IRC-Galleria

Olipahan vauhdikas viikonloppu..

Perjantaina koulun jälkeen tanssia.

Seittemäks kirkkoon. Samppakin oli siellä. Pitkästä aikaan sitäkin näki. Oli ihan mielettömän jees. Iskoleirillä oli kivaa. Oli oikeesti. Oli hieman kylmä tuo mökki, ei saatu nukuttua. Montaa tuntia ei ees keretty nukkua, puol seittemältä oli aamulla herätys. Tunti ja oltiin autossa matkalla Jkylään. Hemu toi pelikamppeita ja matka jatkui Voken iskän tykö josta saatiin sen lisenssin tosite. Yhdeksältä palaveri ja vaatteiden vaihtoa. Sitten lenkille hop hop.

Ensimmäinen peli alko kymmeneltä. Fiilis oli katossa. Kaks harkkapeliä Happeen tyttöjä vastaan oltiin hävitty ja nyt me ne sitten vihdoinkin hakattiin, sarjapelissä kaiken lisäksi. Ellu ja Karo näytti maalivahdille mitä pitäisi vielä harjotella.

Toinen peli oli kahdeltatoista SuodUa vastaan. Tiedettiin että tytöt oli kovia. Aluksi säikähdettiin miten todellakin ne oli hyviä. Mutta, ei lannistuttu, pelattiin hyvin vaikka tulos olikin kovin vajavainen meiän suhteen. Mutta paljon opittiin ja tiedetään mitä pitäisi parantaa. Kaikinpuolin mahtavaa.

Takaisin Mellikkaan. Oli kivaa vaikka oli huono olo ja nälkä. Mutta silti, porukka upeaa ja fiilis kanssa. Tytöt on vähän hassuja.. On ne.

Ellu vetää käteen ja mä otan poskeen. Kyllä niin.

Yöllä Ellu vieressä ja kaks untuvapeittoa päällä. Oli lämmin. Jutustelut oli kivoja. Aamulla Västäräkkiä ja Haukkaa ja Sulattajia ja Jäädyttäjiä. Halileikki oli kiva.


A-TYYPPI - IHANAA LEIJONAT, IHANAA!

Mutta sitten pitää jo rauhoittua

Hellurei hellurei
Vääntö on hurjaa
Hellurei hellurei
Ja eikun miestä seinälle
Hellurei hellurei
Mahtava meininki
Siinä on paikka, miksi et lauo?

Siellä vedetään jo valssia katsomossa
ja suomalaisyleisö on riisunut paidan päältään.
Kenties osa ottaa jo kohta housujakin pois,
mutta sillä ei ole mitään väliä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.