IRC-Galleria

Punahuulia. Nyt jos joku sais pusun poskelle niin jäis merkki. Hih.

Profe di italia ei vastannunna ku äiskäliini soitti sille. Mutta joku ihme höpöhemmo vastas eikä oikeen osannu vastata sen kysymyksiin. Äiskän siis. Mutta saatiin selville oleellisin ja nyt jänskättää, en meinaan ensimmäiselle tunnille pääse laisinkaan, on toimitsijakoulus en mismo tempo en Jyväskylä. Rampamppaa.

Ja jjjee, eka peli on 28.11. Jyväskylässä. Täytyy ottaa vaan selville yli-ikästen pelaamistesta koskevasta asetuksesta.. Muuten näen punaista jos ei saada tätä selvitettyä hyvin.

Huomenna fysiikan koe. Lohtua tuo se, että pääsen aika todennäkösesti tästä kurssista läpi. Samoin pääsen äikästä. Enkku lähinnä huolestuttaa. Sitä siis neljä "lomapäivää" harjottelen. Ei ole meinaan perjantaina eikä maanantaina koulua. Kiitos tyhjän ykköskierron ja metodikurssin vitoskierron. Hiehaha. Hassun hauskaa.

Meillä on taas sieniä ruuaks. Kohta tulee korvista ulos PLUMPS. Eipä siinä mitään, kiva juttu että porukat tykkää sienestää. Mutta rajansa kaikella, pitääkö meidänkin siitä kärsiä.. Täytyypi katsella miten tästä kunnialla selvitään.


FOO FIGHTERS - THE BEST OF YOU

IÂ’ve got another confession to make
IÂ’m your fool
EveryoneÂ’s got their chains to break
HoldinÂ’ you

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.