IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat -

Pulkkamäki kutsuuu!!!Maanantai 24.11.2008 16:59

15.11.08 Seikkailua HelsingissäSunnuntai 16.11.2008 14:51

Joo lähettiin joskus 11 junalla Helsinkiin Suvin kaa kuunteleen, mitä PMMP kertoo kirjastaan. No junamatkan puolivälissä Suvin viereen istu sellanen tajuttoman pahalle haiseva naisihminen :S Kyllä se matka siitä sitten taittu, vaikka vähän tuoksahtavissa merkeissä.

Helsingin päässä suunnattiin Kamppiin ja Suomalaiseen kirjakauppaan. Sitten palloiltiin siä jonkin aikaa ennen kun PMMP alotti. Lopulta sitten kello tuli yks ja tytöt ja pojat asteli stagelle, joka ei ollut kyllä mikään kunnon stage :P. Ne oli kauheen pirteitä tai sitten vaan vieläkin pienissä, kun ne oli ollu radalla perjantaina :D. No sit toki ne jako nimmareita ja Suvi pyys kirjaansa ja mä Jadelle paperilappuselle. Sitten voivottelin Paulalle, ettei mulla oo kirjaa vielä, mutta totesin, että tuun sitten Tampereelta hakeen nimmarit, kun saan synttärilahjaks kirjan. Sit Paula kysy, et koska mulla on synttärit ja totes "Hah no sillon sit!" Sitten Suvi pyys kans ne nimmarit ja se totes, että sillä tulee ihan joulu mieleen ja Paula vähä katto sitä pitkään, kun se viä lisäs, että sillä tuli jo kaks kuukautta sitten jouluolo :DD. Sitten hittolainen tulee hauska jutustelutuokio poikien kaa, voisin laittaa sen tähän :D

Juho "Tulitte sitten Lahdesta asti tänne"
Suvi "Joo kun mennään illalla viä Apiksen keikalle, ni samallahan tää tässä"
Mikko "Jaa missäs Apulannalla on keikka?"
Suvi "Nosturissa"
Heikki "Kai te tuutte taas MFB:n keikalle?"
Suvi "No ei tän vuoden puolella (ja pitkä slitys siihen, et miks ei) Koskas en vuoden puolella on keikkoja?"
Heikki "No helmikuussa"
Suvi "Hyvä me tullaan niille kaikille"

Ja mä ujona siellä taaempana seison :D Sitten jäätiin palloileen sinne kirjakauppaan viä, kun meillä oli AIKAA aivan sikana. Seisoskellaan siä ja "vakoillaan" poikia. Sitten Heikki heiluttaa Suville, kun se lähtee ja mä IDIOOTTI seisoin SELIN siihen sillon :''''''''''''''''''''''''(. No toivuin siitä järkytyksestä aika nopeeta ja mentiin sitten ahdisteleen Paulaa Ilveskeikan takia, ja käytiin huvittava keskustelu siitä, miten pääsisin sisään keikalle, jonne on ikäraja 22 :D Lopulta Paula ehdotti, että varaan hotellihuoneen sieltä, mutta hylkäsin sen ajatuksen kuitenkin ja lopulta senkin, että meen keikalle, mutta Paulan kaa oli tosi kiva jutella.
Palloiltiin sitten vielä hetki siellä kuunneltiin mitä Uniklubin kirjahaastis ja päiviteltiin niitä hassuja tyttöjä, jotka näytti siltä, et ne ois ollu yötä siellä, jotta ne pääsee eturiviin kuunteleen bändin haastista.

Sitten kierreltiin ympäri Kamppia ja Forumia ja molemmat totes olevansa liian rahattomia ostaan mitään. Sitten koitettiin kovasti tavottaa Emmiä, et oltas nähty se, mutta sillä oli peli eikä se ehtiny näkeen :(. Sitte mentiin Chico's nimiseen paikkaan syömään ja pähkäiltiin tovi ruokien kaa ja pähkäiltiin, pitäskö tilaa viiniä, mutta ei me sit jaksettu :D. Ruoka oli tosi hyvää, vaikkakin mulla oli lieviä ongelmia sen pienen maissin kanssa, joka mun annoksessa oli :D Mut oli tosi hyvää ruokaa ja tulin tosi täyteen. Käytiin muuten ostaan mulle sateenvarjo Anttilasta. Pyörittiin aj hyörittiin siä tovi, kunnes kysyin tädiltä, missä on sateenvarjoja ja totta kai me oltiin kävelty suoraa niiden ohi, muttei oltu huomattu niitä :D. Sain sateenvarjon ja matka kohti Nosturia saatto alkaa.

Käveltiin toki heti ensiyrittämällä oikeeseen suuntaan (niin varmaan). Sitten äiti soittaa jurs kriittisellä hetkellä ja se menee siihen typerään harhailuun taas :D Onneks sitten Helsingissä asuu niin avuliaita ihmisiä, että ne neuvo meidät perille. Mutta tosiasiahan on se, että me seistiin n. 100m päässä Nosestä xDD

Siellä ovien takan oli käsittämättömän vähän porukkaa (4) ja kellokin oli jo neljä, ovethan aukes siis 21.00. Istuskeltiin hetki ja mä taas onnistun avaan suuren suuni aivan loistavaan aikaan. Alan siinä suville pohtiin, "mikäs sen saasta tytön nimi olikaan, joka nähtiin klubilla" sit sieltä kuuluu "Se oli MINÄ!!" Eikös Sanna istu siellä ja mä nolostuneesti kysyn "Niin mikäs sun nimi olikaan?" xDD. Joo sitten saatiin porukkaa leikkiin taas ja meitä alko sellanen Keisarinna valistaan ja naurattaan :D Sinne oli siunaantunu muutama henki jo lisää kun se keisarinna tulee selittään meille jotain siitä kuinka Apulanta palaa helvetissä ja kuinka kaduilla ois verta, jos Toni ois keisari. Hän oli itse keisarinna ja miehensä keisari ja sit se kerto, että Sipe oli mukava, kun kiitteli häneltä saamaansa tyrnimehupulloo. Sit se kerto olevansa tältä palneetalta, kun joku kysy että missä se asuu. Ja totespahan vielä, että me ei ymmärretä mitään suomesta :DD Oikeesti kun meillä meinas pettää pokka ja pettikin xDD.

Sitten me vaan jonotettiin ja jonotettiin ja haettiin Sannalle Kokista ja jonotettiin ja plaah. Sitten muodostettiin riidan kautta jono siihen, kun eräät mieshenkilöt jotka oli jonottanu jotain puolituntia siinä alko valittaan kun mennään niiden eteen siihen jonoon STANA me oltiin jonotettu jotain 4 tuntia ja mitä ennen olevat 6 ni eikös meillä oo etuoikeus mennä niiden eteen. Saatiin jono muodostettua ja päästiin oikeille paikoille jonossa. Sitten Sanni, Siri ja Ottoki tuli sinne ja se vika tunti meni tosi hitaasti. Riisuttiin ittemme topeille, että pääsee narikasta nopeempaa ja kylhän me sitten eturiviin päästiinkin, vaikkakin niiden sisäänpäästö kusi totaalisesti, kun ei niillä oli narikassa vaihtorahoja valmiiks. Sit Jermaine alko lämppään ja ne oli niin sulosia ja hyviä!!!! Sitten vielä vikat 45 minuuttia ja Apis alotti.

Keikalla tuli tosi paljon uusia biisejä, joita en todellakaan osannu, mutta tuli onneks vanhaaki ja oli kivaa ja aivan järjettömän kuuma. Hiki vaan valu, vakkei ees hyppiny. Nose saa suuren suuren plussan siitä, että ne tarjoili vettä sieltä lavan edestä janoisille!! Aika meni tosi nopeesti ja sitten se keikka jo loppukin. Hitsiläinen. Ja biisilistat viedään käsistä, vaikka me ne pyydetiin PRKL. Sit vessan kautta narikkajonoon, joka oli tuhottoman hitaasti liikkuvaa laatua, mutta onneks ollaan hyviä röyiin ohi xD. Ulos kun päästiin Sanna oli odottelemassa poikia siellä ja mentiin sitten sen seuraan. No Suvi ja Sanna lähti juokseen Tonin perään, mutta turhaan. Sitten ooteltiin sipee, mutta ei me sitä bongattu. Sitten hahaa, ehkä illan kohokohta, mä bongaan AKIN!!! Juostaan Suvin kaa se kii ja tui se oli lutunen. Se oli ollu kaverin synttäreitä juhlimassa Nosessa ja kyseli oliks kiva keikka ja tuli mun kaa kuvaan aivan loistavalla ilmeellä ja se muisti meidät :D ja awwwws olin ihan taivaissa. Se oli niin mukava taas kerran.

Sit harhailtiin oikeesti eksymättä takas Kamppiin bussia ootteleen. No ollaan oltu siä hetki ni Sanna pelmahtaa sinne ja kertoo, että Sipe oli menny ja et se päätti tulla sitten meidän luo. Sen kaveri tuliv asta joskus 3 jälkeen sitä vastaan. Meidän bussi sitten tuli ja me emntiin siihen. Me saatiin matkaseuraa pienessä sievässä olevasta nuoresta miehestä. Se oli kyllä ihan hauska ja sillain. Oltiin sitten lopulta 5 aikaan kotona, eikä harmi kyllä nähty Etlarin jakajaa :D. Nukahdin heti kun menin sänkyyn.

Mutta siis ihan loisto päivä. Harvoin sitä näkee PMMP:tä Apista ja osaa Rasmuksesta saman päivän aikana ja ottaa huomioon, että vaan yhellä bändeistä oli keikkaa ;) Hups Uniklubi unohtu :DDDD Mutta siinä oli sen päivän seikkailut, pian taas lisää...ehkä...tai sitten ei, kun Suvi lähtee Leville, eikä mulla oo seikkailuseuraa :(

[Ei aihetta]Torstai 06.11.2008 22:23

Ei oo kiva, kun bändit julkasee DVD:itä ja sitten niillä on tietenkin taltioituja keikkoja ja sitten tietenkin ne alkaa himotteleen ihan sikana ja sitten haluaa heti paikalla keikalle!!!

HöhKeskiviikko 05.11.2008 17:01

Oon ehkä unohtanu päivitellä tänne muutaman keikkakokemuksen. Ainakin PMMP:n salakeikka ja MFB:n Tampereen keikka on jääny kokonaan raportoimatta. Tosin voi olla parempi, ettei siitä MFB:n keikasta ainakaan hirveesti raportoi, se kun sattu oleen sellanen varsin kiva Yo-talo keikka ja sieltähän tunnetusti saa opiskelijakortilla tiettyjä etuisuuksia :D Se PMMP:n salakeikka oli tosi ihana ja mahtava ja huippu. Eturivi tietenkin ja matkalaulun aikana täyttä sekoilua :DD Just niin parasta. Ikävä keikalle <33 HIh...sain biisilistankin, joka tosin oli tahriintunut suklaalla, muttei se haittaa :D

[Ei aihetta]Maanantai 03.11.2008 22:34

Aivan uskomatonta, miten koulu voi pitää kiireisenä, vaikka vasta viikko käyty uutta jaksoo. Nytkin on ainakin 5 eri tehtävää, jotka pitää hoitaa ja kaikki kun ei oo mitään tunnin parin tehtäviä... :(
Jebujee…tässä nyt sitten tää laajennettu versio keikkakertomuksista :) Elikkäs Tampereen keikka oli eka ja sehän oli 5.10.08 tasan kuukausi siis Adorran preview partyn jälkeen. Suvi tuli meille jo lauantaina ja menin sitä vastaan linja-autoasemalle. Se tuli kantamustensa kanssa ja käveltiin siitä sitten Riikalle hoitaan Ollia hetkeks. Olli tykkäs kyllä Suvista ja meillä oli ihan kivaa. No Jouni sitten heitti meidän kotiin ja Suvi sai jonkun ihan ihmeen lastenhoito viestin, jolle me ehkä revettiin aika pahasti. Päästiin meille onnellisesti sitten.

Meillä oli tylsää joten lähtettiin kattoon onko porukkaa yötä jonottamassa Pakkiksen edessä. Oli siellä kaks urheeta heppua. Anteeks en muista teidän nimiä :(. Juteltiin niiden kaa hetki ja sitten lähettiin kiireesti takasin, et ehittiin näkeen BB. Sit tietenkin kikatusten sun muiden jälkeen nukkuun, et jaksettais herätä tarpeeks aikasin seuraavana aamuna.

Aamu koitti harmaana ja väsynenä ja huonona tukka-aamuna. Mutta päästiin kuitenkin joskus 10 aikaa Pakkiksen eteen, missä porukka oli lisääntyny…siis sinne oli tullu lisää jonottajia. Tutustuttiin Heidiin ja kyttäiltiin kelloo odottaen Maria, joka on ikuisesti tervetullut meille yöks. Siinä sit ähettiin tosi fiksuina Suvin kaa lkauppaan ostaa karkkia, mutta tultiin tosi nopeeta takasin, kun kaupat ei todellakaan ollu vielä auki. Houkuteltiin kavereita leikkiin, mutta aika nihkeesti saatiin porukkaa kasaan. Kuitenkin jotain n. 6 rohkeeta uskaltautu mukaan solmuun, norjalaiseen jalkaleikkiin ja miekkailuleikkiin. Mukana oli mm. Sanni, ?Siri? Mari ja sitten ööh Suvi ainakin. Kerro toki, jos en maininnu sun nimee ja olit mukana leikissä, asia korjataan! Leikittiin jonkin aikaa ja sit lähettiin Suvin kaa uusiks kauppaan ja saatiin karkkia.

Sitten mutusteltiin niitä ja leikittiin vähä lisää. Sitten iski nälkä ja Sub Way kutsu meitä. Otettiin 15m tai cm leivät ja tultiin takas jonoon. Porukka alko lisääntyyn taas ja kylmyyskin hiipi hiljalleen luihin ja ytimiin. Onneks Sanni, Mari minä ja Suvi ja ehkä jokkut muutki lähettiin kiertään pakkista ja pelleileen. Oli kivaa ja käytiin Tullintorilla vähä leikkimässä ja meinattiin ottaa Laurille auringonkukka lahjaks, mutta paikalla oli liikaa turvakameroita ja muita ihmisiä, joten jätettiin se väliin. Nähtiin myös Mariko pyyhe päässä ja joku VHB:n heeboki. Ja meillä oli tosi kivaa, kun laulettiin juostiin hypittiin ja pelleiltiin :D.

Sit aika alko jo läheneen kuutta ja Outi tuli paikalle. Outista tuli meidän narikkavastaava ja purettiin kaikki kamat sille, jotta ite päästiin juokseen eturiviin. Osasin ajottaa riisuutumiseni oikein ja hytisin toppi päällä korkeintaan minuutin. Sit järkkäreiden kielloista huolimatta, kaamee ryntäys saliin, ja tietenkin hirveellä ryminällä eturiviin. Mut me päästiin eteeeeeen!! Paulin kohdalle kutakuinkin. Sitten levittäydyttiin ja varattiin muilleki eturivin paikkoja.

Mariko alotti ja se ei ollu ihan kovin nautinnollista kuunneltavaa eikä katseltavaa, mutta kyllä sekin sit meni. Sitten WHB alotti kans ja suurimman huomion vei Eero jossain vaiheessa, kun se tuli kuvaan siihen meidän eteen VHB:n keikkaa. En rottanu koska VHB vaihto biisiä, mutta onneks yleisö taputti ni se autto vähä. Sit alko se piinaavin tunti. Noi kirjotti toivelappusen pojille ja Myselfin sanatki ja annettiin se jolleki valo-/miksaajahepulle, joka lupas toimittaa sen pojille. Se ei tainnu koskaan toimittaa sitä perille. Tuli mieleen, et se lappu kyllä kirjotettiin ootellessa WHB:ta, koska Suville tuli kesken VHB:n vedon mieleen, et Myselfin sanoista puuttuu yks osa kokonaan, mutta ei se ois sinne mahtunutkaan. Ooooooh sitten alotti meidän nallebändin. Ja Akilla oli ehkä joku sulosin paita ikinä…siinä oli nallen pää ja sen alla ristissä kaks ?luuta? sillain et se oli muka pääkallo ^^. Mut pojat veti hyvin ja kuultiin Small Town koska Akin rummuissa oli vikaa :D LIsäks Eero veti vähä Poooppedaa. Oli kyl mahtii ja ihanaa!!! Keikka meni suuberüüü¨bernopeeta.

Keikan jälkeen saatiin siltä samaiselta miksaaja-/valoheebolta fantaa, kun janotti :D. Sit porukka oli rynniny ulos syysmyrskyyn oottaan nimmareita ja mä ja Suvi ihan vaan narikkajonon hännillä bongattiin Eero :D. Sit poseerasin sen kaa kuvassa ja Eero oli tosi kiva ja ihana. Sit mentiin muiden luo ja ooteltiin hetki, josko pojat ois tullu ulos, mutta päätettiin lopulta lähtee pois, koska oli kylmä ja märkä ja väsy. Käveltiin kaameessa myrskyssä kotiin ja AAAAAAAAAAAAAAA unohdin… SAIN AKIN KAPULAN! Niin no meillä oli jotain 5 tuntia aikaa nukkua, kun Marin juna lähti, mutta ei se koskaan menny siihen junaan, kun myrskys liikaa. Sit ne lähti Suvin kaa kai joskus 9 bussilla Lahteen. Että sellanen Tampereen keikkareissu. Kertokaa, jos unohdin jotain tähdellistä…Sanni, sä ainakin voit kertoo, jos jotain jäi.

Sit ois vuorossa tää ihana Kultsa eli 12.10.08 Helskinski. Eksyiltiin Suvin kaa mun Sedältä Kultsalle ja todettiin heti alkuunsa, ettei eturiviin taida olla asiaa. Bongattiin kuitenkin Sanni sieltä heti ja Heidikin ja majottauduttiin niiden kanssa sinne, kunnes mun Hese ateria jäi pahasti kesken, kun Aki, Eero ja Lauri tupsahti paikalle. Pääsin Akin kaa kuvaan se totes, et on todella harmillista, kun mun hampurilainen jäi kesken :D. Päästiin nauttii ateria loppuun ja mä koitin bongata Mariaa, kun mun piti saada rahaa, mutta se ei sitten kuulemma tullukaan, eikä mulla ollu rahaa.

Me leikittiin taas…ja Sanni oli niin ihana, kun se oikein ilmotti, ettei ne oo voinu leikkiä, kun kukaan ei oo ollu leikittämässä niitä :D. Saatiin isompi poppoo, kun Tampereella leikkiin ja meillä oli aivan tajuttoman hauskaa. En ees muista, mitä kaikkee me hulluiltiin, mutta siis oli toooosiii kivaa. Me käytiin Nannan kanssa vessassa Baarissa ja se ois maksanu 2€, mutta siellä oli kiva baarimikko ja se ei periny meiltä maksua.

Pyydettiin VHB:n poikiaki leikkiin, mut niillä oli kiire. Me juostiin, leikittiin aerobicattiin (mä muka ohjasin). Sit me solmuiltiin ja leikittii norjalaisiaki :D Sitten Me kiusattiin meidän nuorimmaista, kun se luuli aina, et Lauri ois jossain, kun sanottiin vaan, että ”Hei tuol on mies” Sit hahaa…me heiluteltiin autoille xDD Jonon etupää siellä pilkkaski meitä siitä, mutta meillä oli ainakin hauskaa. Sit me vielä vähän koitettiin bongailla Lauria, mutta turhaan. Siinä jossain välissä jonosta oli ehtiny tulla jo jopa jonon muotoinen ja me todellakaan ei ees elätelty toiveita eturivistä.

Sit huaah viimeinkin jonkun miljoonan vuoden odotuksen jälkeen ne ovet aukes, ja tietnkin myöhässä. Se sisäänpäästäminen kusi niillä tosi pahasti ja hahahaaaahahahhahhaaa päästiin kuin päästiinkin eturiviin. Meidän leikkiporukka levis aika pahasti ympäri eturiviä :(. Mariko siinä sitten alotti ja se oli aivan fiiliksissä, kun porukka oli jopa mukana keikalla. Mun ja Nannan keikan kohokohta oli se kun Marikon basisti huusi meidän kaa kilpaa ja me kehuttiin sen kenkiä :DDD. Oli kivaa. VHB oli VHB ja olin aika väsyny. Sitten viimeinkin Rasmus alotti ja huaaah…oli aivan ihanaa. Ne veti kaikkia kivoja biisejä ja huudatti meitä ja kaikkee ihanaa. Sit voi jessus ne sai kultalevytki ja sit kuvattiin pätkä uutta musavideookin ja ITS oli jotain parasta ja Lauri lähti kesken lavalta pois ja sit me saatiin huutaa sitä takasin sinne. Olin aivan puhki keikan jälkeen!! Sit ooteltiin ulkona vielä, et pojat ois tullu, mutta meidän bussi lähti kohti Lahtee ja Tamperetta.

Matka linja-autoasemalle oli tosi levoton ja me nähtiin varmaan 30 pupua…Hanna mitä sä taas loikit siellä Helsingissä :D. No meidän levottomuus ja hysteerisyys jatku Heidin kaa bussisaki ja voi meidän knassamatkustaja parkoja. Ette uskokaan kuinka paljon iloo voi repiä Mannerheimin patsaasta tai citypupuista :D. Jokatapauksessa Hämeenlinnaan asti melkein hihiteltiin hysteerisinä, kunnes molemmat simahti täysin xD. Noh sellanen retki tällä kertaa :D Ja taas saatte kertoo kaikki tärkeet asiat, jotka unohdin ja korjata nimenne sun muuta :D mutta toivottavasti nää raportit tyydytti teitä :D!
Se on jo kirjotettu, mutta se ei oo tällä koneella, joten oottakaas vielä hetki niin sitten saatte...............................................................jos saatte...........................................................kyl te saatte...............................................................mutten tiiä mitä saatte...........................................................!!

Keikkamuisteloita @ Kultsa & PakkisPerjantai 17.10.2008 13:58

Pakkikselle mentiin jonottaan 8 tuntia ennen ovien avaamista, et päästään eturiviin...jokseenkin unohtunu jo toi meidän Pakkiksen jonotus ja keikkailu...tosin se mitä muista niin ainakin me leikittiin, laulettiin, pelleiltiin ja koitettiin metsästää poikia... :D syötiin myös ja pideltiin sadetta...keikkahan nyt oli sitten titenkin aivan huibbu! Paitti vhb:n ja Marikon osalta...keikan jälkeen nähtiin sit eero siinä ku oltiin menossa hakeen nariaksta kamoja ja mä sain sain sain sain sain akin kapulan!!!!

Kultsa onkin sit paremmin mielessä. Siellä vedin lapsille Aerobiciam, leikittiin bongattiin lauri, aki ja eero ja heiluteltiin autoille, käytiin baarin vessassa ja pelleiltiin :DD päästiin eturiviin ja tutustuttiin uusiin ihmisiin ja nautittiin ehkä eniten koko keikasta. Uaah...laiska kirjottaja tällä kertaa, kenties saatte vielä kattavammankin raportin, jos oikein tylsistyn :D

[Ei aihetta]Perjantai 19.09.2008 17:33

Mentiin Suvin kaa sitten taas Helsinkiin. Tällä kertaa pitkästä aikaa My First Bandin keikalle :). Keikka alko vasta myöhään, joten lähettiin vasta kaheksan jälkeen lähtevällä junalla. Se matka tuntu jotenkin tosi pitkältä, vaikkei se kestäny sitä tuntia enempää. Kyllä me sit lopulta päästiin Hesinkiinkin. Siitä sit lähettiin kohti määrän päätä eli 6 Linjaa. Matkalla löydettiin meidän laivaatkan jatkopaikka eli Jones..tuli sellanen "Hei, tossa!!!"-fiilis. 6 Linjalle oli vähän pitempi matka, mutta käveltiin sinne kuitenkin. Sit hetki arvottiin, et kummasta ovesta mennään sisään, mutta lopulta päädyttiin siihen toiseen :D.

Ennen MFB:tä oli joku toinen bändi ja me istuskeltiin siellä sit ja kuunneltiin sitä ja ooteltiin MFB:n alottavan. Ihan jees bändi oli sekin kyllä. No meille mukavaks ylläriks sitten sinne ilmenee Pauli! Hah se kikkaroineen tuli kuunteleen ainakin sitä ekaa bändiä.
Viimein sit MFB alotti ja ihan tosi kiva keikka oli, vaikka oon kyllä sitä mieltä, että Bellyssä on silti ollu tähän asti paras keikka :)). Sitten tuskailin varmaan 10 minuuttia keikan jälkeen, et meenkö Paulin kaa kuvaan vai en :D Lopulta keräsin tarpeeks rohkeutta ja menin. Pauli oli tosi kiva ja jutteli jotain ja Suvi kerpele sähläs mun kameran kanssa vaikken ees erikseen pyytäny xDDD

Sain kuvan ja sit me jo lähettiinkin takasin bussille, et ehitään ees 4 tuntia nukkuun ennen koulun alkua :D Paluumatkalla ostettiin ransikikset meidän suosikkigrilliltä puoliks ja saatiin seuraa sellasesta Hollantilaisesta miehestä, joka oli menossa Rovaniemelle jotain naista kai ettiin, johon se oli tutustunu, että varo vaa ANU sieltä se sun miehes tulee...tai no se on jo varmaan Rollossa. Nähtiin myös PUPU keskellä Helsinkiä (HANNA MIKS IHMEESSÄ OLIT HELSINGISSÄ LOIKKIMASSA?) mutta joo nukuin sen matkan ja sit oltiinki jo Lahdssa. Käveltiin kotiin ja Suvi väläyttää ehdottomasti illan parhaimman "V***U, Sit ku mä pääst kotiin, ni mä laitan SUKAT jalkaan!" ja toi tuli sellasella uholla sieltä suusta, että ois voinu luulla vähintäänkin, et Suvi oli menossa vetään jotakin lättyyn :DD. Siitä riitti sitten hupia kotimatkaks ja melkein unentuloon asti.

Eilen keikkailtiin taasPerjantai 22.08.2008 18:22

Jei 21.8. oli PMMP:llä keikka Tavastialla ja toki me suunnattin sinne Suvin kaa, kun kerta kynsin ja hampaina taisteltuamme viimenkin saatiin liput itsellemme. Oltiin ajoissa Hesassa, ja käytiin syömässä, ettei kuolla nälkään. Mulla oli myös pieni operaatia nimeltä vaatteidenvaihto. Piti vaihtaa hame housuihin ja balleriinat tennareihin :D. Sit sellasta hillumista Tavastialla päin, et päästään eturiviin. Kulutettiin aikaa ja kulutettiin aikaa ja sitten me kulutettiin aikaa. Lopulta päästiin sisälle, mutta sitten me kulutettiin vielä sielläkin aikaa pari tuntia...päästiin kuitenkin sitten eturiviin!!!
En jaksa selostaa niin tarkasti tätä alkureissua, kun mitään kivaa ei taptahtunu :D.

No keikka sitten viimeinkin alko ja heti alkuun sellasia tappobiisejä, et olin ilonen, et mulla oli vettä :D Tuli kaikkia ihania biisejä ja mä nautin ainakin koko keikasta täysillä, kun ei taas tiiä koska pääse keikalla :S. Tai siis keikalle kyllä pääse, muttei PMMP:n. Keikka loppu aivan liian nopeeta, vaikka tulikin Niina vielä ylimääräsenä biisinä. Keikan jälkeen sitten palloiltiin Tavastialla, kun ei ehitty junaan. Kulutettiin sitten kaikki rahatki MFB paitoihin ja Suvi osti kassinki. Sit me jutltiin Juhon kaa ja Paulaa ja Miraakin kiiteltiin :) Sit meitä ahdisteli sellanen aivan tajuttoman ärsyttävä nuorimies, jonka kanssa lopulta kinastelin ja melkein jopa huusin sille sillä aikaa kun Suvi jutteli Juhon kaa.

Lähdettiin sit bussilla Lahteen ja se bussimatka on niin hiton puuduttava...!!! Oltiin kotona viimein ja nukahdin saman tien ja nukuin toooosi pitkään!
« Uudemmat -