IRC-Galleria

Ei niitä äikänläksyjä kannata tehä kerran niitä ei ope kierrä kattomassa. Tai sitten kannattaa tejä seuraavalle tunnille ihan varulta. Tänään oli onni mun puolella. Kohtalo on kiva. Ope ei huomannu/tajunnu/halunnu kiertää läksyjä kattomassa joten en saanu huutoa. En ollu kerenny/jaksanu tehä niitä. Eilen oli hopihopi päivä eikä energiaa riittäny enää läksyihin.
Kaksoishyppytunnit voi käyttää kortin peluuseen. Kerettiin pelata Tanjan kanssa vaan kaks peliä Nälkää ja yhen kerran Risti seiskaa. Ja vain siks koska kohtalo ja onni oli kivoja.
Ja Timppa ei saa meitä enää tunneilleen, jätettiin se. Hahaha.
Ja jeeee. Sain kahen seuraavan jakson kirjat. Huh. Meinas tulla jo kiire niitten kanssa. Huomenna olis ollu viimenen päivä hakea ne.. :/
Nyt kuuntelen Pussycat Dolssia.. Oh no. Mutta harjottelin tähän sitä meiän tanssia, siksi vain. Uuden tanssin muusikit on tulossa, hitaasti vain lataa.. Avainta kuuntelin äsken. Entistä Asaa.. Ihania kappaleita niillä. Ne vanhat oli ihania. Johtunee kai Espanjasta..


AVAIN - PULLON SISÄLLÄ

ey hombre, hombre Avain, que tal?
yeah Vision, que pasa?
et esto no es para las mujeres pero los alcoholistas
yeah pullon sisällä


Hassua vaan että noi sanat on täynnä kirjotusvirheitä.. Ja niin pahasti ettei saa selvää mitä sanaa tarkottaa.. Tai siis ei toi pätkä oo niin paha ettei ymmärtäis. Mutta loput sanat.
Okei oon hiljaa, en mussuta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.