IRC-Galleria

Hyi Ruotsi hyi, ei noin saa Suomea voittaa. Olis ees tehny hienon maalin mutta ei, sellanen munkkipaska että hävettää ruottalaisten puolesta.

Perjantai - KIITOS! JussiRiikkaJoelRiikkaAmaLinda <3 Meinasin itkeä kun kukkalähetys a lá Riikka ja Joel toi pappilassa ruusuja yksi ja kaksi. Ja kortinkin. Ihania lapsia äidillä. Hassua vielä kun 12-vuotias tyttönen sai pappilasta onnittelu laulutkin. Pari aikuisempaa tyttöä kuin minä kuiski että "paljon se oikeesti täytti? 14? 15?" Olis tehny mieli karjasta että oon vaan kaks vuotta teitä nuorempi :D Mutta mikäs siinä, ei oo ryppyjä mulla vielä ;D

Mellikkalauantai. Aamulla aikaseen Ellan kimppakyydillä sinne ja siellä hengattiin ilta puol kymmeneen. Joelllii tuli kyydissä kotiinpäin. Ihan turha reissu se oikeestaan oli. Mitään uutta ei oppinu eikä ryhmiä suunniteltu eikä leirikohtasta päivää valmisteltu eikä mittään. Mutta kivaa silti oli.

Piti tänään mennä mannilaan mutta ei jaksanu. Energia vajaus ja vitutus ja nyt vielä suurempi vitutus kiitos Lehtosen joka kopeloi ohi menevän laukauksen maaliin. Meiän Riikka sen olis saanu kunnialla kiinni ja pitäny tassuissaan. Täytyy ehottaa jääkiekkoliitolle että tunkee banaanin Riikan pöksyihin ja laittaa häkin eteen kiekkoja nappaamaan. Saattas Suomikin voittaa tuon Ruotsin vihdoinkin.

Arrivederci.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.