IRC-Galleria

Tiikeri parka. Se on niin reppana..

Teemme uusia ihmisiä. Hope so, kivvaa ainakin oli.

Ensimmäinen päivä:
Mentiin Ikaalisten kylpylään ja haettiin avaimet. Sieltä sitten kämpille. Ai että. Kaks sänkyä, vuodesohva ja parvella yks sänky. Se oli marsulle. Se parvi siis. Minähän nukun marsun vieressä. No ei siellä ollu tilaa joten ruvettiin äitin ja marsun kanssa tekemään mulle marsun sängyn viereen käytävälle sänkyä 30cm koloon. Iskä sano että mahun siihen..
Iltapäivällä totesin että se saattaa olla epämukava, joten palasin ajatukseen vuodesohvasta.
Käytiin uimassa ja aqua happy feeling tunnilla. Oli jees.

Toinen päivä:
Oli kiiruspäivä. Oli sählyä, uintia, vesidisco.. Ja ruokailut tottakai. Ne on aina kivoja. Älkää koskaan ostako vaaleita uikkareita. Ne näkyy läpi. Kokemusta on.. Kannatamme mustaa! Niin ja T-paitoja. Sisäänmarssi T-paitojen puolesta!

Viimonen ilta:
Me keilailtiin. Sain ihan täyskaatojakin. Oli aika jees. Ja ne koneet teki temppuja niin että sain enenpi kaatoja ku oikeesti. Mut oli jees. Haha. Ilta oli kyllä aika hauska. Niin ja oltiin salillakin jossain vaiheessa. Kateltiin Nalle Puhia samalla kun juostiin juoksumatolla :D Se oli JEEEEES. Niin ja mentiin pummilla uimaan. Äiti tuli kyllä perässä muutaman tunnin päästä ja makso/kuittas meiät. Vaikka ei olis kyllä ees tarvinnu..

Lähtöaamu:
Miks sillon paikalla tulee mielenkiintosia ihmisiä kun pitää lähteä? Kolme ekaa päivää ja kahen käden sormilla pysty laskemaan mielenkiintoset henkilöt. Sitten viimenen aamu ja paikalle on ilmestyny noin kymmenen uutta päivän pelastusta. Mutta ei murehdita sitä, uutena vuotena mennään uusiks. Jos sitten ne ihmiset tajuais tulla sinne oikeeseen aikaan.

Miks muuten osaan nolata itteni jopa lasten leikkihuoneessa? Hienoa..

Kannonkoskelaiset on outoja. Ei niistä saa selkoa.

SMURFFIA TULEE IKÄVÄ JA SEN BLINGBLING KORUJA :////

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.