

25.-27.6 <3Perjantai 27.06.2008 21:34

Suvi oli vastassa mua Lahdessa niin kun lupas ja mä kuiskutin sen korvaan jotain tosi salasta ja rutistin sitä niin kun olin luvannu :). Sit hengailtiin sokoksen Pressossa ja ootettiin Mattia, kun sillä oli mun ja Ellin asut. Oltiin just päätetty lähteen käymään Suvin kaa Film Townissa, kun Matti ilmotti olevansa Pressossa! Käytiin kuitenkin siellä Filmarissa eka ja mentiin sit takas Pressoon. Sain komeen asuni ja vieläpä VIP-kortinki. Se asu on joku hienoin ehkä!! Sitten käveltiin pitkin Aleksanteria ja enkös avaa sanaisan arkkuni just sillon kun joku hiton luontoaktivisti alko ahdisteleen meitä. Sillä aktivistilla petti pokka, Suvilla petti pokka ja myös multa petti pokka. Sanoin meinaa aika kovaan ääneen Suville ”En mä tarvii enempää miehiä mun sängyn alle!” *naur* no ainakin sillä tytöllä oli hauskaa…oli meilläkin kun hihiteltiin koko kotimatka melkein sille. Suvi opetti mulle uuden reitin kotiin ja oon aivan varma et se oli pidempi ku entiset Tehtiin ruokaa, syötiin, katottiin leffoja ja hipsutettiin koko ilta siinä sitten. Ai niin nukuttiinkin me vähä ;)

Sit valkeni niin kun toi torstai. Heräsin, kun Suvi herätti mut lastenohjelmille, kuten olin pyytäny. Syötiin aamupalaa siinä samalla ja lastenohjelmien jälkeen lähettiin kohti keskustaa, kun meillä tai siis mulla oli asioita siellä.

Mentiin kaksin Suvin pyörällä ja Suvi sai komeet mustelmat, kun ajelin kaikista töyssyistä. Ihasteltiin siinä sitten ilmaakin kun mentiin kohti kirjastoo, mutta ei ihasteltu enää kun tultiin sieltä. Alko tietenkin sataan, kun etittiin sitä pirun verotoimistoo, eikä tietenkään löydetty sitä toimistoo kysymättä, kuten ei löydetä mitään julkisia palveluita Lahdesta :D. Lopulta pädyttiin verotoimistoon ja Suvi jäi odottaan ulkopuolelle. Mä harhailin siis yksin sinne ja olin aivan varma, et meen väärään paikkaan. Löysin sit oikeen oven ja pääsin verotädin vastaanotolle. No ei mulla tietenkään ollu mitään tärkeitä lappuja mukana, mutta sain lopulta onneks sen verokortin, joten saan rahaa heinäkuussa, kun tulee palkka. Verotoimiston jälkeen ei satanu enää paljoo ja mentiin ettiin mulle vaatteita, lopputulos oli kuitenkin se, että Suvi osti paidan ja mä jäin ilman! Mentiin vielä maustemestan kautta kotiin, kun tarvittiin karkkia tulevalle keikalle!

Kotona sitten syötiin kun oltiin nääntymäisillään nälkään. Sitten oltiin koneella ja mä kiusasin suvia ^^ kerrankin niin päin :D. Siinä sitten tuskailtiin vaatteitten, hiusten ja meikin kanssa ja viimein lähettiin kohti rautatieasemaa ja Helsinkiä. Junamatka meni kutakuinkin hengissä kiitos karkkien. Meitä oli Markku ja Avi vastassa, mutta oltiin jo ulkona Hesan rautatieasemalta, kun ne vasta laittaa viestiä, et ne on raiteilla vastassa. No löydettiin ne ja mentiin kahville. Hylättiin eka paikka kuitenkin, kun Aville ei myyty siellä kahvia ;). Mentiin lopulta sitten toiseen paikkaan ja tilattiin sieltä sitten kukin mitäkin. Ootteks muuten tienny et kun kaveri sanoo, et mennään kahville, se tarkottaa nykyään kaljaa siideriä tai lonkeroo ;). No istuttiin siellä johonkin puol ysiin asti ja sit lähettiin kun iski nälkä ja keikkai alkais pian. Ostettiin kolmioleivät Sokoksen Ässästä ja meinasin ostaa kamalassa erehdyksessä katkarapu sellasen, mutta onneks mun muruseni eli Suvi huomas sen, ja ein vaihtaan sen savuloheen. Heipattiin Avi ja Markku, jotka opasti meitä himena löytään Bellyn.

Miettikää, me löydettiin Belly eksymättä, mutta oon sitä mieltä, että se johtu siitä, kun meillä oli Suvin piirtämä kartta ;). No siellä ei ollu porukkaa mainittavaks asti ennen meitä, mutta me ihastuttiin siihen paikkaan, kun siellä oli ilmanen narikka :D. Ooteltiin siinä, et keikka alkais ja mun sydän särky ekan kerran (ja kai suvinki), kun huomattiin että Heikki oli leikannu hiuksensa :S. Se toka sydämen särkyminen tulee vähä myöhemmin tässä tarinassa :D No porukkaa alko valuun sisään pikku hiljaa. Sit sitä oli jo sen verran, että pojat viitsi hivuttautua baarin puolelta kohti lavaa.

Kello jotain keikka sitten alko ja heti alkuun Little White Lies, joka oli aivan huippu livenäkin, a me osattiin se Suvin kaa…se sitten jäikin ainoonks biisiks, joka osattiin :D. Koko keikka oli tosi hyvä ja oltiin ihan fiiliksissä ja Suvi otti kivoja kuvia mulle ja eturivi alko ahdistaan, joten hivuttauduttiin tokaan riviin. Mä niin tykkäsin keikasta ja oon aivan varma, että meen myös Semin keikalle 9.7.!!! Mä niin oon tykästyny nyt My First Bandiin!

Keikka loppu ja me jäätiin hengaan Bellyyn. No nyt päästään siihen, kun mun sydän särkyy…Sillä hitto on joku BLONDI!!!! PRKL mä masennuin ja murruin ja maailmani romahti. No oltiin joka tapauksessa pilkkuun asti ja lähettiin sitten käveleen kohti linja-autoasemaa. Sitä ennen se saakelin blondin omistaja kuitenkin huuteli meille ”Oi voi voi voi”, kun kirosin sitä Blondia :DDDD. No se ei helpottanu mun oloo ollenkaan, mutta onneks löydettiin bussistationi eksymättä ja päästiin istuun sinne lattialle ja kuluttaan taas kerran aikaa sinne.

Lattianpesusetä ahdisteli meitä ja me hilattiin perseemme sivuun. No tietenkin siinä tulee nälkä jossain vaiheessa, kun on nauttinu fisuja ja muita juomia. Käytiin hakeen meille ranskalaiset siitä läheiseltä grilliltä. Suvi sai kavereita sieltä, kun siellä oli jotain sveitsiläisiä miehiä. Mentiin ranskalaisineen päivineen takas kuluttaan aikaa sinne asemalle. Viimein se bussi saapu ja me päästiin situun sinne.

Siitä kuskista tuli meidän lemppari, kun se armeliaasti kerto pysähtyvänsä Launeen Sittarilla, eikä meidän siis pitäny kävellä 5km, et päästäis kotiin. Se bussimatka meni enemmän tai vähemmän, Suvin lohduttaessa ja hipsuttaessa mua ja sit tunnustinki sille jotain noloo :D. No viimein joskus vähä ennen viittä oltiin Launeella ja käveltiin se LYHYT matka kotiin. Siinä ylämäessä sitten revettiin, kun tajuttiin, et meidän edellä menee sauvakävelijä, joka on lenkillä jo ja me vasta tulossa kotiin. Toisen kerran revettiin, kun Etlarin jakaja tuli samaan hissiin ja tajutiin, et se on töissä ja me edelleenkin vasta tulossa kotiin xD. No katottiin siinä sitten juna vielä mulla ja mentiin lopulta nukkuun.

Nukuttiin 5 tuntia, kun herättiin taas kattoon lastenohjelmia. Sen jälkeen pelattiin vielä vähä pleikkaria ja lopulta Suvi lähti saattaan mua kohti rautatieasemaan. Ostin lipun ja mentiin kolmosraiteelle ja perinteiset siellä sitten eli laulut, halit ja melkein kyyneleet. Oli ikävä lähtee, kun Suvi jäi yksin :(.

Se oli kiva reissu, vaikka välillä mun elämä luhistu täysin :DD

äänestäkää muuten MY FIRST BANDIA radioihin niin rakastan teitä enemmän kun mitään^^

[Ei aihetta]Keskiviikko 25.06.2008 01:31

1 Yö ja sitttteennn <3 hahahaaa voi sitä halailun määrää xDD ja kaks yötä niin sitten taas <333 se halailu voi olla vähän vähäisempää, mutta kuolaaminen lisääntyy xDD

*muoks* 28.6.08

Sitä halailua ja hipsuttelua ei voittanu mikään <3333 ;) ja hmmh...se kuolan määrä oli sanoin kuvaamaton, mutta myös halailut jäi todella paljon vähemmälle :D

HihihiiiTiistai 17.06.2008 00:26

oon nähny kesälomalla jo paljon julkkiksia...eka näin Erkka Weaterlundin, Antero Mertarannan ja Jukka Jalosen. Sitten näin Jani Sievisen ja se jutteliki mulle xD ja hahaa vielä näin Mika Häkkisenkin keskellä Kirkasta kesäpäivää Lahdessa. Ja ei sovi unohtaa Mr. Aki Riihilahtee, joka tepasteli puolen metrin päästä musta Ratinassa :DD

*lisäys*

Näin myös Akin ja Paulin :D

Jei <3Tiistai 10.06.2008 15:28

Hanna ja Marja oli tulossa meille torstaina ja aattelin sitten, että se keikkafiilistely alkaa siitä, mutta stten Maria ja Tia tuli meille jo tiistaina niin se alkokin vähän aikasemmin ^^. Tiistaista torstaihin Maria punkkas meillä ja se katto Suvin kanssa jonkun miljoona leffaa sillä aikaa, kun ite olin Vierumäellä tutoroimassa pääsykokeissa. Kateltiin Geishan muistelmat ja se olikin tosi hyvä leffa.

No torstai saapu ja Maria lähti jonottaan Suvin opastuksella. Ite kuluttelin aikaa ja sitä rataa. Menin jossain välissä kattoon Mariaa, Maria ja Tuomasta satamaan ja vein niille teippiä ;))). Ne väänsi ICE-kyltin keikkaa varten. Kun olin vieraillu niiden luona, menin kaupunkiin ja aloin odottaan Suvia, kun se pääsi töistä vasta joskus vuonna kapula.

Siinä odotellessa eräs spurgu koitti saada mut laittaan sen katkenneen tupakan roskiin, mutta juu ei nyt ollutkaan mulla roskista siinä, joten kehotin sitä ettiin aivan oman roskiksen. Vihdoinkin Suvi tuli ja me mentiin juomaan persikka smoothiet, vaikka tarkotus olikin mennä päiväfisuille. Oli vaan niin kuuma, ettei fisu maistunu. Odotettiin, et kelloi ois jo niin paljon, et Hannan ja Marjan juna tulis, mutta tuskallisen hitaasti se aika kulu. Ehittiin ostaan jo uus jonotusvihkokin, ennen kun mentiin niitä asemalle vastaan.

Lopultakin päästiin asemalle ja saatiin sieltä jotkus pirun lehtiset jostain pirun humppafestareista. Saatiin selville raide, jolle tytöt tulis ja sit mentiin sinne odottaan junan saapumista. Mua jännitti ihan pirusti, mutta ainahan mua jännittää. Viimein se juna tuli!!! Syöksyin pupun kaulaan ja sen jälkeen Marjan. Marja oli aivan kuollu, kun se oli istunun koko päivän auringon paahteessa ja me vielä laitettiin se käveleen meille :S.

Tehtiin pitsaa meillä ja sitten vielä minä ja Hanna mentiin kauppaan ostaan jotain syötävää leffaa varten. Ostettiin paprikaa, kurkkua ja porkkanaa dipin kera. Katotiin kolmas piraatti ja syötiin kun hevoset…tai ainakin minä söin. Sit mentiinkin jo nukkuun, että oltais pirteitä seuraavana päivänä.

Suvi haki Anun keskellä yötä junalta ja me sitten noustiin akns pikkuhiljaa siitä, kun Anu tuli. Saatiin kaikki tarpeellinen kasaan ja lähdettiin kohti satamaa, ensin bussilla keskustaan ja siitä kävellen Sibbetalole. Laulettiinkin vähän siinä kävellessä. Päästiin sinne ni huomattiin, että siellä oli vaan muutamia ihmisiä ennen meitä!! Tosin Suvin kanssa oltiin hieman epäluulosia eturivin suhteen kiitos ikimuistoisen Verkkiksen keikan. Asettauduttiin siihen sitten aloillemme jonon hännille ja alotettiin jonottaminen.

Pian huomattiin tuttuja ihmisiä jonossa ja kaikkee. Meitä myös haastateltiin Etlariin ja harmittelin, kun EI PÄÄSTÄ eturiviin. Pelattiin korttia, mentiin peiliä ja solmua ja jotain jalkajuttakin ja meillä oli tosi kivaa. Käytiin kaupassa pariin kertaan, syötiin jätskiä housujen kautta, käytiin miljoona kertaa vessassa, kiusattiin järkkäreitä, laulettiin, nukuttiin ja otettiin valokuvia. Jonotus meni helteestä huolimatta suhteellisen nopeesti. Ehittiin kirjottana puolivalmis Pauli-tarinAKI ennen kun varsinainen jono muodostu portin eteen.

Huomas, että toi tapahtuma järjestettiin ekaa kertaa, koska järkkärit ei tienny mistään mitään. Sinne rakennettiin narikkaki vasta, kun ekat jonottajat vihjas, että makuupusseja EI oo kiva viedä eturiviin. No se narikka saatiin sinne, mutta kamat sai narikkaan vasta kun ihmisiä alettiin ottaan sisään alueelle. Jätettiin Marjalle narikkakassi, et se vie sen narikkaan ja Suville kaikki muut kassit, jotta kaikkien ei tarvis jäädä turvatarkastukseen. No sitten otettiinkin sellanen armoton spurtti kohti lavaa ja voi hitto me päästiin ETURIVIIN!!! Mä siis valehtelin kaikille Etlarin lukijoille julkisesti, koska väitin, ettei päästä eturiviin xDDD.

Gian Leap alottikin sitten setin ja liekö johtu pitkästä jonottamisesta vai hyvästä säästä, mutta ainakin minä ja Suvi oltiin aivan fiiliksissä siellä. No meidän fiiliksiä hieman latisti Ari Koivunen, jonka keikan parasta antia oli sen välispiikit. Duudsonit viihdytti meitä siellä kans juonnoillaan. Kotiteollisuuden aikana tää tyttö haukotteli ja odotti vaan, että pääsee ostaan ylikallista festariruokaa ja vessaan. Menihän sekin setti siinä sitten ja sain ruokaa ja pääsin vessaan ja ihmeen pian alottikin Teräsbetoni. Niiden setti oli ihan jees ja tunnistin jopa pari biisiä ja huusin ääneni käheeks jo melkein siinä. Teräsbetoin aikana tietenkin alko sataan vettä kiitettävästi ja me kastuttiin, mutta noh…seuraava bändi lämmittäis kuitenkin olon kummasti. Sitten alkokin se piinallinen vika 45 minuuttia ennen ärriä. Mua alko tietysti jännittään ja kaikkee. Viimeinkin muutamine laulujen ja Rasmus huutojen jälkeen pojat tuli lavalle ja show sai alkaa. Hittibiisejä setti täynnä, mutta tuli huudettua ja hypittyä. Toki jotain pientä ekstraakin tuli nimittän Ghostbustersin ja Playboysin sellanen yhdistelmä. Se villitsi yleisön täysin. Ja jos joku jäi siinä kylmäks, ni ITS viimestään räjäytti yleisön. Ja tulihan se Liquidkin ja hyvä ettei tullu itku silmään.

Liian nopeesti se keikka taas meni ja viimeset biisit soi vaan kaikuna päässä sen jälkeen kun Suvi nappas Akin kapulan (tosin se nappas sen jo ennen encoree) Ja kettu se kehtas vielä valittaa, ettei voi taputtaa kapula kädessä. Jos ite oisin saanu kapulan, oisin puristanut sitä kaksin käsin, tajuamatta keikan jatkumisesta mitään. Sain mä kuitenkin biisilistan. Haettiin kamat narikasta äänet käheinä ja mentiin vielä hihhuloimaan toiveikkaan abäkkäriaidan taa et saatas nimmarit. No nähtiin kun Aki vaan katteli telkkaria siellä ja Pauli kiusas meitä kävelemällä siellä ees taas. Suvi, Anu ja Marja oli jo luovuttamassa, kun viimein Aki palkitti meidän odotuksen ja tuli jakaan nimmareita ja jutteleen meille. Paulikin tuli ja mun kesän pelasti ehkä se, et pojat tulee Tampereelle keikalle syksyllä. Oltais haluttu, et Aki ois vielä nauranu meille, mutta aika heikosti se meni. Musta ja Suvista tuli vielä pervojakin Akin mukaan, mutta hahaa ei se haittaa :DD.

Sitten pojat lähti autoon, mutta ei ne mihinkään päässy, kun portti oli kii. No onneks me fanit oltiin avuliaita ja avattiin niille se portti ja ne vaan nosteli peukkuja meille :PP. Sitten taksitolpalle odottaan takseja. Ekassa satsissa tais mennä Marja, Maria, Suvi ja Anu. Minä, Hanna ja Tia mentiin seuraavaks ja Tuomas ja Mari tuli viimesinä. Mun kämpässä ei oo ikinä ollu 9 Rasmus-fania samaan aikaan, historiallinen hetki ;)). Kaikki nukku meille enemmän tai vähemmän mukavasti joko kovalla lattialla tai ylipienellä sohvalla :DDD. Vieraat oli kohteliaita ja oli kiva majottaa ne. Aamulla porukka hälveni meiltä ja saatettiin kipeeks tullu Marja junalle. Häröiltiin vielä kaupungissa, kunnes nälkä pakotti meidän Subiin 15 METRIN leiville. Päästiin kotiin viimeinkin.

Se päivä meni ihan jossain väsymyksen ja hysterian sekamelskassa ja naurettiin kaikelle ja puhuttiin ihan sekoja. LakuAki oli ehkä paras väläytys. Lisäks Anu teki mulle rastat <333. Katottiin myös Gilbert Grabe ja syötiin sipsejä. Oli aivan ihana ilta ja hööööh sitten piti nukkua taas, että saariin Anu ja Hanna junalle ajoissa.

Totta kai oltiin molemmat Suvin kaa katottu bussit vääriin ja mentiinkin sitten sunnuntaina taksilla asemalle, mutta hahaaa se tuli halvemmaks, kun jos oltas menty bussilla. Perinteisten laulujen ja kuvian jälkeen lähetettiin Anu matkaan. Sitten hankittiin Hannalle lippu ja samojen rituaalien jälkeen Hannakin lähti pois. Tuli ikävä jo sillon ja melkein taas itku pääsi. Sitten Suvin kaa käveltiin kotiin, missä mun piti pakata ja tiskata ja vähä siivota vieraiden jälkiä. Oli aika haikeeta pakata, kun lähdin 2 kk Tampereelle ja jätin Suvin yksin Lahteen. Aika nopeeta mun iskä tuli hakeen mut ja halailtiin Suvin kaa haikeet hyvästit :D mutta kyllähän me nähään kesän aikanakin.

Tässä tää tarina tais tullakin. Unohdin tosin sen, että sateenvarjoja voi kutsua nykyään myös hamstereiks…kysykää toki Hannalta lisää :DD. You can Stand under my hamsteri eri eri e e e under my hamsterii eri erii e e e e e e e eeeee

[Ei aihetta]Tiistai 10.06.2008 00:15

Oli aivan ihana vkoloppu!! lisää juttua siitä sitten kun mulla on tylsää ja saan itstäni aikaseks kirjottaa jotain :D Kiitos niille, jotka oli mun kanssa jakamassa tätä vkoloppua

KesälomaaSunnuntai 01.06.2008 01:52

Tuntuu hyvältä olla lomalla ja vielä paremmalta se tuntuu, kun on niin monta asiaa, mitä odottaa :). 6.6.08 iiks ei malta oottaa :)). Sitten viikko siitä en malta myöskään odottaa... ;)) Kaikkee pitää odottaa aina..:D ja odottavan aika on aina pitkä.. :P

Mela pystyyn ja menoks :)))Torstai 29.05.2008 19:13

Koko koulu vuosihan alko meidän mukavalla vaelluksella Evolla, no se myös loppu hieman samaan tyyliin eli 4 päivän melontaretkellä Päijänteellä. Matkaan lähdettiin Padasjoelta, mistä saatiin kaikki tarvittavat kamat. Tosin ei lähetty ihan heti matkaan, koska jokaisen täyty ensin suorittaa harjotus, jossa mulittiin vedessä kajakin kera. Siis toisin sanoen piti osata paeta kajakista, jos se sattuus kaatuun. Ei ollu lämmintä vettä ei, mutta oli sekin jo aikamoinen kokemust. No kun kaikki oli mulinu, köyttäny kamat kii inkkarikannotteihin ja tehny lounaan trangioilla päästiin viimein matkaan.

Oli aika hemmetin vaikee ohajata sitä pirun inkkaria, kun ikinä sellasta ollu koittanu ees. Onneks oltiin siinä pareittain. Aika nopeesti pidettiin tauko, kun alko aallot oleen hieman korkeemman puoleisia ja me vaihdettiin sillain, et Henkka ohjas ja mä vaan meloin. Kun ei osaa tekniikkaa niin kädethän siinä nopeeta väsy. Ei onneks ihan hirmusen pitkä matka ollu ensimmäiseen yöpymispaikkaan, vaikka sinnekin kyllä sai jokusen tunnin meloo ennen kun oltiin perillä. Viimein se saari sitten löyty ihaninen hiekkarantoineen ja notskipaikkoineen. Laitettiin Henkan kaa teltta pystyyn ja tehtiin päivällinen, jonka jälkeen olikin sitten iltapiirin aika. Kaikilla oli vähä samat fiilikset eli et oli kivaa, vaikka satokin välillä ja oli hieman kylmä, mutta mukavaa silti ja ilosilla mielin vielä istuskeleen notskille ja sitten nukkuun.

Enemmän tai vähemmän hyvun nukutun yön jälkeen pakattiin kamat taas inkkareihin ja lähettiin meloon. Alkuun meno maitto ihan kviasti ja temppuiltiinki niitten inkkareiden kanssa sillain, et keskellä järve vaihdettiin paatteja ja melottiin uuden parin kaa :) Taas pysähdyttiin lounaalle ja mun ja Henkan lounas oli hyvin saman tapanen kun ennenkin eli pastaa ja nuudeleita :D. Mutta sit taas jatkettiin melomista uusien parien kaa ja me ei oikein enää oltas haluttu meloo. Niinpä me siis päätettiin muistella mennyttä vuotta ja naurettiin niin, että sattu mahaan ja melominen oli mitä sattu. Kyllä se matka siitä sitten jotenkin taittu, vaikka suoraa sanottuna se melominen vitutti jo tosi paljon. Päästiin onneks perille joskus ja joulunu. Syötiin taas Henkan kaa maittava illallinen, jonka jälkeen oli taas teltan pystytys ja iltapiiri. Iltapiirissä meitä peloteltiin karhulla, kun ohjaajat kerto, että siinä saaressa oli karhu ja että yöllä on vahtivuorot sillain, että pareittain kuljetaan trangiaa kalistellen ympäri saarta ja pidetään karhua loitolla. No huijaustaha se lopulta koko karhu oli, mutta kyllä se koko porukan pisti aika vakavaks. No siinä sitten ilta meni tosi kviasti notskilla istuen, makkaraa syöden ja jutustellen. Menin vähä aikasemmin nukkuun, kun Henkka, mutta en mä mitään unta saanu. Sitten Henkkakin tuli jo ilosesti jutellen nukkuun :D.

Nukuin sen yön tosi hyvin ja aamulla heräsin pirteenä uuteen päivään ja mikä parasta, AURINKO paisto pilvettömältä taivaalta. Vaihdettiin kamat kajakkeihin ja se tavaroiden mahduttaminen niihin olikin taitoo vaativaa puuhaa. Saatiin Lauran kanssa ahdettua meidän kamat kaksikkoon ja ei muuta kun koko poppoo matkaan aiva uusilla kulkuneuvoilla. Oli pikkusen hakemista Lauran kanssa sen kajakin ohjaamisn ja etenemisen kanssa. Saatiin lopulta muutaman hikisen vartin päästä sekin toimiin ja matkanteko oli aivan ihanaa. Aurinko paisto, järvi oli tyyni ja juttu luisti ihan mahtava päivä. Lounaski syötiin kivalla hiekkarannalla ja otettiin aurinkoo jo muutenkin palaneisiin kasvoihin ja käsiin. Päivä meni tosi nopeeta ja me oltiin majapaikassaki nopeesti. Oltiin melottu tosi paljon, mutta ei se siltä tunutu, kun kajakeilla matkaaminen on todella paljon mukavampaa kun inkkareilla. AInoo mitä mua pelotti oli se, et kaadutaa sillä. Onneks ei kaaduttu.
Illalla kun sitten oltiin majapaikassa pystyteltiin vaihteeks telttaa, syötiin lounasta ja vietettiin iltapiiriä. Iltapiiri oli aivan mielettömän levoton ja me vaan naurettiin ja käytiin läpi koko reissua. Ihan tosi kiva päivä takana ja vika yö edessä. Vähän haikeet fiilikset, kun alko tajuaan, et vuosi on lopussa ja porukka hajaantuu ympäri Suomee kesäks ja nähäänki vasta elokuun lopulla seuraavan kerran. Lisäks haikeeta oli se, et edessä oli enää yks mitätön matka melottavana ja reissu oli päässy ilmojen puolesta vasta alkuun. No olihan siinä vielä ilta nuotiolla ja seuraava aamupävä yhteistä aikaa.

Tosi lyhyeeks jääneen yön päätteeks herättiin 6 aikoihin aamulla ja Henkka keitteli meille puuroo sillä aikaa, kun mä kokosin telttaa. Taas kamat kajakkeihin, kajakit vesille ja sitten nauttimaan vikasta aurinkoisesta melontapätkästä. Se pätkä meni tosi nopeeta ja me laulettiin Suvivirsi matkan aikana, koska oli vika koulupäivä ja kesäloma alkamassa. Lisäks laulettoom Liikunnanlaitoksen oma laulu ja muutenkin vähä koittiin jotain lauleskella siellä. Jussin erikoinn oli Valehdellaan ja Mirkalta ja multa taittu nätisti "Juu aar mai swiitest dreem..." enempää ei osattu laulua, joten tota vedettiin lähs joka päivä.

Liian pian tultiin "kotisatamaan" ja liian pian loppu koko reissu. Kamojen purkamisen ja kajakkien huoltamisen jälkeen makoiltiin laiturilla parisen tuntia ja otettiin aurinkoo ja ootettiin, et bussi hakee meidät takasin Lahteen. Bussi tuli ja vei meidät koululle...porukka hajaantu kukin suuntaansa ja siitä se sitten kai alko, kesäloma.

Oli aivan huippureissu ja kiitos kaikille mukana olleille. Mela pystyssä kesänviettoon ;))